Subota

15 Veljača

  • 06:00

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Margaret River, Australija, Sezona 1 | Epizoda 1

    Curtis traži nadahnuće u vinogradima i pejzažima ove regije smještene na jugozapadnom kutu Australije. Sastaje se s rančerima, lovi riječne rakove, posjećuje vinograd i bere obalno bilje.

    Idite na emisiju
  • 06:30

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Lombardija, Italija, Sezona 1 | Epizoda 2

    Curtis putuje u Lombardiju u podnožju talijanskih Alpa kako bi otkrio lokalni sir i seljačko jelo. Zatim odlazi na obilazak vinograda helikopterom kako bi kupio pjenušac koji će popiti uz jesetrin kavijar.

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 11, Sezona 4 | Epizoda 11

    Okruglice u azijskom stilu, pečena piletina s bogatim prilogom savršen je prijedlog za obiteljski nedjeljni objed kad se cijela obitelj okupi oko stola, a desert se priprema s palačinkama i tiramisu-kremom.

    Idite na emisiju
  • 07:30

    Svakodnevna kuhinja Rachel Allen

    +

    Sunčani dani, Sezona 1 | Epizoda 3

    T+Irska kuharica poslužuje orašastu salatu od quinoe, pitice od krumpira, dimljenog lososa i kopra te fritaju od špinata, slanine i sira gruyere.

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Svakodnevna kuhinja Rachel Allen

    +

    Slow Food, Sezona 1 | Epizoda 4

    Uzmite si vremena da isprobate ova sporo kuhana jela kada ritam života postane prebrz. Ukusni janjeći vrat s jogurtom koji se topi u ustima i rustična pita od šljiva danas su na jelovniku, kao i neki savjeti iz Racheline kuharske škole, a zavirit ćemo i na međunarodni sajam hrane.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Svakodnevna kuhinja Rachel Allen

    +

    Djeca, Sezona 1 | Epizoda 5

    Emisija Svakodnevna kuhinja je skup ukusnih recepata pripremljenih na štedljiv, održiv, zdrav i pomalo lukav način. Osmišljena je kako bi nam pomogla da dobijemo najviše od života, budžeta za kupovinu i namirnica koje volimo koristiti.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Brza i svježa jela Lorraine Pascal

    +

    Jednostavni klasici, Sezona 1 | Epizoda 3

    Lorraine pokazuje kako pripremiti klasična jela uz minimalni trud.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Brza i svježa jela Lorraine Pascal

    +

    Pečenje, Sezona 1 | Epizoda 4

    Lorraine uživa u svojoj strasti prema pečenju i otkriva brze i jednostavne ideje.

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Brza i svježa jela Lorraine Pascal

    +

    Dotjerani zalogajčići, Sezona 1 | Epizoda 5

    Lorraine se okreće zbilja dotjeranim zalogajčićima koji će vas sigurno impresionirati.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Vidimo se u kuhinji

    +

    Okusi iz tave, Sezona 1 | Epizoda 13

  • 11:00

    Vidimo se u kuhinji

    +

    Neočekivan gost, Sezona 1 | Epizoda 14

  • 11:30

    Vidimo se u kuhinji

    +

    Turska kuhinja, Sezona 1 | Epizoda 15

  • 12:00

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Ant i Dec, Sezona 8 | Epizoda 2

    Jamie i Jimmy nas razveseljavaju za vikend kraljevina subotnje televizije, Antom i Decom. Odriču se dostave i bacaju se prvi put zajedno na kuhanje. U glazbenoj karijeri žale samo što nikad nisu probali pravi suši u Japanu, a sad ga obožavaju.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Velika britanska pustolovina Jamesa Martina

    +

    Birmingham, Sezona 1 | Epizoda 11

    James posjeću Birmingham! Ovdje susreće poznatu kritičarku hrane, producenticu, kolumnisticu i autoricu Grace Dent.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Središnja obala, Kalifornija, Sezona 1 | Epizoda 3

    Curtis autocestom kreće prema obali kako bi otkrio blago Pacifika. Posjećuje par koji je iz tehnološke industrije prešao u proizvodnju sira, uživa u ježincima i pronalazi inspiraciju na farmama morskih trava i petrovog uha u Montereyu.

    Idite na emisiju
  • 14:30

    Izlet s Curtisom Stoneom

    +

    Umrija, Italija, Sezona 1 | Epizoda 4

    Među srednjevjekovnim gradovima, gustim šumama i zavojitim ulicama, Curtis prati pse u potrazi za crnim tartufima i dobiva poduku kako pripremiti porchettu. Zatim usavršava rezanje goluba pri kojem se upotrebljavaju svi dijelovi ptice.

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Salma Hayek, Sezona 5 | Epizoda 2

    Na ovotjednom jelovniku je holivudska diva Salma Hayek, koja priprema sjajni libanonski kibbeh, inspiriran njezinim korijenima. Riječ je o jelu koje joj budi uspomene i koje je dugo željela pripremiti.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Fantastična braća pekari

    +

    Fantastična braća pekari 2, 2, Sezona 2 | Epizoda 2

    U drugoj epizodi dolaze u London gdje posjećuju The Kitchen @ Tower, café/restoran nadomak londonskog Towera. Tom i Henry imaju izazov da pomognu vlasnici Sally i voditelju Andrewu u stvaranju jedinstvenih jela, jednako pamtljivih kao i glavni grad, kako bi se izdvojili u gomili.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 12, Sezona 4 | Epizoda 12

    Lora i Stoyan će usrećiti sve obožavatelje juhe s tripicama pripremanjem meksičke verzije – menudoa.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Brza i svježa jela Lorraine Pascal

    +

    Jednostavni klasici, Sezona 1 | Epizoda 3

    Lorraine pokazuje kako pripremiti klasična jela uz minimalni trud.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Brza i svježa jela Lorraine Pascal

    +

    Pečenje, Sezona 1 | Epizoda 4

    Lorraine uživa u svojoj strasti prema pečenju i otkriva brze i jednostavne ideje.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Brza i svježa jela Lorraine Pascal

    +

    Dotjerani zalogajčići, Sezona 1 | Epizoda 5

    Lorraine se okreće zbilja dotjeranim zalogajčićima koji će vas sigurno impresionirati.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Ali & Samuel, Sezona 4 | Epizoda 9

    Ponovno smo na Tasmaniji. Prijatelji ALI i SAMUEL žele da Tasmanija ponovno trijumfira. Njihovi susjedi MICK i MATT sjede na vrhu ljestvice u prvoj skupini, pa imaju velika očekivanja.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Luke & Scott, Sezona 4 | Epizoda 10

    Osobni treneri LUKE i SCOTT iz Novog južnog Walesa se ne moraju brinuti za ugođaj jer im je u blizini Boni Beach po kojoj je Sydney poznat. Hoće li i hrana biti fantastična? Konkurencija je sve žešća, pa će se morati posebno potruditi.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Juju čokolada- prekriveni život, Sezona 6 | Epizoda 11

    Pati provodi dan s najmlađim sinom, Jujuom. Juju je poznat po ljubavi prema čokoladi. U ovoj epizodi provode dan u kuhinji i osmišljavaju tri ukusna recepta: kruh od banane s čokoladom, palačinke s čokoladom i milkshake s čokoladom.

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    Sirasto, Sezona 6 | Epizoda 12

    Epizoda je posvećena jednoj od Patinih omiljenih namirnica – siru. Pati u svojoj kuhinji priprema tri jela sa sirom, jedno za po svakog sina. Posjećuju Oaxacu kako bi saznali kako se proizvodi tamošnji sir.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Slatki tapas, Sezona 1 | Epizoda 9

    Danas Francisco pravi "pijaminhu." Predlaže tri slatka tapasa za slatki koktel: Papos de anjo u aromatičnom soku od naranče i poejo za sjećanje na zemlju Alentejo.

    Idite na emisiju
  • 22:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Deserti uz posebnu večeru, Sezona 1 | Epizoda 10

    Postoje jedinstveni trenuci koji traže jedinstvene deserte poput demi-cuit afrodizijaka od čokolade i cimeta sa zrnima đumbira i votke.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    Los Angeles, Sezona 1 | Epizoda 9

    Anthony Bourdain ima 48 sati da kuša najbolju hranu koju Los Angeles nudi. Ostaje u jednom od najluksuznijih i najlegendarnijih hotela u gradu, Chateau Marmont.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Anthony Bourdain: U prolazu

    +

    San Francisco, Sezona 1 | Epizoda 10

    Tony obilazi San Francisco s lokalnim kuharima Dannyjem Bowienom i Chrisom Cosentinom.

    Idite na emisiju
  • 00:55

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Salma Hayek, Sezona 5 | Epizoda 2

    Na ovotjednom jelovniku je holivudska diva Salma Hayek, koja priprema sjajni libanonski kibbeh, inspiriran njezinim korijenima. Riječ je o jelu koje joj budi uspomene i koje je dugo željela pripremiti.

    Idite na emisiju
  • 01:50

    Dobar tek

    +

    Šumske priče, Sezona 3 | Epizoda 1

    Lora i Stojan će nam pokazati zašto je dobra zamisao imati smrznuti grašak u hladnjaku jer ga možemo upotrijebiti za vrhunsku krem juhu. Pokazat će nam i zanimljiv recept za zeca na lovački. Na kraju će nas staviti na kušnju s Berry Eton hrpicom za desert.

    Idite na emisiju
  • 02:15

    Dobar tek

    +

    Ispod loze, Sezona 3 | Epizoda 2

    Za predjelo će Lora i Stojan poslužiti ukusni pečeni patlidžan s rajčicama i sirom. Nakon toga će pokazati kako se palenta može preobličiti u ukusno glavno jelo. Njihov recept za smeđu palentu s hrskavom kobasicom i smeđim maslacom vrlo je zanimljiv.

    Idite na emisiju
  • 02:40

    Dobar tek

    +

    Tex -Mex, Sezona 3 | Epizoda 3

    Bruschetta s grahom i tunjevinom, koju u ovoj epizodi pokazuju Lora i Stojan izuzetno je ukusna i brza za pripremu. Nakon toga će nas chefovi izazvati da skuhamo fajite sa svinjetinom i paprikama, što je zanimljiv recept, a usput pogodan i za goste. Treće su kolačići Alfajores s karamel preljevom.

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Dobar tek

    +

    U slobodno vrijeme, Sezona 3 | Epizoda 4

    Lorin i Stojanov opušteni jelovnik počinje s ukusnom kremastom juhom od mrkve. Nakon toga će s nama podijeliti iedju za brzo glavno jel, piletinu s pitom od brokule. Na raju će poslužiti burratu s brusnicama i hrskavim mrvicama, što je elegantan i jednostavan recept.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Dobar tek

    +

    U hladu, Sezona 3 | Epizoda 5

    Ova epizoda započinje s impresivnom salatom od rajčica, koja je posuta krušnim mrvicama. Zatim Lora i Stojan pokazuju kako pripremiti janjeći vrat te oktivaju tajni sastojak zbo kojeg je to glavno jelo tako svježeg okusa.

    Idite na emisiju
  • 03:55

    Dobar tek

    +

    Za podijeliti s prijateljima, Sezona 3 | Epizoda 6

    Lora i Stojan započinju jelovnik s ukusnom fritatom, koja će biti predjelo. Zatim će nas namamiti ukusnim telećim mesnim kuglicama s umakom od senfa, koje mogu biti jelo za svaki dan, ali i za posebne prilike. Na kraju nas nadahnjuju keksima s datuljama i čokoladom.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Jelovnik za gurmane, Sezona 3 | Epizoda 7

    Miris svježe pečenog, toplog kruha s travama obuzet će kuhinju Lore i Stojana na početku epizode, a zatim će uslijediti aroma pečenog mesa. Rolada os svinjetine mami i pogodna je za blagdanski meni. Za deseert poslužuju elegantnu torticu od kokosa.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Dobar tek

    +

    Svježe i jednostavno, Sezona 3 | Epizoda 8

    Ova epizoda počinje šarenom i ukusnom salatom. Lora i Stojan pripremaju brzo glavno jelo - pastrvu pečenu u pećnici. Kombiniraju je sa chimichurri umakom koji je lako pripremiti. Zatim će kompletirati jelovnik neodoljivom čokoladnom kremom s amarena višnjama.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Dobar tek

    +

    Sredozemlje, Sezona 3 | Epizoda 9

    Glazirane mrkve odličan su prilog. U ovoj epizodi Lora i Stojan pokazat će nam kako ih pretvoriti u elegantno predjelo. Nadalje ćemo vidjeti kako jedan umak može piletinu pretvoriti u glavno jelo za posebne prigode te kako maslinovo ulje daje kolaču od naranči sredozemni okus.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Dobar tek

    +

    Tri vrste sira, Sezona 3 | Epizoda 10

    Lora i Stojan će nam pokazati kako varivo od mahuna može postati ukusno predjelo. Za glavno jelo će poslužiti rižoto sa špinatom. Lako ga je pripremiti, a okus je vrhunski. Ovaj meni završava primamljivom čokoladnom tortom s glazurom od mascarponea.

    Idite na emisiju