Utorak

3 Ožujak

  • 06:10

    Martha peče

    +

    Južni Atlantik, Sezona 7 | Epizoda 9

    Zabava u južnom Atlantiku ne bi bila potpuna bez ukusnog deserta. Neke od Marthinih regionalnih favorita prikazat ćemo vam danas.

    Idite na emisiju
  • 06:35

    Nova balkanska kuhinja s Božanom

    +

    Školjke, Sezona 1 | Epizoda 17

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Norfolk, Sezona 1 | Epizoda 10

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Norfolku na sočnim Cromer rakovicama, zečjoj piti i tradicionalnom janjećem pečenju s lokalnim stanovništvom.

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Kotleti/Grašak/Grah/Puslice/Piletina, Sezona 2 | Epizoda 1

    Jamie priprema svinjske kotlete s breskvom, čili od graška, graha i mente koji pretvara skromne grahorice u nešto veličanstveno. Slijedi puding od bobica i brzinski pečeno pile s harissom. Ovo su pristupačni i brzinski recepti od pet sastojaka.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    , Sezona 2 | Epizoda 2

    Jamie priprema veličanstvena i ukusna jela: bakalar s pancetom, azijska pečena jaja, hrskavu piletinu s češnjakom i preukusan puding od riže s mangom. Ovo su pristupačni i brzinski recepti od pet sastojaka.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 84, Sezona 2 | Epizoda 84

    1. Čokoladna šarlota 2. Pečene pite od jabuka

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 85, Sezona 2 | Epizoda 85

    1. Pekarski burgeri 2 Pita od krušaka s oraščićima

    Idite na emisiju
  • 10:05

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Pametne grickalice, Sezona 2 | Epizoda 74

  • 10:30

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Visokoenergetska hrana, Sezona 2 | Epizoda 75

  • 11:00

    Vrhunski tečaj kuhanja Gordona Ramsayja

    +

    Početak, Sezona 1 | Epizoda 1

    U prvoj epizodi Gordon uči kako kuhati s povjerenjem. Recepti uključuju ukusne svinjske kotlete sa slatkim i kiselim paprikama, te pržene skute s hrskavom salatom od jabuka, a Gordon dijeli i savjet kako naoštriti noževe.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Ispod loze, Sezona 3 | Epizoda 2

    Za predjelo će Lora i Stojan poslužiti ukusni pečeni patlidžan s rajčicama i sirom. Nakon toga će pokazati kako se palenta može preobličiti u ukusno glavno jelo. Njihov recept za smeđu palentu s hrskavom kobasicom i smeđim maslacom vrlo je zanimljiv.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Klokan i piletina su danas na jelovniku jer ih Justine, kao i inače, poslužuje na nevjerojatan način.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Laki obroci na turneji

    +

    Laki obroci 6, 2, Sezona 6 | Epizoda 2

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Azijsko nadanuće, Sezona 1 | Epizoda 15

    Francisco se voli poigravati azijskim okusima. Smrznuti yuzu sendviči i karamele sa sezamom kombiniraju citrus, tost i slatkiše u predivne, moćne porcije. Japanski flan od mlijeka i jaja je mekan. A u matcha torti možete naći komadiće nashi kruške u citronela sirupu.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Deserti u čaši, Sezona 1 | Epizoda 16

    U Schwarzwald torti ima kompota od trešanja i šlag, a mi ćemo je razgraditi. Dacquoise od kokosa ima mango kremu i svježi mango s koricom limete. A slatka riža će se naći u društvu pijanih kruški prekrivena hrskavim mrvicama s bademima.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Essex, Sezona 1 | Epizoda 11

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas putuje u Essex da jede pitu od teletine i luka, poljski file od haringe i gulaš od volovog repa.

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Janjetina s curryjem/Bundeva/Pasta od kozica/Ostatci, Sezona 2 | Epizoda 3

    Četiri recepta od kojih rastu zazubice: aromatični curry s janjetinom, salatu od bundeve s harisom, salata od kozica s pestom od rosea te nezaboravni keksi od zobenih pločica. Ovo su pristupačni i brzinski recepti od pet sastojaka.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Odrezak/Salata od lubenice/Dagnje/Pijane kruške, Sezona 2 | Epizoda 4

    Četiri recepta od kojih rastu zazubice: wok od odreska, salata od radiča, lubenice i fete, kremaste kornijske školjke i puding od pijanih krušaka i čokolade. Ovo su pristupačni i brzinski recepti od pet sastojaka. Brzo i jednostavno!

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Vrhunski tečaj kuhanja Gordona Ramsayja

    +

    Neka bude jednostavno, Sezona 1 | Epizoda 2

    Chef nastavlja s tečajem i danas će demonstrirati kako jednostavano pripremiti fantastičnu hranu.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Ispod loze, Sezona 3 | Epizoda 2

    Za predjelo će Lora i Stojan poslužiti ukusni pečeni patlidžan s rajčicama i sirom. Nakon toga će pokazati kako se palenta može preobličiti u ukusno glavno jelo. Njihov recept za smeđu palentu s hrskavom kobasicom i smeđim maslacom vrlo je zanimljiv.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 86, Sezona 2 | Epizoda 86

    1. Čokoladne tagliatele 2. Torta Gerlos

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 87, Sezona 2 | Epizoda 87

    1.Ljepljivi puding s maslacem 2.Kolačići Tarte tatin

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Najbolja jela s roštilja, Sezona 2 | Epizoda 76

  • 18:30

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Najbolje večere s umakom, Sezona 2 | Epizoda 77

  • 19:00

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Klokan i piletina su danas na jelovniku jer ih Justine, kao i inače, poslužuje na nevjerojatan način.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Laki obroci na turneji

    +

    Laki obroci 6, 2, Sezona 6 | Epizoda 2

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Moja Šri Lanka s Peterom Kuruvitom

    +

    Kandy, Sezona 1 | Epizoda 3

    U Kandyju su nekoć živjeli kraljevi. To je dom štovanog budističkog hrama Tootha. Peter se zaustavlja na plantaži začina gdje kuha sa svježim začinima. Isprobava biryani, kuha uličnu hranu appam i kothu roti. Pridružuje se budistima i prisjeća oca.

    Idite na emisiju
  • 20:30

    Moja Šri Lanka s Peterom Kuruvitom

    +

    Nuwara Eliya, Sezona 1 | Epizoda 4

    Proizvodnja čaja i cimeta vrlo su iscrpljujući procesi i dan danas se ručno rade. Šri Lanka se ponosi dugogodišnjom tradicijom najboljih čajeva i proizvodi većinu svjetskog cimeta. Peter kuha i uči od ljudi koji svojim rukama donose svijetu te okuse.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Janjetina s curryjem/Bundeva/Pasta od kozica/Ostatci, Sezona 2 | Epizoda 3

    Četiri recepta od kojih rastu zazubice: aromatični curry s janjetinom, salatu od bundeve s harisom, salata od kozica s pestom od rosea te nezaboravni keksi od zobenih pločica. Ovo su pristupačni i brzinski recepti od pet sastojaka.

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Odrezak/Salata od lubenice/Dagnje/Pijane kruške, Sezona 2 | Epizoda 4

    Četiri recepta od kojih rastu zazubice: wok od odreska, salata od radiča, lubenice i fete, kremaste kornijske školjke i puding od pijanih krušaka i čokolade. Ovo su pristupačni i brzinski recepti od pet sastojaka. Brzo i jednostavno!

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Essex, Sezona 1 | Epizoda 11

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas putuje u Essex da jede pitu od teletine i luka, poljski file od haringe i gulaš od volovog repa.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Azijsko nadanuće, Sezona 1 | Epizoda 15

    Francisco se voli poigravati azijskim okusima. Smrznuti yuzu sendviči i karamele sa sezamom kombiniraju citrus, tost i slatkiše u predivne, moćne porcije. Japanski flan od mlijeka i jaja je mekan. A u matcha torti možete naći komadiće nashi kruške u citronela sirupu.

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Deserti u čaši, Sezona 1 | Epizoda 16

    U Schwarzwald torti ima kompota od trešanja i šlag, a mi ćemo je razgraditi. Dacquoise od kokosa ima mango kremu i svježi mango s koricom limete. A slatka riža će se naći u društvu pijanih kruški prekrivena hrskavim mrvicama s bademima.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Ispod loze, Sezona 3 | Epizoda 2

    Za predjelo će Lora i Stojan poslužiti ukusni pečeni patlidžan s rajčicama i sirom. Nakon toga će pokazati kako se palenta može preobličiti u ukusno glavno jelo. Njihov recept za smeđu palentu s hrskavom kobasicom i smeđim maslacom vrlo je zanimljiv.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Vrhunski tečaj kuhanja Gordona Ramsayja

    +

    Neka bude jednostavno, Sezona 1 | Epizoda 2

    Chef nastavlja s tečajem i danas će demonstrirati kako jednostavano pripremiti fantastičnu hranu.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Pekarski odmor kosmatih bajkera

    +

    Francuska, Sezona 1 | Epizoda 7

    Mnogi ljudi smatraju Francusku domom gastronomije i Lyon smatraju kulinarskim glavnim gradom Francuske. Dave i Si tamo počinju putovanje kroz Francusku gdje isprobavaju bouchon - restoran koji vodi kuharica ili majka iz Loyna.

    Idite na emisiju
  • 02:00

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Najbolja jela s roštilja, Sezona 2 | Epizoda 76

  • 02:25

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Najbolje večere s umakom, Sezona 2 | Epizoda 77

  • 02:45

    Moja Šri Lanka s Peterom Kuruvitom

    +

    Kandy, Sezona 1 | Epizoda 3

    U Kandyju su nekoć živjeli kraljevi. To je dom štovanog budističkog hrama Tootha. Peter se zaustavlja na plantaži začina gdje kuha sa svježim začinima. Isprobava biryani, kuha uličnu hranu appam i kothu roti. Pridružuje se budistima i prisjeća oca.

    Idite na emisiju
  • 03:10

    Moja Šri Lanka s Peterom Kuruvitom

    +

    Nuwara Eliya, Sezona 1 | Epizoda 4

    Proizvodnja čaja i cimeta vrlo su iscrpljujući procesi i dan danas se ručno rade. Šri Lanka se ponosi dugogodišnjom tradicijom najboljih čajeva i proizvodi većinu svjetskog cimeta. Peter kuha i uči od ljudi koji svojim rukama donose svijetu te okuse.

    Idite na emisiju
  • 03:35

    Martha peče

    +

    Južni Atlantik, Sezona 7 | Epizoda 9

    Zabava u južnom Atlantiku ne bi bila potpuna bez ukusnog deserta. Neke od Marthinih regionalnih favorita prikazat ćemo vam danas.

    Idite na emisiju
  • 04:00

    Nova balkanska kuhinja s Božanom

    +

    Školjke, Sezona 1 | Epizoda 17

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Gurmanski svaki dan

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Klokan i piletina su danas na jelovniku jer ih Justine, kao i inače, poslužuje na nevjerojatan način.

    Idite na emisiju
  • 04:40

    Laki obroci na turneji

    +

    Laki obroci 6, 2, Sezona 6 | Epizoda 2

    Idite na emisiju
  • 05:05

    Pekarski odmor kosmatih bajkera

    +

    Francuska, Sezona 1 | Epizoda 7

    Mnogi ljudi smatraju Francusku domom gastronomije i Lyon smatraju kulinarskim glavnim gradom Francuske. Dave i Si tamo počinju putovanje kroz Francusku gdje isprobavaju bouchon - restoran koji vodi kuharica ili majka iz Loyna.

    Idite na emisiju