Subota

22 Veljača

  • 06:00

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Kimberley, Australija, Sezona 1 | Epizoda 5

    Zbog posjeta sjevernom dijelu Zapadne Australije Curtis se nađe na zbilja zabačenom mjestu gdje ga aboriđinski starješina poučava drevnim metodama ribolova, zatim tjera stoku s rančericom pete generacije i pronalazi bisere u školjci.

    Idite na emisiju
  • 06:30

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Riojy, Španjolska, Sezona 1 | Epizoda 6

    Curtis i njegovi prijatelji putuju u maglovite španjolske planine kako bi muzli koze, tražili gljive s kuharom koji ima Michelinovu zvjezdicu i otvorili grenaš star 60 godina u vinariji koju je dizajnirala ikona arhitekture.

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 16, Sezona 4 | Epizoda 16

    Lora će otkriti obiteljski recept za teletinu sa šljivama. Osim toga, Lora i Stoyan će pripremiti fantastična mekana peciva s aromatičnim maslacem i paštetom od dimljene lokarde.

    Idite na emisiju
  • 07:30

    Rachel Allen: Obalna kuhinja

    +

    Dungarvan, Sezona 1 | Epizoda 1

    Rachel ponavlja sjećanje svog prijatelja kuhara Paula Flynna hvatajući i kuhajući jastoga na obali. Zatim odlazi u Midleton na tečaj kušanja viskija i pravljenja bačava.

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Rachel Allen: Obalna kuhinja

    +

    Kinsale, Sezona 1 | Epizoda 2

    Rachel stiže u lijepi lučki gradić Kinsale i s vlasnikom restorana Oliverom Quevom lovi rakove. Na kopnu priprema salatu od rakova i naranče.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Rachel Allen: Obalna kuhinja

    +

    Schull, Sezona 1 | Epizoda 3

    Rachel putuje na poluotok Beara i odlazi pod zemlju u Allihiesu gdje joj pokazuju stari rudnik bakra. Rachel postavlja kuhinju na otvorenom i priprema gulaš od goveđeg obraza.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Lorraine Pascal: Jednostavni recepti iz pećnice

    +

    Moderni klasici, Sezona 1 | Epizoda 3

    Recepti uključuju foccaciu, rolice od jagode i mascarponea i glamurozne makarone sa sirom.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Lorraine Pascal: Jednostavni recepti iz pećnice

    +

    Vrlo zabavno, Sezona 1 | Epizoda 4

    Lorraine Pascale pokazuje njena opuštena rješenja za primanje gostiju.

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Lorraine Pascal: Jednostavni recepti iz pećnice

    +

    Peci da zadiviš, Sezona 1 | Epizoda 5

    Lorraine pokazuje kako možete impresionirati mijeseći kolače i pokazuje kako napraviti torticu od rajčica i bosiljka.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Vidimo se u kuhinji

    +

    Juhe, Sezona 1 | Epizoda 3

  • 11:00

    Vidimo se u kuhinji

    +

    Jelovnik za gledanje utakmice, Sezona 1 | Epizoda 4

  • 11:30

    Vidimo se u kuhinji

    +

    Jelovnik za doručak, Sezona 1 | Epizoda 5

  • 12:00

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Rob Beckett, Sezona 8 | Epizoda 3

    Dečki započinju vikend hranom, zabavom i komičarom Robom Beckettom koji neprestano sipa fore. Omiljena mu je kineska patka, a obiteljski slavi sve u kineskom restoranu. Rade pekinšku patku, štapiće od krastavca, umak hoisin i tanke palačinke.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Velika britanska pustolovina Jamesa Martina

    +

    Norfolk, Sezona 1 | Epizoda 13

    James Martin putuje na svojoj britanskoj avanturi do Norfolka gdje mu se pridružuje dobri, stari prijatelj i vrhunski lokalni chef, Galton Blackiston.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    ZAGREB (HRVATSKA) X RIBA I KRUMPIRIĆI, Sezona 1 | Epizoda 1

    Jack i Polly kreću s povijesnih ulica Spitalfieldsa u Londonu kako bi uživali u ribi s krumpirićima u legendarnom Popiesu. Polly objašnjava međunarodnu stranu legendarnog britanskog jela, a Jack priprema svoju, obiteljsku verziju.

  • 14:30

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    DARWIN (AUSTRALIJA) X RAČIĆI U LONCU, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jack kreće iz britanske knjižnice u kojoj je Polly pronašla nadahnjujuće recepte iz kasnog 18. stoljeća. Jack se vraća u kuhinju u Cornwall da iskuša svoju verziju račića u tegli prije nego sleti u Darwin u Australiji kako bi saznao da nije sezona račića.

  • 15:00

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Alesha Dixon, Sezona 5 | Epizoda 4

    Ovog tjedna Jamie i omiljena britanska TV sutkinja Alesha Dixon pripremaju fantastične pikantne dvaput marinirane kozice.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Fantastična braća pekari

    +

    Fantastična braća pekari 2, 4, Sezona 2 | Epizoda 4

    U četvrtoj epizodi fantastična braća pekari posjećuju Stratford upon Avon. To je grad s tržnicom kao s razglednice , a obale rijeke Avon blistaju tudorskom poviješću i znamenitostima koje obilaze tisuće posjetitelja svake godine.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 17, Sezona 4 | Epizoda 17

    Dobre lazanje su sočne, bogate i mirišu na tostirani parmezan. Baš su takve lazanje Lora i Stoyan planirali napraviti u ovoj epizodi. Puding s bananom i karamelom i marshmallowima je za sve koji ga i onako vole, ali žele probati nešto novo.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Lorraine Pascal: Jednostavni recepti iz pećnice

    +

    Moderni klasici, Sezona 1 | Epizoda 3

    Recepti uključuju foccaciu, rolice od jagode i mascarponea i glamurozne makarone sa sirom.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Lorraine Pascal: Jednostavni recepti iz pećnice

    +

    Vrlo zabavno, Sezona 1 | Epizoda 4

    Lorraine Pascale pokazuje njena opuštena rješenja za primanje gostiju.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Lorraine Pascal: Jednostavni recepti iz pećnice

    +

    Peci da zadiviš, Sezona 1 | Epizoda 5

    Lorraine pokazuje kako možete impresionirati mijeseći kolače i pokazuje kako napraviti torticu od rajčica i bosiljka.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Angela & Melina, Sezona 4 | Epizoda 13

    Hoće li padobranci napokon zauzeti svoja mjesta? Nakon dvije runde instant-restorana, čini se da će se im sreća okrenuti leđa.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Queenslandski tim, Sezona 4 | Epizoda 14

    Hoće li padobranci napokon zauzeti svoja mjesta? Nakon dvije runde instant-restorana, čini se da će se im sreća okrenuti leđa.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Više od običnog obroka, Sezona 6 | Epizoda 13

    U ovoj epizodi Pati priprema nekoliko uobičajenih obiteljskih jela koja se mogu pripremiti na više načina. Savršena su za zaposlene obitelji i mogu se spremiti u hladnjak i pojesti kasnije. To nisu samo jela, ona hrane vašu obitelj cijeli tjedan.

  • 21:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Kulinarska revolucija u Tijuani, Sezona 7 | Epizoda 1

    Jedna od najobećavajućih novih destinacija što se tiče jela u Meksiku, Tijuana, puna je mladih, svježih kulinarskih talenata. Neki od najboljih svjetskih kuhara na svijetu dolaze ovamo kako bi sudjelovati u ovom uzbudljivom kulinarskom pokretu.

  • 22:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Čaj u pet, Sezona 1 | Epizoda 11

    Danas je dobar dan za čaj i grickalice: Pokušajte napraviti mellies od vanilije i meda - izgledaju zgodno, a lako ih je napraviti. Ili vafle bez glutena od kakaoa s punjenjem od kremaste čokolade.

    Idite na emisiju
  • 22:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Pite, Sezona 1 | Epizoda 12

    Prvo se priprema kakao pita, a bit će zamotana u baršunastu kremu od kave. Zatim je tu pita s okusom pistacije punjena tankim slojem kompota od grejpa.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    Dublin, Sezona 2 | Epizoda 3

    U ovoj epizodi Tony odlazi u Dublin na 36 sata jedenje, pijenja i kupovanja u glavnom gradu Irske. Svi znaju da su u Dublinu neki od najboljih barova na svijetu, ali ni hrana ne zaostaje.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    Atlanta, Sezona 2 | Epizoda 4

    U ovoj epizodi Tony posjećuje Atlantu.Vozi oldtajmer, puca iz puške i uživa u omiljenom restoranu Fat Matt’s Rib Shack.

    Idite na emisiju
  • 00:55

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Alesha Dixon, Sezona 5 | Epizoda 4

    Ovog tjedna Jamie i omiljena britanska TV sutkinja Alesha Dixon pripremaju fantastične pikantne dvaput marinirane kozice.

    Idite na emisiju
  • 01:50

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 1, Sezona 4 | Epizoda 1

    Možemo upotrijebiti buču za sjajnu pitu od buče, ali Lora i Stojan su isplanirali nešto drugo. Pretvorit će je u elegantnu juhu. Uz nju će ćići ukusni kruščići, a glavno jelo će biti mesne okruglice s umakom.

    Idite na emisiju
  • 02:15

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 2, Sezona 4 | Epizoda 2

    Nadahnuti toskanskom kuhinjom, Lora i Stojan pripremit će Pici pasta ragu. Za ragu će koristiti meso lokalno uzgojene bugarske crne svinje.

    Idite na emisiju
  • 02:40

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 3, Sezona 4 | Epizoda 3

    Malo njih zna da je Stojan strastveni ribič. Ima omiljene riblje recepte, a ova juha je jedan od njih i to vrijedi vidjeti. Uz to, Lora i Stojan će pripremiti slavni kruh Fougasse i nešto na brzinu, u tavici pečenu teletinu s gljivama i vrhnjem.

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 4, Sezona 4 | Epizoda 4

    Ova će epizoda biti posvećena svinjskim rebarcima pripremljenim na azijski način uz prilog pirea od pasternjaka. Lora i Stojan također planiraju pripremiti ukusno predjelo sa sušenim crvenim paprikama, a finale će biti jako slatko - slatka banica nadahnuta arapskom kuhinjom.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 5, Sezona 4 | Epizoda 5

    Savršeni doručak miriše na svježe pečeni kruh, maslac i otopljeni sir. U ovoj ćete epizodi imati priliku vidjeti taj recept. Nakon toga možete uživati u zasitnom predjelu od patlidžana i slanutka i gustoj jesenskoj minestrone juhi.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 6, Sezona 4 | Epizoda 6

    U ovom će epizodi Lora i Stoyan usrećiti sve ljubitelje ulične hrane, konkretno doner kebaba, dijeljenjem odličnog recepta za domaći doner kebab. Zatim će pripremiti kolač od keksa s mascarponeom, čokoladom i karamelom.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 7, Sezona 4 | Epizoda 7

    Kako bi burek s porilukom i slaninom učinili još ukusnijim, Lora i Stoyan će pripremiti vlastito tijesto. Stoyan se iz djetinjstva prisjeća milinaka, mekanih peciva sa sirom, a Lora kozunaka, mekanog slatkog kruha.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 8, Sezona 4 | Epizoda 8

    Lora i Stoyan će podijeliti svoj recept za varivo rusensko, koje se priprema u glinenim zdjelama i servira uz poširano jaje, umak i hrskave krušne mrvice. Pripremit će i korjenasto povrće iz pećnice i tortu od sira.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 9, Sezona 4 | Epizoda 9

    Bez brašna, bez pečenja, s jakim okusom lješnjaka, čokolade, maslaca, kave, vrhnja i konjaka… Teletina na burgundski i salata s kozjim sirom. Svi vole francusku kuhinju, to se podrazumijeva.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 10, Sezona 4 | Epizoda 10

    Kako napraviti kruh koji se ne mijesi s mnogo sjemenki? Glavno jelo je više no impresivno – pačji bataci s kiselim kupusom. Jelovnik će završiti nježnim mousseom od čokolade i mlijeka s ukusnom dunjom i umakom.

    Idite na emisiju