Nedjelja

8 Ožujak

  • 06:10

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    Talin x dimljena riba i poširana jaja, Sezona 1 | Epizoda 9

    Polly educira Jacka o povijesti dimljene haringe, jednog od Jacku omiljenih doručaka iz djetinjstva. Zatim odlazi u Tallin u Estoniju kako bi na sličan način pripremio lokalnu ribu.

  • 06:35

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    Rotterdam, Nizozemska x kobasice i sladoled, Sezona 1 | Epizoda 10

    Polly traži Jacka da se nađu pored Canal Museuma kako bi istražili povijest sladoleda u Londonu. Naravno da ona uključuje dovlačenje blokova leda iz Norveške! Polly zatim objašnjava kako je nastalo jelo Spotted Dick, a Jack to dvoje nosi u Rotterdam.

  • 07:00

    Dobar tek

    +

    Tex -Mex, Sezona 3 | Epizoda 3

    Bruschetta s grahom i tunjevinom, koju u ovoj epizodi pokazuju Lora i Stojan izuzetno je ukusna i brza za pripremu. Nakon toga će nas chefovi izazvati da skuhamo fajite sa svinjetinom i paprikama, što je zanimljiv recept, a usput pogodan i za goste. Treće su kolačići Alfajores s karamel preljevom.

    Idite na emisiju
  • 07:30

    Majstori okusa s Garyjem Mehiganom: za obiteljskim stolom

    +

    Rock zvijezda u kuhinji, Sezona 1 | Epizoda 4

    Gary upoznaje ugostitelja Zorawara Kalra i kuša njegove slavne Daal Chawal arancine u Farzi Caféu. Gary poziva skladatelja Vishala Dadlanija da mu pomogne oko rižota sa zelenjavom.

  • 08:00

    Majstori okusa s Garyjem Mehiganom: za obiteljskim stolom

    +

    Kušanje, Sezona 1 | Epizoda 5

    Gary posjećuje jedan od najbolji restorana u Indiji, Indian Accent, te kuša njihov jelovnik po izboru chefa kuhinje. Kasnije se druži s dečkima iz AIB-a i pokazuje kako na brzinu pripremiti jelo s lososom.

  • 08:30

    Majstori okusa s Garyjem Mehiganom: za obiteljskim stolom

    +

    Ulična hrana s dodatkom, Sezona 1 | Epizoda 6

    Gary upoznaje "sadak chefa" Saransha Goila kako bi kušao legendarne mumbajske ulične grickalice. Za temeljito upoznavanje s uličnom hranom Gary ide u Khar Social da vidi kao je taj café uličnu hranu preokrenuo naglavačke! S njim ide Mallika Dua.

  • 09:00

    Na talijanski način

    +

    Linguine, farfalle, Bologna, ragu, Sezona 1 | Epizoda 1

    U ovoj prvoj epizodi Michela nam pokazuje kako je lako napraviti ukusnu svježu tjesteninu kod kuće ... bez upotrebe bilo kakvih naprava.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Na talijanski način

    +

    Tortelli, ravioli s jastogom, Cinque Terre, Sezona 1 | Epizoda 2

    Ova epizoda govori o tome kako stvoriti savršeno ispunjene tjestenine. Michela nas vodi u Italiju do zapanjujuće obale Cinque Terre na sjeveroistoku Italije, gdje će kuhati sa chefom Alessandrom Barilijem.

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Na talijanski način

    +

    Gnocchi, torta, Nidi palačinke, Sezona 1 | Epizoda 3

    U večerašnjem programu pokazat će nam kako napraviti najnevjerojatnije varijacije s tjesteninama.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    David Skoko: Stari gušti, nova kužina

    +

    Punjeni bataci, Sezona 1 | Epizoda 4

    Epizoda počinje ploškama patlidžana punjenim mješavinom vrhnja i badema. Slijede okruglice od pilećih prsa s punjenjem od gljiva i špinata. I nikad dosta krafni punjenih kremom od mascarponea.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    David Skoko: Stari gušti, nova kužina

    +

    Prvi jesenjski ručak, Sezona 1 | Epizoda 5

    Fileti od svinjetine ubrzo postaju mekani i sočni. Skoko ih servira preko kanapea od pirea od bundeve. Dok je meso u tavi, nestrpljivi uživaju u brusketama s mirisnom tapenadom. Za kraj – karamelizirane sušene smokve sa skutom.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    David Skoko: Stari gušti, nova kužina

    +

    Utjecaj Venecije, Sezona 1 | Epizoda 6

    Za ovaj jelovnik Skoko crpi nadahnuće iz venecijanske kuhinje koja je ostavila traga u istarskoj kuhinji. Ukiseljeni inćuni za fantastičan početak, a domaće tagliatelle s umakom od liganja stvaraju osjećaj ugode . Za desert je tiramisu.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Kupujte kao Talijani, Sezona 1 | Epizoda 1

    U prvoj epizodi serije Silvia započinje s osnovama. Kako talijanski kuhari kupuju namirnice i svježe proizvode?

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Kuhajte kao Talijani

    +

    Silvijini obiteljski recepti, Sezona 1 | Epizoda 2

    Obiteljski recepti su nepresušan izvor sreće za Talijane i Silvia dijeli svoje najdragocjenije. Bakin spektakularan nedjeljni ručak, bogato varivo s kobasicom i palentom i tjestenina s krumpirima i provolom. A mama joj pomaže ispeći pratetine vafle.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Velika britanska pustolovina Jamesa Martina

    +

    Bristol, Sezona 1 | Epizoda 18

    Jamesova kulinarska avantura dovodi ga na jugozapad Engleske gdje posjeću glavni grad hrane, živopisni grad Bristol. Ovdje susreće lokalnu cheficu Romy Gill koja ga vodi kroz ovaj nevjerojatan grad.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    ZAGREB (HRVATSKA) X RIBA I KRUMPIRIĆI, Sezona 1 | Epizoda 1

    Jack i Polly kreću s povijesnih ulica Spitalfieldsa u Londonu kako bi uživali u ribi s krumpirićima u legendarnom Popiesu. Polly objašnjava međunarodnu stranu legendarnog britanskog jela, a Jack priprema svoju, obiteljsku verziju.

  • 14:30

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    DARWIN (AUSTRALIJA) X RAČIĆI U LONCU, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jack kreće iz britanske knjižnice u kojoj je Polly pronašla nadahnjujuće recepte iz kasnog 18. stoljeća. Jack se vraća u kuhinju u Cornwall da iskuša svoju verziju račića u tegli prije nego sleti u Darwin u Australiji kako bi saznao da nije sezona račića.

  • 15:00

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Simon Pegg, Sezona 6 | Epizoda 1

    Jamieju i Jimmyju se pridružuje najseksi holivudski štreber, Simon Pegg. Kuhaju ukusni janjeći tažin, palačinke sa sirom i Jimmyjev korejski roštilj.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Kraljica čokolade

    +

    Čokoladni macarons i parfe, Sezona 1 | Epizoda 5

    Čokoladna kraljica priprema rastapajuće čokoladne makrone i raskošnu raspucalu čokoladu od maslaca od kikirikija.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Kraljica čokolade

    +

    Čokoladna salama i čokoladni puding s tekućom sredinom, Sezona 1 | Epizoda 6

    Kirsten priprema intrigantnu i ukusnu čokoladnu kobasicu i pokazuje kako postići savršenu tekuću sredinu kod čokoladnog pudinga.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Dobar tek

    +

    U slobodno vrijeme, Sezona 3 | Epizoda 4

    Lorin i Stojanov opušteni jelovnik počinje s ukusnom kremastom juhom od mrkve. Nakon toga će s nama podijeliti iedju za brzo glavno jel, piletinu s pitom od brokule. Na raju će poslužiti burratu s brusnicama i hrskavim mrvicama, što je elegantan i jednostavan recept.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Na talijanski način

    +

    Linguine, farfalle, Bologna, ragu, Sezona 1 | Epizoda 1

    U ovoj prvoj epizodi Michela nam pokazuje kako je lako napraviti ukusnu svježu tjesteninu kod kuće ... bez upotrebe bilo kakvih naprava.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Na talijanski način

    +

    Tortelli, ravioli s jastogom, Cinque Terre, Sezona 1 | Epizoda 2

    Ova epizoda govori o tome kako stvoriti savršeno ispunjene tjestenine. Michela nas vodi u Italiju do zapanjujuće obale Cinque Terre na sjeveroistoku Italije, gdje će kuhati sa chefom Alessandrom Barilijem.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Na talijanski način

    +

    Gnocchi, torta, Nidi palačinke, Sezona 1 | Epizoda 3

    U večerašnjem programu pokazat će nam kako napraviti najnevjerojatnije varijacije s tjesteninama.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Rapid Cook-off: Izazov doručka, Sezona 4 | Epizoda 23

    Večeras je u dvoboju na jelovniku doručak. Jedan je tim osvojio nagradu i osigurao ostanak dok je najslabiji tim osuđen na kuhanje do zadnjeg daha.

    Idite na emisiju
  • 20:10

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Iznenadna smrt, II, Sezona 4 | Epizoda 24

    Večeras je eliminacija. Pritisak raste dok se dva tima bore za opstanak.

    Idite na emisiju
  • 21:10

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Kimberley, Australija, Sezona 1 | Epizoda 5

    Zbog posjeta sjevernom dijelu Zapadne Australije Curtis se nađe na zbilja zabačenom mjestu gdje ga aboriđinski starješina poučava drevnim metodama ribolova, zatim tjera stoku s rančericom pete generacije i pronalazi bisere u školjci.

    Idite na emisiju
  • 21:40

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Riojy, Španjolska, Sezona 1 | Epizoda 6

    Curtis i njegovi prijatelji putuju u maglovite španjolske planine kako bi muzli koze, tražili gljive s kuharom koji ima Michelinovu zvjezdicu i otvorili grenaš star 60 godina u vinariji koju je dizajnirala ikona arhitekture.

    Idite na emisiju
  • 22:10

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Claudia Winkelman, Sezona 8 | Epizoda 5

    Na doku Southend treba biti samo zabava jer dolazi Claudia Winkleman kod Jamieja i Jimmyja na večer dobre hrane, sjajnog razgovora i slavnih pa neka tako započne vikend.

    Idite na emisiju
  • 23:10

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    Hong Kong, Sezona 1 | Epizoda 3

    Tony odlazi na burni obilazak grada koji brzo živi, Hong Konga.

    Idite na emisiju
  • 00:05

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    Montreal, Sezona 1 | Epizoda 4

    Presjedanje u Montrealu znači da će Tony morati pozvati svog prijatelja lokalca Martina Picarda koji će mu pokazati mjesta koja se ne nalaze ni u jednom turističkom vodiču.

    Idite na emisiju
  • 00:55

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Simon Pegg, Sezona 6 | Epizoda 1

    Jamieju i Jimmyju se pridružuje najseksi holivudski štreber, Simon Pegg. Kuhaju ukusni janjeći tažin, palačinke sa sirom i Jimmyjev korejski roštilj.

    Idite na emisiju
  • 01:50

    Dobar tek

    +

    Engleski jelovnik, Sezona 3 | Epizoda 11

    Lora i Stojan poslužuju privlačni meni u britanskom stilu. Začinjena piletina krča na pekaču. Pita od svinjetine i batata mami slinu na usta, a u pećnici dobiva zlatnu koricu. Nadalje, ukusni kolači prave društvo omiljenom čaju.

    Idite na emisiju
  • 02:15

    Dobar tek

    +

    Jednostavno i brzo, Sezona 3 | Epizoda 12

    Lora i Stojan će nam pokazati da je pečenje domaćih, ukusnih grisina zapravo vrlo jednostavno. Zatim će s nama podijeliti ideju za ukusno glavno jelo - omlet s mljevenim mesom. Također će nam pokazati kako je jednostavno napraviti ladoled od manga i jogurta.

    Idite na emisiju
  • 02:40

    Dobar tek

    +

    Zalogajčići za zabave, Sezona 3 | Epizoda 13

    Salata s piletinom i račićima koju Lora i Stojan pokazuju je zanimljiva i ukusna. Zatim će njih dvoje preobličiti talijansku palentu u crostine i poslužiti s pečenim paprikama i sirom. Za desert će nas mamiti kolačima od jabuke i mrkve.

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Dobar tek

    +

    Za radne dane, Sezona 3 | Epizoda 14

    Salata od mahuna i špinata, koju će nam Lora i Stojan pokazati, također se može poslužiti kao lagano glavno jelo. Nadalje će skuhati vrlo ukusan gratin s piletinom i njokima od rajčica. Za finale je na jelovniku prava kalorijska bomba, banica s ratlukom umočena u sirup.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Dobar tek

    +

    Bliski istok, Sezona 3 | Epizoda 15

    Lora i Stojan otkrit će nam tajne pripreme savršenog pilava. Njihov će biti s rezancima. Njihov orijentalni meni nastavlja se s janjećom plećkom. Poslužuju ga sa sjemenkama nara i orasima. Za desert poslužuju indijski sladoled sa šafranom.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Dobar tek

    +

    Ukusno bez mesa, Sezona 3 | Epizoda 16

    Lora i Stojan jelovnik započinju izuzetno primamljivom povrtnom fritatom, koja se lako priprema. Nakon toga će nam dvoje kuhara pokazati kako palačinke pretvoriti u ukusno glavno jelo. Nadjev od gljiva dat će im čudesnu aromu.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Obiteljska subota, Sezona 3 | Epizoda 17

    Lora i Stojan će nam pokazati Stromboli sendvič. Toliko je zasitan da da se može poslužiti i kao lagano glavno jelo. Zatim ćemo vidjeti kako aromatične mrvice mogu pomoći svinjetini da postane još sočnija. Njihov meni završava neodoljivim rolicama s čokoladnom kremom.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Dobar tek

    +

    Talijanski stil, Sezona 3 | Epizoda 18

    Ovaj meni počinje sa slatkom i bogatom salatom od repe i špinata. Nakon predjela, Lora i Stojan poslužuju tjesteninu s puretinom iz pećnice, što je jednostavno jelo za pripremu kod kuće. Desert je impresivna panna s jogurtom i karameliziranim jabukama.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Dobar tek

    +

    Užitak protiv stresa, Sezona 3 | Epizoda 19

    Lora i Stojan kombiniraju riblje rissole s aiolima od naranče i pretvaraju ih u ukusno predjelo. Nakon toga peku slasni gratin s brokulom i cvjetačom postut hrskavim mrvicama. Jelovnik ove epizode zaokružen je roladom od dvobojnog biskvita u kojem se aroma kokosa savršeno kombinira s kremom.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Dobar tek

    +

    Ulična hrana, Sezona 3 | Epizoda 20

    Kuhinja Lore i Stojana bit će ispunjena mirisom svježe pečenog lahmacuna. Nakon toga će pokazati glavno jelo u azijskom stilu, slasnu teletinu s povrćem. Meni završava krafnama ispunjenim ukusnom kremom.

    Idite na emisiju