Subota

7 Ožujak

  • 06:10

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    Girona, Španjolska x žele, Sezona 1 | Epizoda 7

    Polly vodi Jacka u jedan od najstarijih restorana s jeguljama i pitama kako bi upoznali vlasnika i kušali hladetinu od jegulje dok slušaju o povijesti jegulja u Britaniji. Zatim odlazi u Gironu u Španjolsku gdje priprema jelo na drugačiji način.

  • 06:35

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    Sigapore x odrezak, Sezona 1 | Epizoda 8

    Jack i Polly posjećuju najboljeg pekara u Londonu kako bi saznali kako priprema pitu s odreskom i bubrezima. Zatim odlazi u Singapur gdje je proveo djetinjstvo.

  • 07:00

    Dobar tek

    +

    Šumske priče, Sezona 3 | Epizoda 1

    Lora i Stojan će nam pokazati zašto je dobra zamisao imati smrznuti grašak u hladnjaku jer ga možemo upotrijebiti za vrhunsku krem juhu. Pokazat će nam i zanimljiv recept za zeca na lovački. Na kraju će nas staviti na kušnju s Berry Eton hrpicom za desert.

    Idite na emisiju
  • 07:30

    Majstori okusa s Garyjem Mehiganom: za obiteljskim stolom

    +

    Predstava počinje, Sezona 1 | Epizoda 1

    Gary započinje putovanje sa chefom koji ima Michelinovu zvjezdicu, a zatim će kuhati u Mukesh Millsu sa starim prijateljem. Emisiju završava izvrsnim receptom samog master chefa.

  • 08:00

    Majstori okusa s Garyjem Mehiganom: za obiteljskim stolom

    +

    Dešifriranje koda s Ileanom, Sezona 1 | Epizoda 2

    Gary upoznaje Ileanu D’Cruz u Kodeu i tamošnji chef im pokazuje kako pripremiti tople rolice od jastoga. Iznenadit će goste Ileaninim jelom, a Gary će kušati specijalnu čokoladnu pjenicu.

  • 08:30

    Majstori okusa s Garyjem Mehiganom: za obiteljskim stolom

    +

    Slavimo lokalno, Sezona 1 | Epizoda 3

    Gary svraća u Bombay Canteen kako bi upoznao chefa Thomasa, koji mu pokazuje pripremu bhela s morskim plodovima. Gary se vraća u studio da skuha jelo nadahnut lokalnim sastojcima. Upoznaje "kraljicu macarona."

  • 09:00

    Michelina klasična talijanska jela

    +

    Jamie Oliver i Florence Knight, Sezona 1 | Epizoda 1

    Velško-talijanska kuharica Michela Chiappa dijeli svoje omiljene recepte za klasična talijanska jela i susreće poznate kuhare kako bi utvrdili zašto je talijanska hrana toliko popularna i utjecajna.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Michelina klasična talijanska jela

    +

    Theo Randall i Michelina sestra, Sezona 1 | Epizoda 2

    Danas su bruschette, linguini i pesto svjetski poznati, a talijanska kuhinja je često međunarodni izbor poznatih kuhar jer je prepuno okusa. Michela Chiappa pokazuje kako najbolje pripremiti talijansku hranu na najbolji način.

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Michelina klasična talijanska jela

    +

    Ruth Rogers i Jacob Kennedy, Sezona 1 | Epizoda 3

    Autentični, ali jednostavni recepti Michele Chiappe temelje se na receptima talijanskih djedova i baka, ali odražavaju i njezin suvremeni ukus, donoseći najbolje talijanske okuse u svačiju kuhinju.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    David Skoko: Stari gušti, nova kužina

    +

    Mamina kuhinja, Sezona 1 | Epizoda 1

    Inćun je malen i za odkoštavanje treba vremena i iskustva. Skoko će ih napuniti pestom, uvaljati u tijesto i od kostiju napraviti čips. Neiskusnije će razveseliti komarča na tavi s pireom od povrća i pečenom palentom. Desert – sorbet od limuna.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    David Skoko: Stari gušti, nova kužina

    +

    Skuta u tri čina, Sezona 1 | Epizoda 2

    Skoko dodjeljuje skuti tri različite uloge. U predjelu kao punjenje za rajčice s inćunima i kaparima, u tijestu za njoke od pira s umakom od sipe i za kraj u torti od sira.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    David Skoko: Stari gušti, nova kužina

    +

    Zvijezda dana: Skuša, Sezona 1 | Epizoda 3

    Skuša je jedna od omiljenih Skokinih riba. Njegov confit od skuše je jednostavan i fantastičnog okusa. Slijede raskošna salata od kozica s neobičnim dresingom i privlačan mousse od jagoda s čokoladnom tortom.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Claudia Winkelman, Sezona 8 | Epizoda 5

    Na doku Southend treba biti samo zabava jer dolazi Claudia Winkleman kod Jamieja i Jimmyja na večer dobre hrane, sjajnog razgovora i slavnih pa neka tako započne vikend.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Velika britanska pustolovina Jamesa Martina

    +

    Otok Wight, Sezona 1 | Epizoda 17

    James nastavlja svoju britansku avanturu i odlazi na more do otoka Wight sa chefom iz Hampshirea, Lennyjem Carrom-Robertsom.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    Talin x dimljena riba i poširana jaja, Sezona 1 | Epizoda 9

    Polly educira Jacka o povijesti dimljene haringe, jednog od Jacku omiljenih doručaka iz djetinjstva. Zatim odlazi u Tallin u Estoniju kako bi na sličan način pripremio lokalnu ribu.

  • 14:30

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    Rotterdam, Nizozemska x kobasice i sladoled, Sezona 1 | Epizoda 10

    Polly traži Jacka da se nađu pored Canal Museuma kako bi istražili povijest sladoleda u Londonu. Naravno da ona uključuje dovlačenje blokova leda iz Norveške! Polly zatim objašnjava kako je nastalo jelo Spotted Dick, a Jack to dvoje nosi u Rotterdam.

  • 15:00

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Tom Daley, Sezona 5 | Epizoda 8

    Ovaj tjedan u restoranu britanski olimpijac Tom Daley uči kuhati nutritivnu verziju klasične slatko-kisele piletine.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Kraljica čokolade

    +

    Čokoladne dekoracije kod kuće, Sezona 1 | Epizoda 3

    Kristen dijeli svoje savjete kako kod kuće napraviti prekrasne čokoladne listiće ukrase, dekadentne kockice od čokolade i karamele i svima omiljena domaća uskršnja jaja.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Kraljica čokolade

    +

    Jednostavna čokoladna pasta za modeliranje, Sezona 1 | Epizoda 4

    Pečeni tart od čokolade i kreme od kave, raspucanci od čokolade i sljezovih kolačića i karamelizirani čokoladni makadamijski oraščići. Čokoladna kraljica je pokrila sve favorite.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Dobar tek

    +

    Ispod loze, Sezona 3 | Epizoda 2

    Za predjelo će Lora i Stojan poslužiti ukusni pečeni patlidžan s rajčicama i sirom. Nakon toga će pokazati kako se palenta može preobličiti u ukusno glavno jelo. Njihov recept za smeđu palentu s hrskavom kobasicom i smeđim maslacom vrlo je zanimljiv.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Michelina klasična talijanska jela

    +

    Jamie Oliver i Florence Knight, Sezona 1 | Epizoda 1

    Velško-talijanska kuharica Michela Chiappa dijeli svoje omiljene recepte za klasična talijanska jela i susreće poznate kuhare kako bi utvrdili zašto je talijanska hrana toliko popularna i utjecajna.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Michelina klasična talijanska jela

    +

    Theo Randall i Michelina sestra, Sezona 1 | Epizoda 2

    Danas su bruschette, linguini i pesto svjetski poznati, a talijanska kuhinja je često međunarodni izbor poznatih kuhar jer je prepuno okusa. Michela Chiappa pokazuje kako najbolje pripremiti talijansku hranu na najbolji način.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Michelina klasična talijanska jela

    +

    Ruth Rogers i Jacob Kennedy, Sezona 1 | Epizoda 3

    Autentični, ali jednostavni recepti Michele Chiappe temelje se na receptima talijanskih djedova i baka, ali odražavaju i njezin suvremeni ukus, donoseći najbolje talijanske okuse u svačiju kuhinju.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Iznenadna smrt, Sezona 4 | Epizoda 21

    Večeras je prva eliminacija. Pritisak raste dok se dva tima bore za opstanak.

    Idite na emisiju
  • 20:10

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    People's Choice izazov: Hrana s tržnice, Sezona 4 | Epizoda 22

    Večeras… Ludnica na tržnici za preostale timove koji će otvoriti štandove na izuzetno prometnoj sydneyjskoj tržnici koju vikendom posjeti preko 40.000 ljudi.

    Idite na emisiju
  • 21:10

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Doručak iz Baje, Sezona 7 | Epizoda 4

    Pati posjećuje legendarnu kuharicu Donu Esthelu koja priprema najbolje doručke. Počela je sa štandom ispred kuće i usmenom predajom njen je restoran došao na glas kao jedan od najboljih na svijetu. Pati naučeno primjenjuje u doručku za svoje dečke.

    Idite na emisiju
  • 21:40

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Meksička vina, Sezona 7 | Epizoda 5

    Valle de Guadalupe ima preko 100 vinarija koje posjećuju ljudi odasvud. Vinska regija obuzima hranom, vinom i novim pustolovinama. Pati kuša razna vina i hranu, susreće se s prijateljima te otkriva povijest regije koja je zaslužna za njen uspjeh.

    Idite na emisiju
  • 22:10

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Azijsko nadanuće, Sezona 1 | Epizoda 15

    Francisco se voli poigravati azijskim okusima. Smrznuti yuzu sendviči i karamele sa sezamom kombiniraju citrus, tost i slatkiše u predivne, moćne porcije. Japanski flan od mlijeka i jaja je mekan. A u matcha torti možete naći komadiće nashi kruške u citronela sirupu.

    Idite na emisiju
  • 22:40

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Deserti u čaši, Sezona 1 | Epizoda 16

    U Schwarzwald torti ima kompota od trešanja i šlag, a mi ćemo je razgraditi. Dacquoise od kokosa ima mango kremu i svježi mango s koricom limete. A slatka riža će se naći u društvu pijanih kruški prekrivena hrskavim mrvicama s bademima.

    Idite na emisiju
  • 23:10

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    New York City, Sezona 1 | Epizoda 1

    Anthony odlazi u svoj rodni grad kako bi nam pokazao kako doći do najboljeg i izbjeći najgore u najpoznatijem gradu u Americi.

    Idite na emisiju
  • 00:05

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    Singapur, Sezona 1 | Epizoda 2

    Voditelj u Singapuru posjećuje tradicionalnu tržnicu na kojoj se prodaje autentična lokalna hrana.

    Idite na emisiju
  • 00:55

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Tom Daley, Sezona 5 | Epizoda 8

    Ovaj tjedan u restoranu britanski olimpijac Tom Daley uči kuhati nutritivnu verziju klasične slatko-kisele piletine.

    Idite na emisiju
  • 01:50

    Dobar tek

    +

    Šumske priče, Sezona 3 | Epizoda 1

    Lora i Stojan će nam pokazati zašto je dobra zamisao imati smrznuti grašak u hladnjaku jer ga možemo upotrijebiti za vrhunsku krem juhu. Pokazat će nam i zanimljiv recept za zeca na lovački. Na kraju će nas staviti na kušnju s Berry Eton hrpicom za desert.

    Idite na emisiju
  • 02:15

    Dobar tek

    +

    Ispod loze, Sezona 3 | Epizoda 2

    Za predjelo će Lora i Stojan poslužiti ukusni pečeni patlidžan s rajčicama i sirom. Nakon toga će pokazati kako se palenta može preobličiti u ukusno glavno jelo. Njihov recept za smeđu palentu s hrskavom kobasicom i smeđim maslacom vrlo je zanimljiv.

    Idite na emisiju
  • 02:40

    Dobar tek

    +

    Tex -Mex, Sezona 3 | Epizoda 3

    Bruschetta s grahom i tunjevinom, koju u ovoj epizodi pokazuju Lora i Stojan izuzetno je ukusna i brza za pripremu. Nakon toga će nas chefovi izazvati da skuhamo fajite sa svinjetinom i paprikama, što je zanimljiv recept, a usput pogodan i za goste. Treće su kolačići Alfajores s karamel preljevom.

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Dobar tek

    +

    U slobodno vrijeme, Sezona 3 | Epizoda 4

    Lorin i Stojanov opušteni jelovnik počinje s ukusnom kremastom juhom od mrkve. Nakon toga će s nama podijeliti iedju za brzo glavno jel, piletinu s pitom od brokule. Na raju će poslužiti burratu s brusnicama i hrskavim mrvicama, što je elegantan i jednostavan recept.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Dobar tek

    +

    U hladu, Sezona 3 | Epizoda 5

    Ova epizoda započinje s impresivnom salatom od rajčica, koja je posuta krušnim mrvicama. Zatim Lora i Stojan pokazuju kako pripremiti janjeći vrat te oktivaju tajni sastojak zbo kojeg je to glavno jelo tako svježeg okusa.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Dobar tek

    +

    Za podijeliti s prijateljima, Sezona 3 | Epizoda 6

    Lora i Stojan započinju jelovnik s ukusnom fritatom, koja će biti predjelo. Zatim će nas namamiti ukusnim telećim mesnim kuglicama s umakom od senfa, koje mogu biti jelo za svaki dan, ali i za posebne prilike. Na kraju nas nadahnjuju keksima s datuljama i čokoladom.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Jelovnik za gurmane, Sezona 3 | Epizoda 7

    Miris svježe pečenog, toplog kruha s travama obuzet će kuhinju Lore i Stojana na početku epizode, a zatim će uslijediti aroma pečenog mesa. Rolada os svinjetine mami i pogodna je za blagdanski meni. Za deseert poslužuju elegantnu torticu od kokosa.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Dobar tek

    +

    Svježe i jednostavno, Sezona 3 | Epizoda 8

    Ova epizoda počinje šarenom i ukusnom salatom. Lora i Stojan pripremaju brzo glavno jelo - pastrvu pečenu u pećnici. Kombiniraju je sa chimichurri umakom koji je lako pripremiti. Zatim će kompletirati jelovnik neodoljivom čokoladnom kremom s amarena višnjama.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Dobar tek

    +

    Sredozemlje, Sezona 3 | Epizoda 9

    Glazirane mrkve odličan su prilog. U ovoj epizodi Lora i Stojan pokazat će nam kako ih pretvoriti u elegantno predjelo. Nadalje ćemo vidjeti kako jedan umak može piletinu pretvoriti u glavno jelo za posebne prigode te kako maslinovo ulje daje kolaču od naranči sredozemni okus.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Dobar tek

    +

    Tri vrste sira, Sezona 3 | Epizoda 10

    Lora i Stojan će nam pokazati kako varivo od mahuna može postati ukusno predjelo. Za glavno jelo će poslužiti rižoto sa špinatom. Lako ga je pripremiti, a okus je vrhunski. Ovaj meni završava primamljivom čokoladnom tortom s glazurom od mascarponea.

    Idite na emisiju