Nedjelja

16 Veljača

  • 06:00

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Središnja obala, Kalifornija, Sezona 1 | Epizoda 3

    Curtis autocestom kreće prema obali kako bi otkrio blago Pacifika. Posjećuje par koji je iz tehnološke industrije prešao u proizvodnju sira, uživa u ježincima i pronalazi inspiraciju na farmama morskih trava i petrovog uha u Montereyu.

    Idite na emisiju
  • 06:30

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Umrija, Italija, Sezona 1 | Epizoda 4

    Među srednjevjekovnim gradovima, gustim šumama i zavojitim ulicama, Curtis prati pse u potrazi za crnim tartufima i dobiva poduku kako pripremiti porchettu. Zatim usavršava rezanje goluba pri kojem se upotrebljavaju svi dijelovi ptice.

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 13, Sezona 4 | Epizoda 13

    Lora i Stoyan će pokazati dva recepta punjenih listova – jedan s punjenim listovima kupusa, a drugi s listovima vinove loze. Pripremit će ih bez mesa, ali to ne znači da će biti lošiji. Za finale će pripremiti baklavu po receptu Stoyanove mame.

    Idite na emisiju
  • 07:30

    Svakodnevna kuhinja Rachel Allen

    +

    Rad od kuće, Sezona 1 | Epizoda 6

    Rachel ima odlične ideje za ljude koji rade od kuće, uključujući salatu od pečene tikve i juhu od crvene leče s kimom i korijandarom.

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Svakodnevna kuhinja Rachel Allen

    +

    Uzgoji sam, Sezona 1 | Epizoda 7

    Irska kuharica Rachel istražuje radost kuhanja s domaćim sastojcima pripremajući proljetne rolice s pačetinom i šljivom i pak choiem od sezama.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Svakodnevna kuhinja Rachel Allen

    +

    Energija, Sezona 1 | Epizoda 8

    Pogledajte Rachelin tipični radni dan i otkrijte hranu koja će vam dati energiju u užurbanim danima, uključujući rižoto od dimljenog lososa s limunom i šparogama.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Brza i svježa jela Lorraine Pascal

    +

    Jednostavno i svakodnevno, Sezona 1 | Epizoda 6

    Lorraine se okreće onim brzim jelima koja se mogu ugurati u svakodnevni život.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Lorraine Pascal: Jednostavni recepti iz pećnice

    +

    Tako jednostavno, Sezona 1 | Epizoda 1

    Lorraine pokazuje osnovnu opremu za pecivo kao i mnoge recepte.

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Lorraine Pascal: Jednostavni recepti iz pećnice

    +

    Brzo pečenje, Sezona 1 | Epizoda 2

    Pecivo prelazi u petu brzinu s mnogo lakih i brzih recepata za ukusna peciva i kruhove.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Vidimo se u kuhinji

    +

    Domaća kuhinja za vikend, Sezona 1 | Epizoda 16

  • 11:00

    Vidimo se u kuhinji

    +

    Svečani stol, Sezona 1 | Epizoda 1

  • 11:30

    Vidimo se u kuhinji

    +

    Okusi iz pećnice, Sezona 1 | Epizoda 2

  • 12:00

    Majstori okusa s Garyjem Mehiganom: za obiteljskim stolom

    +

    Kalkuta - bengalska hrana, Sezona 2 | Epizoda 7

    Gary Mehigan uskače u nered bengalskih okusa s obitelji koja voli domaću hranu. Što će Gary pripremiti kako bi ih impresionirao?

  • 12:30

    Majstori okusa s Garyjem Mehiganom: za obiteljskim stolom

    +

    Kalkuta - marwari hrana, Sezona 2 | Epizoda 8

    Gary Mehigan kuša izobilje maravske kuhinje. Što će Gary skuhati ženama koje vole domaću hranu?

  • 13:00

    Velika britanska pustolovina Jamesa Martina

    +

    Nottingham, Sezona 1 | Epizoda 12

    James putuje u Nottingham, gdje će postaviti svoju mobilnu kuhinju usred Sherwoodske šume.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Kimberley, Australija, Sezona 1 | Epizoda 5

    Zbog posjeta sjevernom dijelu Zapadne Australije Curtis se nađe na zbilja zabačenom mjestu gdje ga aboriđinski starješina poučava drevnim metodama ribolova, zatim tjera stoku s rančericom pete generacije i pronalazi bisere u školjci.

    Idite na emisiju
  • 14:30

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Riojy, Španjolska, Sezona 1 | Epizoda 6

    Curtis i njegovi prijatelji putuju u maglovite španjolske planine kako bi muzli koze, tražili gljive s kuharom koji ima Michelinovu zvjezdicu i otvorili grenaš star 60 godina u vinariji koju je dizajnirala ikona arhitekture.

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Lindsay Lohan, Sezona 5 | Epizoda 3

    Na ovotjednom jelovniku je svima omiljena Opasna djevojka, Lindsay Lohan koja priprema svoje omiljeno jelo, pitu od piletine s mesnim okruglicama za koju ju je inspirirala njezina baka Talijanka.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Fantastična braća pekari

    +

    Fantastična braća pekari 2, 3, Sezona 2 | Epizoda 3

    U trećoj epozodi dečki posjećuju Exmouth u Devonu. On ima sav šarm klasičnog engleskog odredišta za ljetovanje, a tu su sunce, more i kilometri predivnih plaža. Ljeti tu dolaze tisuće turista, a svi traže kvalitetnu hranu koja neće nadmašiti proračun. Tamo će osmisliti tri jela.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 14, Sezona 4 | Epizoda 14

    Lora i Stoyan donose dva višedijelna recepta za koje je potrebno nešto vremena, ali zbilja se isplati pripremiti ih – pileće rolade s nadjevom u umaku od rajčice servirane s prilogom i pariške njoke, te čokoladni kolač s kruškama i mascarponeom.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Brza i svježa jela Lorraine Pascal

    +

    Jednostavno i svakodnevno, Sezona 1 | Epizoda 6

    Lorraine se okreće onim brzim jelima koja se mogu ugurati u svakodnevni život.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Lorraine Pascal: Jednostavni recepti iz pećnice

    +

    Tako jednostavno, Sezona 1 | Epizoda 1

    Lorraine pokazuje osnovnu opremu za pecivo kao i mnoge recepte.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Lorraine Pascal: Jednostavni recepti iz pećnice

    +

    Brzo pečenje, Sezona 1 | Epizoda 2

    Pecivo prelazi u petu brzinu s mnogo lakih i brzih recepata za ukusna peciva i kruhove.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Dan & Steph, Sezona 4 | Epizoda 11

    Večeras su natjecatelji u Queenslandu kako bi proslavili romantičan Dan zaljubljenih s bračnim parom DANOM i STEPH. Hoće li „kralj kobasica“ Dan pripremiti gozbu na koju može biti ponosan?

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Jenna & Joanna, Sezona 4 | Epizoda 12

    U posljednjem instant-restoranu u ovoj skupini, božice doma JENNA i JOANNA žele dokazati da zbilja znaju kuhati. Nakon teških kritika od gostiju, drugi timovi imaju visoka očekivanja za njih. Hoće li ih opravdati?

    Idite na emisiju
  • 21:00

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    Talin x dimljena riba i poširana jaja, Sezona 1 | Epizoda 9

    Polly educira Jacka o povijesti dimljene haringe, jednog od Jacku omiljenih doručaka iz djetinjstva. Zatim odlazi u Tallin u Estoniju kako bi na sličan način pripremio lokalnu ribu.

  • 21:30

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    Rotterdam, Nizozemska x kobasice i sladoled, Sezona 1 | Epizoda 10

    Polly traži Jacka da se nađu pored Canal Museuma kako bi istražili povijest sladoleda u Londonu. Naravno da ona uključuje dovlačenje blokova leda iz Norveške! Polly zatim objašnjava kako je nastalo jelo Spotted Dick, a Jack to dvoje nosi u Rotterdam.

  • 22:00

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Ant i Dec, Sezona 8 | Epizoda 2

    Jamie i Jimmy nas razveseljavaju za vikend kraljevina subotnje televizije, Antom i Decom. Odriču se dostave i bacaju se prvi put zajedno na kuhanje. U glazbenoj karijeri žale samo što nikad nisu probali pravi suši u Japanu, a sad ga obožavaju.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    São Paulo, Sezona 2 | Epizoda 1

    U ovoj reizodi Tony posjećuje Sao Paolo, grad koji je nekad mrzio, ali ga je naučio voljeti. Njegov savjet u ovom gradu je "Imajte prijatelje".

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    Pariz, Sezona 2 | Epizoda 2

    U ovoj epizodi Tony posjećuje jedan od svojih omiljenih gradova - Pariz. Teško je napraviti bilo što kad vam stalno nadolijevaju sjajno vino, mami vas plata spektakularnog sira i odličnih morskih plodova.

    Idite na emisiju
  • 00:55

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Lindsay Lohan, Sezona 5 | Epizoda 3

    Na ovotjednom jelovniku je svima omiljena Opasna djevojka, Lindsay Lohan koja priprema svoje omiljeno jelo, pitu od piletine s mesnim okruglicama za koju ju je inspirirala njezina baka Talijanka.

    Idite na emisiju
  • 01:50

    Dobar tek

    +

    Engleski jelovnik, Sezona 3 | Epizoda 11

    Lora i Stojan poslužuju privlačni meni u britanskom stilu. Začinjena piletina krča na pekaču. Pita od svinjetine i batata mami slinu na usta, a u pećnici dobiva zlatnu koricu. Nadalje, ukusni kolači prave društvo omiljenom čaju.

    Idite na emisiju
  • 02:15

    Dobar tek

    +

    Jednostavno i brzo, Sezona 3 | Epizoda 12

    Lora i Stojan će nam pokazati da je pečenje domaćih, ukusnih grisina zapravo vrlo jednostavno. Zatim će s nama podijeliti ideju za ukusno glavno jelo - omlet s mljevenim mesom. Također će nam pokazati kako je jednostavno napraviti ladoled od manga i jogurta.

    Idite na emisiju
  • 02:40

    Dobar tek

    +

    Zalogajčići za zabave, Sezona 3 | Epizoda 13

    Salata s piletinom i račićima koju Lora i Stojan pokazuju je zanimljiva i ukusna. Zatim će njih dvoje preobličiti talijansku palentu u crostine i poslužiti s pečenim paprikama i sirom. Za desert će nas mamiti kolačima od jabuke i mrkve.

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Dobar tek

    +

    Za radne dane, Sezona 3 | Epizoda 14

    Salata od mahuna i špinata, koju će nam Lora i Stojan pokazati, također se može poslužiti kao lagano glavno jelo. Nadalje će skuhati vrlo ukusan gratin s piletinom i njokima od rajčica. Za finale je na jelovniku prava kalorijska bomba, banica s ratlukom umočena u sirup.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Dobar tek

    +

    Bliski istok, Sezona 3 | Epizoda 15

    Lora i Stojan otkrit će nam tajne pripreme savršenog pilava. Njihov će biti s rezancima. Njihov orijentalni meni nastavlja se s janjećom plećkom. Poslužuju ga sa sjemenkama nara i orasima. Za desert poslužuju indijski sladoled sa šafranom.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Dobar tek

    +

    Ukusno bez mesa, Sezona 3 | Epizoda 16

    Lora i Stojan jelovnik započinju izuzetno primamljivom povrtnom fritatom, koja se lako priprema. Nakon toga će nam dvoje kuhara pokazati kako palačinke pretvoriti u ukusno glavno jelo. Nadjev od gljiva dat će im čudesnu aromu.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Obiteljska subota, Sezona 3 | Epizoda 17

    Lora i Stojan će nam pokazati Stromboli sendvič. Toliko je zasitan da da se može poslužiti i kao lagano glavno jelo. Zatim ćemo vidjeti kako aromatične mrvice mogu pomoći svinjetini da postane još sočnija. Njihov meni završava neodoljivim rolicama s čokoladnom kremom.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Dobar tek

    +

    Talijanski stil, Sezona 3 | Epizoda 18

    Ovaj meni počinje sa slatkom i bogatom salatom od repe i špinata. Nakon predjela, Lora i Stojan poslužuju tjesteninu s puretinom iz pećnice, što je jednostavno jelo za pripremu kod kuće. Desert je impresivna panna s jogurtom i karameliziranim jabukama.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Dobar tek

    +

    Užitak protiv stresa, Sezona 3 | Epizoda 19

    Lora i Stojan kombiniraju riblje rissole s aiolima od naranče i pretvaraju ih u ukusno predjelo. Nakon toga peku slasni gratin s brokulom i cvjetačom postut hrskavim mrvicama. Jelovnik ove epizode zaokružen je roladom od dvobojnog biskvita u kojem se aroma kokosa savršeno kombinira s kremom.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Dobar tek

    +

    Ulična hrana, Sezona 3 | Epizoda 20

    Kuhinja Lore i Stojana bit će ispunjena mirisom svježe pečenog lahmacuna. Nakon toga će pokazati glavno jelo u azijskom stilu, slasnu teletinu s povrćem. Meni završava krafnama ispunjenim ukusnom kremom.

    Idite na emisiju