Utorak

18 Veljača

  • 06:00

    Kruh i peciva Paula Hollywooda

    +

    Pogača, Sezona 1 | Epizoda 2

    Paul Hollywood vodi gledatelje na putovanje u raznolik i živopisan svijet ravnih kruhova. Usput poslužuje jela prepuna okusa iz cijelog svijeta, ukusna u bilo koje doba dana.

    Idite na emisiju
  • 06:35

    Nova balkanska kuhinja s Božanom

    +

    Nova godina/Tulum kod kuće, Sezona 1 | Epizoda 7

    Idite na emisiju
  • 06:55

    Dugi vikendi Ricka Steina

    +

    Palermo, Sezona 1 | Epizoda 10

    Kako bi zaokružio ovu 10-djelnu seriju, Rick Stein posjećuje grad Palermo na sjeveru Sicilije. Grad je popločen odjecima arapskih, sjevernoafričkih, francuskih, španjolskih i talijanskih utjecaja pa joj je kuhinja zato jedinstvena i neodoljiva.

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Orecchiette s brokulom, Sezona 1 | Epizoda 39

    Jamie priprema orecchiette od brokula s tikvicama i bocconcini salatom, plus salatom od pršuta i dinje.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Dimljeni losos, Sezona 1 | Epizoda 40

    Jamie danas priprema dimljeni losos sa salatom od krumpira, cikle i skute, s raženim kruhom i domaćim maslacem.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 64, Sezona 2 | Epizoda 64

    Kineski cupcake s pečenim lycheejem

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 65, Sezona 2 | Epizoda 65

    Novogodišnji keksići

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Klasični deserti, Sezona 2 | Epizoda 53

  • 10:30

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Najbolje lasagne za večeru, Sezona 2 | Epizoda 55

  • 11:00

    Ljubav prema hrani

    +

    Danas je gozba, Sezona 2 | Epizoda 11

    Danas je gozba. Prvo ćemo otići u ribolov, zatim ćemo pripremiti sjajno jelo s vrhunskom janjetinom. Na kraju ćemo zasladiti s kandiranim lješnjacima.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 17, Sezona 4 | Epizoda 17

    Dobre lazanje su sočne, bogate i mirišu na tostirani parmezan. Baš su takve lazanje Lora i Stoyan planirali napraviti u ovoj epizodi. Puding s bananom i karamelom i marshmallowima je za sve koji ga i onako vole, ali žele probati nešto novo.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Mesne tajne

    +

    Kineska, Sezona 3 | Epizoda 8

    Singapurski klasik, kuhana piletina s klasičnim azijskim okusima. Sjajno jelo koje samo čeka da ga netko pojede.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Laki obroci na turneji

    +

    Laki obroci 5, 4, Sezona 5 | Epizoda 4

    U seriji "Laki obroci"nekoliko kuhara s kanala 24Kitchen pokazat će vam kako napraviti ukusan obrok u malo vremena.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Čaj u pet, Sezona 1 | Epizoda 11

    Danas je dobar dan za čaj i grickalice: Pokušajte napraviti mellies od vanilije i meda - izgledaju zgodno, a lako ih je napraviti. Ili vafle bez glutena od kakaoa s punjenjem od kremaste čokolade.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Pite, Sezona 1 | Epizoda 12

    Prvo se priprema kakao pita, a bit će zamotana u baršunastu kremu od kave. Zatim je tu pita s okusom pistacije punjena tankim slojem kompota od grejpa.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Sussex, Sezona 1 | Epizoda 1

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas putuje u Hove na južnoj obali da kuša autentičnu tjesteninu, njemačku pastrvu i klasični goveđi gulaš.

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Jamiejeva brza i laka jela, Sezona 1 | Epizoda 1

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Jamiejeva brza i laka jela, Sezona 1 | Epizoda 2

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Ljubav prema hrani

    +

    Magični dodir klasičnim okusima, Sezona 2 | Epizoda 12

    Danas ćemo se dotaknuti klasičnih okusa. Jelovnik se sastoji od lažnog burgera, okruglica od krumpira s pastom od maslina i želea od naranče s klinčićem.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 17, Sezona 4 | Epizoda 17

    Dobre lazanje su sočne, bogate i mirišu na tostirani parmezan. Baš su takve lazanje Lora i Stoyan planirali napraviti u ovoj epizodi. Puding s bananom i karamelom i marshmallowima je za sve koji ga i onako vole, ali žele probati nešto novo.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 66, Sezona 2 | Epizoda 66

    Mišičji zalogajčić

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 67, Sezona 2 | Epizoda 67

    Kolač panna cotta

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Kako nahraniti hrpu ljudi, Sezona 2 | Epizoda 56

  • 18:30

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Klasična variva, Sezona 2 | Epizoda 57

  • 19:00

    Mesne tajne

    +

    Kineska, Sezona 3 | Epizoda 8

    Singapurski klasik, kuhana piletina s klasičnim azijskim okusima. Sjajno jelo koje samo čeka da ga netko pojede.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Laki obroci na turneji

    +

    Laki obroci 5, 4, Sezona 5 | Epizoda 4

    U seriji "Laki obroci"nekoliko kuhara s kanala 24Kitchen pokazat će vam kako napraviti ukusan obrok u malo vremena.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Tropska gurmanica: Queensland

    +

    Noumea, Sezona 1 | Epizoda 1

    Justine ističe neke od najboljih svježih namirnica koje rastu u Noumei. Grilana riba Acanthocybium solandri poslužuje se s umakom vierge inspiriranim Novom Kaledonijom. Slatke banane zvijezde su njezinih popečaka.

    Idite na emisiju
  • 20:30

    Tropska gurmanica: Queensland

    +

    Otok Pines, Sezona 1 | Epizoda 2

    Justine je danas na Isle of Pines. Prvo priprema lampugu s uzbudljivim slatko-kiselim umakom. Zatim odlazi u potragu za puževima u prašumu. Puževe kuha za ravioli i servira u bogatom bisqueu.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Jamiejeva brza i laka jela, Sezona 1 | Epizoda 1

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Jamiejeva brza i laka jela

    +

    Jamiejeva brza i laka jela, Sezona 1 | Epizoda 2

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Sussex, Sezona 1 | Epizoda 1

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas putuje u Hove na južnoj obali da kuša autentičnu tjesteninu, njemačku pastrvu i klasični goveđi gulaš.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Čaj u pet, Sezona 1 | Epizoda 11

    Danas je dobar dan za čaj i grickalice: Pokušajte napraviti mellies od vanilije i meda - izgledaju zgodno, a lako ih je napraviti. Ili vafle bez glutena od kakaoa s punjenjem od kremaste čokolade.

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Pite, Sezona 1 | Epizoda 12

    Prvo se priprema kakao pita, a bit će zamotana u baršunastu kremu od kave. Zatim je tu pita s okusom pistacije punjena tankim slojem kompota od grejpa.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 17, Sezona 4 | Epizoda 17

    Dobre lazanje su sočne, bogate i mirišu na tostirani parmezan. Baš su takve lazanje Lora i Stoyan planirali napraviti u ovoj epizodi. Puding s bananom i karamelom i marshmallowima je za sve koji ga i onako vole, ali žele probati nešto novo.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Ljubav prema hrani

    +

    Magični dodir klasičnim okusima, Sezona 2 | Epizoda 12

    Danas ćemo se dotaknuti klasičnih okusa. Jelovnik se sastoji od lažnog burgera, okruglica od krumpira s pastom od maslina i želea od naranče s klinčićem.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Kosmati bajkeri: Hrana za utjehu

    +

    Kosmati bajkeri: Hrana za utjehu 1, 12, Sezona 1 | Epizoda 12

    Dave Myers i Simon King pripremaju jela koja podsjećaju na tradicionalne vrijednosti. Rade klasični desert, savršene zalogajčiće za vrijeme za čaj i kombiniraju dva doručka kako bi napravili odlično novo jelo.

  • 01:55

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Kako nahraniti hrpu ljudi, Sezona 2 | Epizoda 56

  • 02:20

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Klasična variva, Sezona 2 | Epizoda 57

  • 02:45

    Tropska gurmanica: Queensland

    +

    Noumea, Sezona 1 | Epizoda 1

    Justine ističe neke od najboljih svježih namirnica koje rastu u Noumei. Grilana riba Acanthocybium solandri poslužuje se s umakom vierge inspiriranim Novom Kaledonijom. Slatke banane zvijezde su njezinih popečaka.

    Idite na emisiju
  • 03:10

    Tropska gurmanica: Queensland

    +

    Otok Pines, Sezona 1 | Epizoda 2

    Justine je danas na Isle of Pines. Prvo priprema lampugu s uzbudljivim slatko-kiselim umakom. Zatim odlazi u potragu za puževima u prašumu. Puževe kuha za ravioli i servira u bogatom bisqueu.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Kruh i peciva Paula Hollywooda

    +

    Pogača, Sezona 1 | Epizoda 2

    Paul Hollywood vodi gledatelje na putovanje u raznolik i živopisan svijet ravnih kruhova. Usput poslužuje jela prepuna okusa iz cijelog svijeta, ukusna u bilo koje doba dana.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Nova balkanska kuhinja s Božanom

    +

    Nova godina/Tulum kod kuće, Sezona 1 | Epizoda 7

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Mesne tajne

    +

    Kineska, Sezona 3 | Epizoda 8

    Singapurski klasik, kuhana piletina s klasičnim azijskim okusima. Sjajno jelo koje samo čeka da ga netko pojede.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Laki obroci na turneji

    +

    Laki obroci 5, 4, Sezona 5 | Epizoda 4

    U seriji "Laki obroci"nekoliko kuhara s kanala 24Kitchen pokazat će vam kako napraviti ukusan obrok u malo vremena.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Kosmati bajkeri: Hrana za utjehu

    +

    Kosmati bajkeri: Hrana za utjehu 1, 12, Sezona 1 | Epizoda 12

    Dave Myers i Simon King pripremaju jela koja podsjećaju na tradicionalne vrijednosti. Rade klasični desert, savršene zalogajčiće za vrijeme za čaj i kombiniraju dva doručka kako bi napravili odlično novo jelo.