Nedjelja

1 Ožujak

  • 06:05

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    MALMO (ŠVEDSKA) X VELŠKI PRŽENI SIR, Sezona 1 | Epizoda 5

    Jack i Polly sastaju se na tržnicama londona da kušaju tost sa sirom i rasprave o velškom prženom siru, koji je Jacku najbolji tost sendvič na svijetu. Nakon lekcije iz povijesti, Jack odlazi u Malmo u Švedskoj, koji je vegetarijanski glavni grad Sjeverne Europe.

  • 06:30

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    BANGKOK (TAJLAND) X SVINJETINA S UMAKOM OD JABUKA, Sezona 1 | Epizoda 6

    Jack se sastaje s Polly na maloj farmi svinja kako bi saznao kako počinje ljubav između svinjetine i jabuka. Zatim priprema svinjetinu u umaku od jabuka te kulinarski šok doživljava uz uličnu hranu jugoistočne Azije gdje iskušava tajlandska jela i začine.

  • 06:55

    Dobar tek

    +

    Salata od quinoe, svinjska vratina i desert od kokosa, Sezona 5 | Epizoda 10

    Kuhanje, razgovori o hrani i uživanje u njoj, u tome su Lora i Stojan najbolji. Kompletiraju jelovnik dok ugodno ćaskaju. Šarolika salata od quinoje i povrća, pržena svinjska vratina s rižom i desert u čaši - malo korice, banane i kokos. Dobar tek je zajamčen!

    Idite na emisiju
  • 07:25

    Rachel Allen: Obalna kuhinja

    +

    Killadoon, Sezona 1 | Epizoda 10

    Rachel posjećuje farmu u Killadoonu kako bi saznala više o janjetini s Connemara Hilla i pokuša ošišati ovcu. Zatim kuha janjeću koljenicu u pivu.

    Idite na emisiju
  • 07:55

    Rachel Allen: Obalna kuhinja

    +

    Streedagh, Sezona 1 | Epizoda 11

    Rachel odlazi u Drumcliff Bay brati srčanke s Charlijem Kellyjem, nakon čega priprema jugu od dimljene kolje i srčanki. Priuštila je ekipi glamurozno kampiranje pored granice kod Teapot Lanea.

    Idite na emisiju
  • 08:25

    Rachel Allen: Obalna kuhinja

    +

    Fanad, Sezona 1 | Epizoda 12

    Rachel dolazi do najsjevernije točke na putovanju na poluotoku Fanad kako bi pronašla krdo goveda koje pase na rubu. Rachel peče odreske na roštilju i poslužuje ih s umakom bearnaise i divljim dvoredcem.

    Idite na emisiju
  • 08:55

    Brza i svježa jela Lorraine Pascal

    +

    Hrana od koje ćete se dobro osjećati, Sezona 1 | Epizoda 2

    Lorraine priprema jela koja će vam izmamiti osmjeh na lice.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Brza i svježa jela Lorraine Pascal

    +

    Jednostavni klasici, Sezona 1 | Epizoda 3

    Lorraine pokazuje kako pripremiti klasična jela uz minimalni trud.

    Idite na emisiju
  • 10:05

    Brza i svježa jela Lorraine Pascal

    +

    Pečenje, Sezona 1 | Epizoda 4

    Lorraine uživa u svojoj strasti prema pečenju i otkriva brze i jednostavne ideje.

    Idite na emisiju
  • 10:45

    Vidimo se u kuhinji

    +

    Okusi iz tave, Sezona 1 | Epizoda 13

  • 11:25

    Vidimo se u kuhinji

    +

    Neočekivan gost, Sezona 1 | Epizoda 14

  • 12:00

    Majstori okusa s Garyjem Mehiganom: za obiteljskim stolom

    +

    Hyderabad - andhraška hrana, Sezona 2 | Epizoda 11

    Kad ste u Andhri, jedite kao lokalci, ali hoće li Gary Mehigan i kuhati poput njih?

  • 12:30

    Majstori okusa s Garyjem Mehiganom: za obiteljskim stolom

    +

    Hyderabad - biryani pladanj, Sezona 2 | Epizoda 12

    Gary Mehigan otkriva različite biryanije u Hyderabadu i smišlja svoj i to bez riže.

  • 13:00

    Velika britanska pustolovina Jamesa Martina

    +

    Kent, Sezona 1 | Epizoda 16

    Jamesova kulinarska turneja nastavlja se istraživanjem jugoistoka zemlje i regije Kent. Ovdje susreće lokalnog chefa i vlasnika restorana Marka Sargeanta.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    Girona, Španjolska x žele, Sezona 1 | Epizoda 7

    Polly vodi Jacka u jedan od najstarijih restorana s jeguljama i pitama kako bi upoznali vlasnika i kušali hladetinu od jegulje dok slušaju o povijesti jegulja u Britaniji. Zatim odlazi u Gironu u Španjolsku gdje priprema jelo na drugačiji način.

  • 14:30

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    Sigapore x odrezak, Sezona 1 | Epizoda 8

    Jack i Polly posjećuju najboljeg pekara u Londonu kako bi saznali kako priprema pitu s odreskom i bubrezima. Zatim odlazi u Singapur gdje je proveo djetinjstvo.

  • 15:00

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Martin Clunes, Sezona 5 | Epizoda 7

    Ovaj tjedan dečki dočekuju Martina Clunesa, glumca, komičara i čovjeka koji se zna ponašati, koji uči kako pripremiti nevjerojatnu mallorkansku paelju koju su im pripremili njihovi obiteljski prijatelji.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Kraljica čokolade

    +

    Klasici svakog domaćinstva, Sezona 1 | Epizoda 1

    Kristen Tibballs unosi nešto novo sa svojim čokoladnim tostom i ultimativnim banana splitom.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Kraljica čokolade

    +

    Čokoladne palačinke, čokoladni kokosi i čokoladni baloni, Sezona 1 | Epizoda 2

    Kraljica čokolade vam pokazuje kako i jednostavne stvari od čokolade mogu biti veličanstvene.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Dobar tek

    +

    Baskijski pileći paprikaš, focaccia i krem juha od tikvica, Sezona 5 | Epizoda 11

    U ovoj se epizodi može osjetiti miris Sredozemlja. On dolazi od okusa i aroma. Krem juha od tikvica priprema se s mnogo bosiljka, a focaccia s ružmarinom, maslinama i maslinovim uljem. Povezujemo glavno jelo s Baskijom, piletina, paprike i varivo od rajčica. Neodoljivo.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Brza i svježa jela Lorraine Pascal

    +

    Hrana od koje ćete se dobro osjećati, Sezona 1 | Epizoda 2

    Lorraine priprema jela koja će vam izmamiti osmjeh na lice.

    Idite na emisiju
  • 18:05

    Brza i svježa jela Lorraine Pascal

    +

    Jednostavni klasici, Sezona 1 | Epizoda 3

    Lorraine pokazuje kako pripremiti klasična jela uz minimalni trud.

    Idite na emisiju
  • 18:35

    Brza i svježa jela Lorraine Pascal

    +

    Pečenje, Sezona 1 | Epizoda 4

    Lorraine uživa u svojoj strasti prema pečenju i otkriva brze i jednostavne ideje.

    Idite na emisiju
  • 19:05

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    People's Choice izazov: Godišnji Block party, Sezona 4 | Epizoda 19

    Preživjeli timovi dolaze prvi put u sjedište. Odmah ih je dočekao izazov: catering za godišnju zabavu gradskih stanova.

    Idite na emisiju
  • 20:15

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Rapid Cook-off: Izazov začina, Sezona 4 | Epizoda 20

    U prvom izazovu brzog kulinarskog natjecanja na jelovniku su začini. Jedan je tim osvojio nagradu i tako osigurao ostanak dok je drugi osuđen na kuhanje do zadnjeg daha.

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Umrija, Italija, Sezona 1 | Epizoda 4

    Među srednjevjekovnim gradovima, gustim šumama i zavojitim ulicama, Curtis prati pse u potrazi za crnim tartufima i dobiva poduku kako pripremiti porchettu. Zatim usavršava rezanje goluba pri kojem se upotrebljavaju svi dijelovi ptice.

    Idite na emisiju
  • 22:05

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Mel B, Sezona 8 | Epizoda 4

    Dečkima se ovaj tjedan pridružuje Mel B s karipskom kuhinjom. Dečki su pronašli njezinu baku na otoku Nevisu i zatražili tradicionalni recept. Zajedno pripremaju nevjerojatan pileći curry, rižu i grašak, a Mel otkriva koliko je ljubavi u tom receptu.

    Idite na emisiju
  • 23:05

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    Philly, Sezona 2 | Epizoda 9

    Tony napokon obrađuje Philadelphiju. 36 h jela, pića, povijesti i umjetnosti bez odreska sa sirom. Odlazi u obilazak povijesne priče o bećarenju osnivača domovine i umjetničke zbirke od 25 milijuna dolara.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    New Orleans, Sezona 2 | Epizoda 10

    Anthony Bourdain je nabrijan, grub, pun kafeina i putuje užurbano. Zašto? Ima samo 24-48 h da otkrije nepredvidivu priču o mjestu, ljudima i njihovoj hrani.

    Idite na emisiju
  • 00:50

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Martin Clunes, Sezona 5 | Epizoda 7

    Ovaj tjedan dečki dočekuju Martina Clunesa, glumca, komičara i čovjeka koji se zna ponašati, koji uči kako pripremiti nevjerojatnu mallorkansku paelju koju su im pripremili njihovi obiteljski prijatelji.

    Idite na emisiju
  • 01:45

    Dobar tek

    +

    Baskijski pileći paprikaš, focaccia i krem juha od tikvica, Sezona 5 | Epizoda 11

    U ovoj se epizodi može osjetiti miris Sredozemlja. On dolazi od okusa i aroma. Krem juha od tikvica priprema se s mnogo bosiljka, a focaccia s ružmarinom, maslinama i maslinovim uljem. Povezujemo glavno jelo s Baskijom, piletina, paprike i varivo od rajčica. Neodoljivo.

    Idite na emisiju
  • 02:05

    Dobar tek

    +

    Bulgur s halloumi sirom, Sezona 5 | Epizoda 12

    Jelovnik koji su Lora i Stojan isplanirali za ovu epizodu izgleda svečano. Salata od bulgura i halloumi sira tako je ukusna i zasitna da se može poslužiti kao glavno jelo. Je li moguće odbiti neodoljivi janjeći but s tjesteninom i špinatom? Krasni muffini s makom, sušenim marelicama i čokoladom.

    Idite na emisiju
  • 02:30

    Dobar tek

    +

    Farfalle i čokoladna šalota, Sezona 5 | Epizoda 13

    Što su Lora i Stojan isplanirali za danas? Salatu od avokada, tjestenine i mrkve pečenu u pećnici i čokoladnu šarlotu. Predivan meni koji svi vole i koji okuplja obitelj oko stola.

    Idite na emisiju
  • 02:55

    Dobar tek

    +

    Terrine od zečetine, piletina i čokoladne tortice, Sezona 5 | Epizoda 14

    Elegantno hladno predjelo pripremljeno od zečetine i posluženo uz svježu salatu. Nakon toga Lora i Stojan će pripremiti krasnu piletinu s estragonom i jednako ukusnim umakom. Ali to nije sve. Uz glavno jelo ide i pečeni krumpir. Desert je ekstravagantan - čokoladne tortice s puslicama i malinama.

    Idite na emisiju
  • 03:25

    Dobar tek

    +

    Juha od gljiva, janjeći fatteh i gris puding, Sezona 5 | Epizoda 15

    Jelovnik počinje toplom, gustom juhom. U tradicionalnu juhu od gljiva Stojan i Lora odlučili su dodati sir cheddar, koji će se rastopiti i dodati gustoću i okus. Aromu daljina donosi mekana janjetina s umakom. Jedinstveno, ukusno jelo, koje svi moraju kušati.

    Idite na emisiju
  • 03:50

    Dobar tek

    +

    Salata od grahas ribom, tjestenina i desert od bezea, Sezona 5 | Epizoda 16

    Dvije vrste ribe, grah i svježe cherry rajčice. Pitate se što će izaći iz te kombinacije. Odgovor je veličanstvena salata od graha. Lora i Stojan je obožavaju jer je drukčija, zasitna i zanimljiva. Zatim koriste razne domaće kobasice uz tjesteninu. Na kraju, desert koji se pamti po teksturi i okusu.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Francuski jelovnik, Sezona 5 | Epizoda 17

    U ovoj epizodi, Lora i Stojan podsjećaju gledatelje zašto francuska kuhinja ima svjetsku slavu. Prvo pripremaju salatu Lyonnaise, ponos grada Lyona. Samo tri sastojka, a sjajan okus. Zatim slijedi fricassée od zečetine s vrhnjem i maslacem.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Dobar tek

    +

    Jelovnik bez mesa, Sezona 5 | Epizoda 18

    Današnji recepti Lore i Stojana ne sadrže meso. Dva su vrlo siromašna, ali nisu zato loša, baš naprotiv. Juha od crvenih pečenih paprika, pasrtnaka i pečenog češnjaka obiluje omiljenim okusima i aromama. Sicilijanska Caponata radi se od patlidžana, rajčica i maslina, a lasagne su od špinata i sira.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Dobar tek

    +

    Moderna bugarska kuhinja, Sezona 5 | Epizoda 19

    Tarator, musaka, pečene jabuke, jelovnik iz udžbenika. Kako će Lora i Stojan pripremiti ta jela tipična za bugarsku kuhinju? Tarator će biti malo drukčiji, s rotkvicama, a salata ledeno hladna i ukusna. Musaku će zaviti u lisnato tijesto,a ishod je luksuzan.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Dobar tek

    +

    Salata od pilećih jetrica, svinjetina i tortica s trešnjama, Sezona 5 | Epizoda 20

    Što Lora i Stojan planiraju skuhati u ovoj epizodi? Omiljena pileća jetrica sa slaninom bit će uključena u prefinu salatu. Impresivno je to predjelo za goste. Zatim slijedi impresivno glavno jelo, svinjetina u mrežici. Pripremaju je osobito sočnu. A što je za desert? Miriše na bademe i naranče.

    Idite na emisiju