Utorak

10 Ožujak

  • 06:10

    Nina Babić: Moja francuska pekarnica

    +

    Pariz je uvijek dobra ideja, Sezona 1 | Epizoda 1

    U ovoj epizodi Nina otkriva suptilnosti u pripremi dva klasična francuska deserta - limunski tart i pariški flan.

    Idite na emisiju
  • 06:35

    Iz vrta na stol

    +

    Ljubljanska jezerca, Sezona 2 | Epizoda 2

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Portmerion, Sezona 1 | Epizoda 15

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas putuje u Portmerion u Walesu na engleska jaja, kenijski gulaš od jagjetine i poriluka te juhu od velškog prženog sira.

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Jamie Oliver: Jamie kod kuće

    +

    Luk, Sezona 1 | Epizoda 3

    Danas istražujemo luk. Jamie priprema svježu i hrskavu salatu od sira i luka. Crveni luk koristi sa svinjskim pečenjem i krumpirima. Vrtlar Brian jede sirov češnjak i ističe koliko je zdrav, a Jamie priprema juhu o luka, poriluka i čedara.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamie Oliver: Jamie kod kuće

    +

    Jagode, Sezona 1 | Epizoda 4

    Najbolje su jagode koje same uzgojite. Jamie ih bere iz vrta i priprema od njih salatu sa špekom i halloumijem. Zatim ih grila za piće,priprema od njih pekmez s kremastim pudingom od riže. Čak i Brian uživa u belliniju od jagoda kojih je prepun vrt.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 94, Sezona 2 | Epizoda 94

    1.Kineska torta od nektarina 2.Ragu od rakova u kruhu

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 95, Sezona 2 | Epizoda 95

    1.Japanska torta izlazećeg sunca 2. Torta od smokava

    Idite na emisiju
  • 10:05

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Zapanjujuća jela, Sezona 2 | Epizoda 84

  • 10:30

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Jelovnik za svako nepce, Sezona 2 | Epizoda 85

  • 11:00

    Vrhunski tečaj kuhanja Gordona Ramsayja

    +

    Još vrhunske jeftine hrane, Sezona 1 | Epizoda 6

    Chef nam još jednom pokazuje kako pripremit slasna jela s ograničenim budžetom.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Jelovnik za gurmane, Sezona 3 | Epizoda 7

    Miris svježe pečenog, toplog kruha s travama obuzet će kuhinju Lore i Stojana na početku epizode, a zatim će uslijediti aroma pečenog mesa. Rolada os svinjetine mami i pogodna je za blagdanski meni. Za deseert poslužuju elegantnu torticu od kokosa.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 7, Sezona 1 | Epizoda 7

    Epizoda krcata okusima. Cvjetača u buffalo stilu, špageti u umaku od rakova i komorača. Justine pokazuje kako je jednostavno napraviti složenac od krušaka, pekanskih oraha i čokolade.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Laki obroci na turneji

    +

    Laki obroci 6, 7, Sezona 6 | Epizoda 7

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Tortice, Sezona 1 | Epizoda 17

    Postoje složeni deserti, ali ima i onih super jednostavnih. Prva tortica je bez glutena, napravljena od bademovog brašna Napunit ćemo je slatkom chilom i kruškom, koje su kuhane u sirupu od limuna i cimeta.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Slatko povrće, Sezona 1 | Epizoda 18

    Slatko povrće odavno se koristi kod deserta. Kušajte tortu od mrkve s orasima i posebnom kremom od bučinog soka; biskvit od lješnjaka punjen kompotom od rajčica s krasnom pjenicom od čokolade.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Alderley Edge, Cheshire, Sezona 1 | Epizoda 16

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Alderley Edgeu u Cheshireu kako kušao sočnu pitu od svinjetine, domaću juhu od pieltine i raviole od divljači.

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamie Oliver: Jamie kod kuće

    +

    Ljetne kupusnjače, Sezona 1 | Epizoda 5

    Jamie Oliver se vratio radeći ono u čemu je najbolji. Kuhanju kod kuće s jednostavnim i pristupačnim namirnicama, uključujući voće i povrće koje je sam uzgojio. Svaka emisija ima tematsku namirnicu.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamie Oliver: Jamie kod kuće

    +

    Mrkva i cikla, Sezona 1 | Epizoda 6

    Ljubičaste, bijele, žute mrkve, roza, prugaste cikle… Jamie priprema višebojnu gozbu iz vrta, najsočnije svinjske kotlete s pečenim mrkvama i ciklom, ističe mrkvu u indijskoj salati i pod folijom peče govedinu s ciklom i umakom od svježeg sira.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Vrhunski tečaj kuhanja Gordona Ramsayja

    +

    Kuhanje bez stresa, Sezona 1 | Epizoda 7

    Gordonov tečaj kuhanja pozabavit će se kuhanjem bez stresa.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Jelovnik za gurmane, Sezona 3 | Epizoda 7

    Miris svježe pečenog, toplog kruha s travama obuzet će kuhinju Lore i Stojana na početku epizode, a zatim će uslijediti aroma pečenog mesa. Rolada os svinjetine mami i pogodna je za blagdanski meni. Za deseert poslužuju elegantnu torticu od kokosa.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 96, Sezona 2 | Epizoda 96

    1.Palačinke s jabukama 2.Torta od smokava i mascarponea

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 97, Sezona 2 | Epizoda 97

    1.Zalogajčići chili con carne 2.Lagana karamel torta s pecanskim oraščićima

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Večer najboljih špageta, Sezona 2 | Epizoda 1

  • 18:30

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Super hrana za večeru, Sezona 2 | Epizoda 2

  • 19:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 7, Sezona 1 | Epizoda 7

    Epizoda krcata okusima. Cvjetača u buffalo stilu, špageti u umaku od rakova i komorača. Justine pokazuje kako je jednostavno napraviti složenac od krušaka, pekanskih oraha i čokolade.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Laki obroci na turneji

    +

    Laki obroci 6, 7, Sezona 6 | Epizoda 7

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Otočna gozba s Peterom Kuruvitom

    +

    Siquijor, Filipini, Sezona 1 | Epizoda 3

    Na posljednjem dijelu filipinske turneje Peter Kuruvita oprezno istražuje misteriozni vudu otok Siquijor te otok za provod Bohol i njegova poznata Čokoladna brda.

    Idite na emisiju
  • 20:30

    Otočna gozba s Peterom Kuruvitom

    +

    Makassar, Indonezija, Sezona 1 | Epizoda 4

    Peter Kuruvita dolazi na indonezijski otok Sulawesi. Sa strke i zbrke tržnica morskih plodova glavnog grada Makassara odlazi na slana polja i brodogradilišta na južnoj obali.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamie Oliver: Jamie kod kuće

    +

    Ljetne kupusnjače, Sezona 1 | Epizoda 5

    Jamie Oliver se vratio radeći ono u čemu je najbolji. Kuhanju kod kuće s jednostavnim i pristupačnim namirnicama, uključujući voće i povrće koje je sam uzgojio. Svaka emisija ima tematsku namirnicu.

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Jamie Oliver: Jamie kod kuće

    +

    Mrkva i cikla, Sezona 1 | Epizoda 6

    Ljubičaste, bijele, žute mrkve, roza, prugaste cikle… Jamie priprema višebojnu gozbu iz vrta, najsočnije svinjske kotlete s pečenim mrkvama i ciklom, ističe mrkvu u indijskoj salati i pod folijom peče govedinu s ciklom i umakom od svježeg sira.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Alderley Edge, Cheshire, Sezona 1 | Epizoda 16

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Alderley Edgeu u Cheshireu kako kušao sočnu pitu od svinjetine, domaću juhu od pieltine i raviole od divljači.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Tortice, Sezona 1 | Epizoda 17

    Postoje složeni deserti, ali ima i onih super jednostavnih. Prva tortica je bez glutena, napravljena od bademovog brašna Napunit ćemo je slatkom chilom i kruškom, koje su kuhane u sirupu od limuna i cimeta.

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Slatko povrće, Sezona 1 | Epizoda 18

    Slatko povrće odavno se koristi kod deserta. Kušajte tortu od mrkve s orasima i posebnom kremom od bučinog soka; biskvit od lješnjaka punjen kompotom od rajčica s krasnom pjenicom od čokolade.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Jelovnik za gurmane, Sezona 3 | Epizoda 7

    Miris svježe pečenog, toplog kruha s travama obuzet će kuhinju Lore i Stojana na početku epizode, a zatim će uslijediti aroma pečenog mesa. Rolada os svinjetine mami i pogodna je za blagdanski meni. Za deseert poslužuju elegantnu torticu od kokosa.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Vrhunski tečaj kuhanja Gordona Ramsayja

    +

    Kuhanje bez stresa, Sezona 1 | Epizoda 7

    Gordonov tečaj kuhanja pozabavit će se kuhanjem bez stresa.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Kosmati bajkeri: Život na sjeveru

    +

    Finska, Sezona 1 | Epizoda 4

    Bajkeri se na licu mjesta zaljube u finska jezera i uživaju u drukčijem tempu od intenzivnog St. Petersburga. Dave isprobava saunu, a Si priprema finske slastice. Otkrivaju kako si otočke zajednice pomažu preživjeti i priređuju festival hrane.

    Idite na emisiju
  • 02:05

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Večer najboljih špageta, Sezona 2 | Epizoda 1

  • 02:25

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Super hrana za večeru, Sezona 2 | Epizoda 2

  • 02:45

    Otočna gozba s Peterom Kuruvitom

    +

    Siquijor, Filipini, Sezona 1 | Epizoda 3

    Na posljednjem dijelu filipinske turneje Peter Kuruvita oprezno istražuje misteriozni vudu otok Siquijor te otok za provod Bohol i njegova poznata Čokoladna brda.

    Idite na emisiju
  • 03:10

    Otočna gozba s Peterom Kuruvitom

    +

    Makassar, Indonezija, Sezona 1 | Epizoda 4

    Peter Kuruvita dolazi na indonezijski otok Sulawesi. Sa strke i zbrke tržnica morskih plodova glavnog grada Makassara odlazi na slana polja i brodogradilišta na južnoj obali.

    Idite na emisiju
  • 03:35

    Nina Babić: Moja francuska pekarnica

    +

    Pariz je uvijek dobra ideja, Sezona 1 | Epizoda 1

    U ovoj epizodi Nina otkriva suptilnosti u pripremi dva klasična francuska deserta - limunski tart i pariški flan.

    Idite na emisiju
  • 04:00

    Iz vrta na stol

    +

    Ljubljanska jezerca, Sezona 2 | Epizoda 2

    Idite na emisiju
  • 04:25

    Laki obroci na turneji

    +

    Laki obroci 6, 7, Sezona 6 | Epizoda 7

    Idite na emisiju
  • 04:55

    Kosmati bajkeri: Život na sjeveru

    +

    Finska, Sezona 1 | Epizoda 4

    Bajkeri se na licu mjesta zaljube u finska jezera i uživaju u drukčijem tempu od intenzivnog St. Petersburga. Dave isprobava saunu, a Si priprema finske slastice. Otkrivaju kako si otočke zajednice pomažu preživjeti i priređuju festival hrane.

    Idite na emisiju