Subota

29 Veljača

  • 06:00

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    CAPETOWN (JUŽNOAFRIČKA REPUBLIKA) X PEČENA GOVEDINA I JORKŠIRSKI, Sezona 1 | Epizoda 3

    Jack započinje putovanje iz predivne kuće iz 17. stoljeća na Temzi gdje mu Polly pokazuje staru metodu pečenja životinja u vatrenoj rupi. On to pokušava napraviti s govedinom u Cornwallu prije nego odluči to jelo poslužiti u Cape Townu.

  • 06:30

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    LUCCA (ITALIJA) X S PIREOM, Sezona 1 | Epizoda 4

    Jack i Polly razgovaraju s lokalnim mesarom o povijesti klasičnog jela za britanske pubove - kobasica. Jack to pro pokuša pripremiti kokuće prije nego jelo odnese u mali talijanski grad pun zidina gdje će to s Michelinovim kuharom s jednom zvjezdicom pretvoriti u neprepoznatljivo remek.

  • 07:00

    Dobar tek

    +

    Španjolski omlet i souffle, Sezona 5 | Epizoda 8

    Početak ovog jelovnika je kućni i ukusan, to je topla pačja juha, gusta i zasitna. Nakon toga nas Lora i Stojan vode u Španjolsku uz recept za tortilje od krumpira ili španjolski omlet. To je jelo koje se lako priprema i prilagođava svačijem ukusu. U omlet dodaju ljuti chorizo i krasan ovčji sir.

    Idite na emisiju
  • 07:30

    Rachel Allen: Obalna kuhinja

    +

    Carran, Sezona 1 | Epizoda 7

    Rachel posjećuje staru farmu u Lough Avalli i koristi njihov kozji sir u focacciji od sira i krumpira. Šnitu nosi podijeliti s Peteom na Fanore Beachu.

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Rachel Allen: Obalna kuhinja

    +

    Kilcolgan, Sezona 1 | Epizoda 8

    Rachel upoznaje braću Diamond i Michaela Kellyja u Kilcolganu gdje skuplja kamenice. Zatim u blizini priprema tjesteninu s kamenicama.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Rachel Allen: Obalna kuhinja

    +

    Killary, Sezona 1 | Epizoda 9

    Rachel posjećuje Killary Fjord inalazi se sa Simonom, farmerom dagnji i pomaže pri vađenju školjaka. Nakon kuhanja jela, Rachel kreće prema Rossavealu i neobičnoj farmi pored mora.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Lorraine Pascal: Jednostavni recepti

    +

    Zabavno, Sezona 1 | Epizoda 3

    Ostati kod kuće je novi izlazak i Lorraine ima sve spremno.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Lorraine Pascal: Jednostavni recepti

    +

    Jednostavno, Sezona 1 | Epizoda 4

    Lorraine Pascale pokazuje kako se pravi pain d'epi, graffiti torta i tri slana jela.

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Brza i svježa jela Lorraine Pascal

    +

    Trikovi za jednostavno gostoprimstvo, Sezona 1 | Epizoda 1

    Lorraine Pascale priprema savršenu hranu za kad vam prijatelji dođu nenajavljeno.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Vidimo se u kuhinji

    +

    Tjestenina, Sezona 1 | Epizoda 9

  • 11:00

    Vidimo se u kuhinji

    +

    Za djecu, Sezona 1 | Epizoda 10

  • 11:30

    Vidimo se u kuhinji

    +

    Što jedem u podne, Sezona 1 | Epizoda 11

  • 12:00

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Mel B, Sezona 8 | Epizoda 4

    Dečkima se ovaj tjedan pridružuje Mel B s karipskom kuhinjom. Dečki su pronašli njezinu baku na otoku Nevisu i zatražili tradicionalni recept. Zajedno pripremaju nevjerojatan pileći curry, rižu i grašak, a Mel otkriva koliko je ljubavi u tom receptu.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Velika britanska pustolovina Jamesa Martina

    +

    Laverstoke i Goodwood, Sezona 1 | Epizoda 15

    James dovodi svoju kulinarsku turneju po Velikoj Britaniji na vrata šume dok provodi dragocjeno vrijeme u svojoj usvojenoj matičnoj regiji Hampshire.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    MALMO (ŠVEDSKA) X VELŠKI PRŽENI SIR, Sezona 1 | Epizoda 5

    Jack i Polly sastaju se na tržnicama londona da kušaju tost sa sirom i rasprave o velškom prženom siru, koji je Jacku najbolji tost sendvič na svijetu. Nakon lekcije iz povijesti, Jack odlazi u Malmo u Švedskoj, koji je vegetarijanski glavni grad Sjeverne Europe.

  • 14:30

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    BANGKOK (TAJLAND) X SVINJETINA S UMAKOM OD JABUKA, Sezona 1 | Epizoda 6

    Jack se sastaje s Polly na maloj farmi svinja kako bi saznao kako počinje ljubav između svinjetine i jabuka. Zatim priprema svinjetinu u umaku od jabuka te kulinarski šok doživljava uz uličnu hranu jugoistočne Azije gdje iskušava tajlandska jela i začine.

  • 15:00

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Scarlett Moffat, Sezona 5 | Epizoda 6

    Na ovotjednom jelovniku je omiljena ovisnica Scarlett Moffat, koja uči kako pripremiti jelo koje je podsjeća na djetinjstvo – pohana jaja.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Fantastična braća pekari

    +

    Fantastična braća pekari 2, 6, Sezona 2 | Epizoda 6

    U šestoj epizodi braća posjećuju pekarnu u središtu Yorka, koju vode Richard i Fiona Parkinson. Prodaju raznolika peciva i kolače, ali na lokalnom natjecanju je prodaja tih proizvoda opala. Tom i Henry žele pomoći da se pekarnica istakne.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Dobar tek

    +

    Balkanski jelovnik, Sezona 5 | Epizoda 9

    U ovoj će epizodi Lora i Stojan pripremiti zadivljujući balkanski miš-maš s mnogo okusa, karaktera i strasti. Od graha će pripremiti hummus uz hrskavo lisnato tijesto s aromom tipične bugarske biljke, samardale. Što slijedi? Ražnjići s iznenađenjem.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Lorraine Pascal: Jednostavni recepti

    +

    Zabavno, Sezona 1 | Epizoda 3

    Ostati kod kuće je novi izlazak i Lorraine ima sve spremno.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Lorraine Pascal: Jednostavni recepti

    +

    Jednostavno, Sezona 1 | Epizoda 4

    Lorraine Pascale pokazuje kako se pravi pain d'epi, graffiti torta i tri slana jela.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Brza i svježa jela Lorraine Pascal

    +

    Trikovi za jednostavno gostoprimstvo, Sezona 1 | Epizoda 1

    Lorraine Pascale priprema savršenu hranu za kad vam prijatelji dođu nenajavljeno.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Južnoaustralski tim, Sezona 4 | Epizoda 17

    Hoće li padobranci napokon zauzeti svoja mjesta? Nakon dvije runde instant-restorana, čini se da će se im sreća okrenuti leđa.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Ashlee & Sophia, Sezona 4 | Epizoda 18

    Hoće li padobranci napokon zauzeti svoja mjesta? Nakon dvije runde instant-restorana, čini se da će se im sreća okrenuti leđa.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Tijuana: Priče s granice, Sezona 7 | Epizoda 2

    Život na granici podrazumijeva miješanje kultura i kuhinja koje stvara jedinstvenu kulinarsku scenu. Kao meksička imigrantkinja u Americi, Pati cijeli život kombinira kuhinje, a sad će istražiti kako kombinacija kultura utječe na hranu u Tijuani.

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Epski plodovi mora Ensenade, Sezona 7 | Epizoda 3

    Lučki grad Ensenada je meka morskih plodova. Svježa riba je svuda oko vas, a kroz njega se dolazi i do meksičkog vinogradarskog područja. Pati jede morske plodove u restoranu koji navodno ima najbolju uličnu hranu na svijetu.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Sjemenke, pahuljice i sušeno voće, Sezona 1 | Epizoda 13

    Ako volite polčice od pahuljica, onda morate isprobati ovu verziju s kakaom, zobi i raznim sjemenkama. Da imate za podijeliti, napravite kvadrat od čokolade s hrskavim bučinim sjemenkama. Ako želite jesti žlicom, tu je kompot od kruške s jogurt kremom.

    Idite na emisiju
  • 22:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Cvijeće u desertu, Sezona 1 | Epizoda 14

    Danas je Francisco izabrao cvijeće: lavanda se dodaje u sirup u kojem će peći tikve. Savršene latice namirisat će žele koji ide uz bademovu tortu i maline. Cvijet hibiskusa će čokoladnoj kremi dodati kiselost.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    Chicago, Sezona 2 | Epizoda 7

    U ovoj epizodi Tony je u Chicagu. Sa samo 43 sati u ovom vjetrovitom gradu, Tony želi što manje vremena provesti u zračnoj luci. Ne srami se priznati svoje osjećaje prema ovom gradu i proglašava ga "jedinom drugom pravom američkom metropolom".

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    Toronto, Sezona 2 | Epizoda 8

    U ovoj epizodi Tony ima manje od 48 sati za ubiti u najvećem kanadskom gradu, Torontu. Iako ga ne smatraju prvoklasnim turističkim odredištem, Toronto je grad u kojem ukusnu hranu možete pronaći iza svakog ugla.

    Idite na emisiju
  • 00:55

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Scarlett Moffat, Sezona 5 | Epizoda 6

    Na ovotjednom jelovniku je omiljena ovisnica Scarlett Moffat, koja uči kako pripremiti jelo koje je podsjeća na djetinjstvo – pohana jaja.

    Idite na emisiju
  • 01:50

    Dobar tek

    +

    Salata od špinata od pira, mesne okruglice, Linzeri, Sezona 5 | Epizoda 1

    Salata od špinata i pira, koju će Lora i Stojan pripremiti toliko je zasitna da se čak može pretvoriti u laganu večeru. Mesne okruglice s umakom iz starih dana bit će poslužene kao suvremeno, predivno i neodoljivo glavno jelo. Za finale, slatko.

    Idite na emisiju
  • 02:15

    Dobar tek

    +

    Juha od graha, kruh sa sezamom, šakšuka, Sezona 5 | Epizoda 2

    Svi recepti za varivo od graha uvijek su dobrodošli na našem stolu. Stojan i Lora odlučili su podijeliti tradicionalni recept Stojanove obitelji, sa slaninom, s mnogo povrća i mirisnim divljim kuminom. Uz njega ide kruh sa sezamom.

    Idite na emisiju
  • 02:40

    Dobar tek

    +

    Cezar salata od cvjetače, riblje rolice, puding od riže, Sezona 5 | Epizoda 3

    U ovoj epizodi Lora i Stojan prepuštaju se mašti i eksperimentiranju. pripremit će slavnu Cezar salatu od…pečene cvjetače. Ona se pretvara u nešto neodoljivo. Poslužuju ribu pečenu s lukom, rajčicama i mrkvom, što je popularno jelo u Bugarskoj.

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Dobar tek

    +

    Punjene paprike, pileći gulaš i Tatlii, Sezona 5 | Epizoda 4

    Nadahnuti paprikama punjenim sirom i prženom slaninom, tipičnim jelom za grad Velingrad, Lora i Stojan odlučuju to jelo modificirati i pretvoriti u predjelo tako da mogu u njemu uživati ne samo ljeti. Pileće batake stavit će da se polako peku u pećnici skupa s mnogo zelenog povrća.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Dobar tek

    +

    Vegetarijanski meni, Sezona 5 | Epizoda 5

    Lora i Stojan ne skrivaju činjenicu da vole meso, ali ovaj put su odlučili pripremiti vegetarijanski meni. Salata će biti od crne leće sa svježim povrćem i dressingom od jogurta, a glavno jelo je odrezak - od celera. Apsolutno prefino. Imat će vremena i za tortu.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Dobar tek

    +

    Sporo kuhana svinjska lopatica i domaći kruh, Sezona 5 | Epizoda 6

    Lora i Stojan započinju današnji dnevni meni s nadjevom i zanimljivom salatom s pečenim paprikama, slanutkom i rajčicama. Nakon toga će umijesiti ukusni domaći kruh, a glavno jelo će biti zaista impresivno: polako pečena svinjska noga poslužena s umakom i krumpirima.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Talijanska kuhinja, Sezona 5 | Epizoda 7

    Talijanska kuhinja oduvijek je uzbuđivala kuhare diljem svijeta i zato će Lora i Stojan pripremiti tri jela nadahnuta kuhinjom čizmice. Počinju saltimboccom, koju će napraviti od piletine i poslužiti je kao kanapee uz vino.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Dobar tek

    +

    Španjolski omlet i souffle, Sezona 5 | Epizoda 8

    Početak ovog jelovnika je kućni i ukusan, to je topla pačja juha, gusta i zasitna. Nakon toga nas Lora i Stojan vode u Španjolsku uz recept za tortilje od krumpira ili španjolski omlet. To je jelo koje se lako priprema i prilagođava svačijem ukusu. U omlet dodaju ljuti chorizo i krasan ovčji sir.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Dobar tek

    +

    Balkanski jelovnik, Sezona 5 | Epizoda 9

    U ovoj će epizodi Lora i Stojan pripremiti zadivljujući balkanski miš-maš s mnogo okusa, karaktera i strasti. Od graha će pripremiti hummus uz hrskavo lisnato tijesto s aromom tipične bugarske biljke, samardale. Što slijedi? Ražnjići s iznenađenjem.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Dobar tek

    +

    Salata od quinoe, svinjska vratina i desert od kokosa, Sezona 5 | Epizoda 10

    Kuhanje, razgovori o hrani i uživanje u njoj, u tome su Lora i Stojan najbolji. Kompletiraju jelovnik dok ugodno ćaskaju. Šarolika salata od quinoje i povrća, pržena svinjska vratina s rižom i desert u čaši - malo korice, banane i kokos. Dobar tek je zajamčen!

    Idite na emisiju