Četvrtak

20 Veljača

  • 06:00

    Kruh i peciva Paula Hollywooda

    +

    Kiselo tijesto, Sezona 1 | Epizoda 4

    Kiselo tijesto vrhunski je kruh za okuse i teksture. Ako strasno volite peći kruh, onda morate pokušati napraviti svoje. Paul pokazuje kako kultivirati vlastiti kvasac za kiselo tijesto iz zraka, koji će kruhu dati čudesni okus. To je Paulov omiljeni kruh.

    Idite na emisiju
  • 06:35

    Nova balkanska kuhinja s Božanom

    +

    Svježe i jednostavno, Sezona 1 | Epizoda 9

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Najbolje se jede od kuće

    +

    London (Kensington), Sezona 1 | Epizoda 2

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas putuje u London kušati tradicionalnu pitu, Karipsku gozbu i začinjeni janjeći curry iz Južne Afrike.

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Jamiejeva brza i laka jela, Sezona 1 | Epizoda 3

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Jamiejeva brza i laka jela, Sezona 1 | Epizoda 4

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 68, Sezona 2 | Epizoda 68

    Francuska pita od jabuka

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 69, Sezona 2 | Epizoda 69

    Stroopwafels

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Glavna jela koja štede novac, Sezona 2 | Epizoda 58

  • 10:30

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Pečena janjetina za večeru, Sezona 2 | Epizoda 59

  • 11:00

    Ljubav prema hrani

    +

    Ukusno i šaroliko, Sezona 2 | Epizoda 13

    Današnja Gabrieleova kuhinja je veoma šarena i puna okusa. Gabriele će pripremiti juhu punu povrća sa zelenim listovima, puding pun crvenog voća i kreativni rižoto.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 19, Sezona 4 | Epizoda 19

    Omiljeni meksički gulaš Stoyana i Lore je „Chilli con carne“, što će u ovoj epizodi i pripremiti. Napravit će i brzinski umak od avokada kako bi im ostalo vremena za posebni desert.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Mesne tajne

    +

    Argentinska, Sezona 3 | Epizoda 10

    Adrian je do laktova u goveđim rebrima jer priprema klasično argentinsko jelo na potpuno novi način.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Laki obroci na turneji

    +

    Laki obroci 5, 6, Sezona 5 | Epizoda 6

    U seriji "Laki obroci"nekoliko kuhara s kanala 24Kitchen pokazat će vam kako napraviti ukusan obrok u malo vremena.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Majstori okusa s Garyjem Mehiganom: za obiteljskim stolom

    +

    Kalkuta - kineska hrana, Sezona 2 | Epizoda 9

    Gary Mehigan istražuje kineske okuse u srcu Kolkate, te i sam napravi čudo.

  • 13:30

    Majstori okusa s Garyjem Mehiganom: za obiteljskim stolom

    +

    Hyderabad - nizamijska hrana, Sezona 2 | Epizoda 10

    Garyja Mehigana su ugostili ljubitelji dobre hrane i luksuza. Hoće li njegovo jelo impresionirati majstore okusa?

  • 14:00

    Najbolje se jede od kuće

    +

    London ( Holborn), Sezona 1 | Epizoda 3

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas putuje u London kušati klasične mesne ćufte, vijetnamski losos i stočarevu pitu, ali na drukčiji način.

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Jamiejeva brza i laka jela, Sezona 1 | Epizoda 5

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Jamiejeva brza i laka jela, Sezona 1 | Epizoda 6

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Ljubav prema hrani

    +

    Iznenađujući okusi, Sezona 2 | Epizoda 14

    Danas će Gabriele pripremiti zbunjujuću pitu, nevjerojatnu juhu i fenomenalan objed s Dalekog istoka. Vruća i slatka gozba vas čeka.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 19, Sezona 4 | Epizoda 19

    Omiljeni meksički gulaš Stoyana i Lore je „Chilli con carne“, što će u ovoj epizodi i pripremiti. Napravit će i brzinski umak od avokada kako bi im ostalo vremena za posebni desert.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 70, Sezona 2 | Epizoda 70

    Fini tart

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 71, Sezona 2 | Epizoda 71

    Kremasti tart od pekana

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Ukusna talijanska večera, Sezona 2 | Epizoda 60

  • 18:30

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Svečana gozba, Sezona 2 | Epizoda 61

  • 19:00

    Mesne tajne

    +

    Argentinska, Sezona 3 | Epizoda 10

    Adrian je do laktova u goveđim rebrima jer priprema klasično argentinsko jelo na potpuno novi način.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Laki obroci na turneji

    +

    Laki obroci 5, 6, Sezona 5 | Epizoda 6

    U seriji "Laki obroci"nekoliko kuhara s kanala 24Kitchen pokazat će vam kako napraviti ukusan obrok u malo vremena.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Tropska gurmanica: Queensland

    +

    Tropsko voće, Sezona 1 | Epizoda 5

    Danas cijeli pastrva ide na roštilj dok Justine priprema ručak uz obalu. Zatim Jerome piletinu i povrće diže na razinu finih restorana, a Justine priprema desert – mousse od bijele čokolade i tropskog voća.

    Idite na emisiju
  • 20:30

    Tropska gurmanica: Queensland

    +

    Tržnica Noumea, Sezona 1 | Epizoda 6

    Justine od lokalnog korjenastog povrća s Noumee priprema popečke. Zatim lokalni kuhar Christophe od najbolje vanilije na svijetu priprema creme brule. Na kraju Justine radi tunu nicoise.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Jamiejeva brza i laka jela, Sezona 1 | Epizoda 5

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Jamiejeva brza i laka jela, Sezona 1 | Epizoda 6

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Najbolje se jede od kuće

    +

    London ( Holborn), Sezona 1 | Epizoda 3

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas putuje u London kušati klasične mesne ćufte, vijetnamski losos i stočarevu pitu, ali na drukčiji način.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Majstori okusa s Garyjem Mehiganom: za obiteljskim stolom

    +

    Kalkuta - kineska hrana, Sezona 2 | Epizoda 9

    Gary Mehigan istražuje kineske okuse u srcu Kolkate, te i sam napravi čudo.

  • 23:30

    Majstori okusa s Garyjem Mehiganom: za obiteljskim stolom

    +

    Hyderabad - nizamijska hrana, Sezona 2 | Epizoda 10

    Garyja Mehigana su ugostili ljubitelji dobre hrane i luksuza. Hoće li njegovo jelo impresionirati majstore okusa?

  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 19, Sezona 4 | Epizoda 19

    Omiljeni meksički gulaš Stoyana i Lore je „Chilli con carne“, što će u ovoj epizodi i pripremiti. Napravit će i brzinski umak od avokada kako bi im ostalo vremena za posebni desert.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Ljubav prema hrani

    +

    Iznenađujući okusi, Sezona 2 | Epizoda 14

    Danas će Gabriele pripremiti zbunjujuću pitu, nevjerojatnu juhu i fenomenalan objed s Dalekog istoka. Vruća i slatka gozba vas čeka.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Kosmati bajkeri: Hrana za utjehu

    +

    Kosmati bajkeri: Hrana za utjehu 1, 14, Sezona 1 | Epizoda 14

    Bajkeri pripremaju jela kojima hrane dušu i tijelo, uključujući neka od njima omiljenih jela koja su i zdrava i ukusna. Topla juha, zdravi desert, pa čak i burger i krumpirići s manje masnoće.

  • 01:55

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Ukusna talijanska večera, Sezona 2 | Epizoda 60

  • 02:20

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Svečana gozba, Sezona 2 | Epizoda 61

  • 02:45

    Tropska gurmanica: Queensland

    +

    Tropsko voće, Sezona 1 | Epizoda 5

    Danas cijeli pastrva ide na roštilj dok Justine priprema ručak uz obalu. Zatim Jerome piletinu i povrće diže na razinu finih restorana, a Justine priprema desert – mousse od bijele čokolade i tropskog voća.

    Idite na emisiju
  • 03:10

    Tropska gurmanica: Queensland

    +

    Tržnica Noumea, Sezona 1 | Epizoda 6

    Justine od lokalnog korjenastog povrća s Noumee priprema popečke. Zatim lokalni kuhar Christophe od najbolje vanilije na svijetu priprema creme brule. Na kraju Justine radi tunu nicoise.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Kruh i peciva Paula Hollywooda

    +

    Kiselo tijesto, Sezona 1 | Epizoda 4

    Kiselo tijesto vrhunski je kruh za okuse i teksture. Ako strasno volite peći kruh, onda morate pokušati napraviti svoje. Paul pokazuje kako kultivirati vlastiti kvasac za kiselo tijesto iz zraka, koji će kruhu dati čudesni okus. To je Paulov omiljeni kruh.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Nova balkanska kuhinja s Božanom

    +

    Svježe i jednostavno, Sezona 1 | Epizoda 9

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Mesne tajne

    +

    Argentinska, Sezona 3 | Epizoda 10

    Adrian je do laktova u goveđim rebrima jer priprema klasično argentinsko jelo na potpuno novi način.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Laki obroci na turneji

    +

    Laki obroci 5, 6, Sezona 5 | Epizoda 6

    U seriji "Laki obroci"nekoliko kuhara s kanala 24Kitchen pokazat će vam kako napraviti ukusan obrok u malo vremena.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Kosmati bajkeri: Hrana za utjehu

    +

    Kosmati bajkeri: Hrana za utjehu 1, 14, Sezona 1 | Epizoda 14

    Bajkeri pripremaju jela kojima hrane dušu i tijelo, uključujući neka od njima omiljenih jela koja su i zdrava i ukusna. Topla juha, zdravi desert, pa čak i burger i krumpirići s manje masnoće.