Srijeda

29 Siječanj

  • 06:00

    Nešto slatko s Pavelom Pavlovom

    +

    Jednostavni deserti, Sezona 1 | Epizoda 14

    Sve ćemo vam reći, ponekad čak i najbolji slastičari pripremaju brze slatkiše za obitelj i prijatelje. Pavel Pavlov odlučio je otkriti tri deserta, koji su mu najdraži: kolač od banane, pita od jabuka i drobljenac sa šljivama.

    Idite na emisiju
  • 06:30

    Kod Giovannija

    +

    Joke Bruis i Gerard Cox, Sezona 2 | Epizoda 3

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Rick Stein: Od Venecije do Istanbula

    +

    Albanija, Sezona 1 | Epizoda 3

    Rick Stein nastavlja svoju bizantinsku odiseju kroz Hrvatsku te kuša slavne stonske kamenice. Zatim prelazi granicu i odlazi u Albaniju, zemlju koju je volio lord Byron. Zajedno sa sinom Jackom putuje kroz tu zemlju koju je vrijeme zaboravilo i posjećuje pastire na udaljenim pašnjacima.

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Pečeni riblji pladanj, Sezona 1 | Epizoda 11

    Jamie Oliver pokazuje kako napraviti riblju platu s krumpirima Jersey Royals, salsom verde i jednostavnom salatom od špinata za kojom slijedi lažna kolač pita.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Macaroni od cvjetače, Sezona 1 | Epizoda 12

    Jamie pravi makarone od cvjetače, salatu od cikorije s ludim dressingom za kojima slijedi pirjano voće.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    1. Tofee torta s oraščićima 2. Hrskavo talijansko lisnato tijest, Sezona 3 | Epizoda 9

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Pita od đumbirovog piva, Sezona 3 | Epizoda 10

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Jednostavna jela od govedine, Sezona 2 | Epizoda 25

  • 10:30

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Jednostavna tjestenina, Sezona 2 | Epizoda 26

  • 11:00

    Vidimo se u kuhinji

    +

    Jelovnik za doručak, Sezona 1 | Epizoda 5

  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 3, Sezona 4 | Epizoda 3

    Malo njih zna da je Stojan strastveni ribič. Ima omiljene riblje recepte, a ova juha je jedan od njih i to vrijedi vidjeti. Uz to, Lora i Stojan će pripremiti slavni kruh Fougasse i nešto na brzinu, u tavici pečenu teletinu s gljivama i vrhnjem.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Mesne tajne

    +

    Amerika, Sezona 2 | Epizoda 7

    Adrian kombinira okuse dalekog juga i Meksika u današnjem jelu, koje se zove slatki i sočni tacosi s rebarcima u teksaškom stilu.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Laki obroci na turneji

    +

    Laki obroci 5, 20, Sezona 5 | Epizoda 20

    U seriji "Laki obroci"nekoliko kuhara s kanala 24Kitchen pokazat će vam kako napraviti ukusan obrok u malo vremena.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    UMJETNOST MOLEA, Sezona 6 | Epizoda 7

    Pati vodi gledatelje na istraživanje svega vezanog uz mole. Oaxaca je poznata kao zemlja molea i tamo postoji gomila varijanti. Kroz istraživanja u Oaxaci, dat će gledateljima osnove za mole te nešto njegove povijesti i važnosti, a otkrit će i neke recepte koji su joj osobno najdraži.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    U potrazi za Mixtecom, Sezona 6 | Epizoda 8

    Pati putuje u regiju Oaxaca, koju još zovu i La Mixteca te saznaje što tamošnju hranu i kulturu čini tako jedinstvenom. Sastaje se s Ixchelom Ornellasom, chefom i vlasnikom restorana, koji će je osobno provesti gradom.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Rick Stein: Od Venecije do Istanbula

    +

    Sjeverna Grčka, Sezona 1 | Epizoda 4

    Gastronomsko putovanje Ricka Steina iz Venecije do Istambula vodi ga na sjever Grčke u povijesni grad Ioanninu gdje kuša tradicionalni stifado s teletinom i kotopita, najbolju pitu s piletinom koju je ikad jeo.

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Punjena foccacia, Sezona 1 | Epizoda 13

    U ovoj epizodi Jamie pokazuje kako se priprema foccacia punjena pršutom i remoulada od celera s mozzarellom i kolač od svježeg limuna i limete.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Morokanska janjetina, Sezona 1 | Epizoda 14

    Jamie Oliver pokazuje kako napraviti marokanske janjeće kotlete uz pogaču, biljni couscous, punjene paprike i nar, sve za pola sata.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Vidimo se u kuhinji

    +

    Svjetska kuhinja, Sezona 1 | Epizoda 6

  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 3, Sezona 4 | Epizoda 3

    Malo njih zna da je Stojan strastveni ribič. Ima omiljene riblje recepte, a ova juha je jedan od njih i to vrijedi vidjeti. Uz to, Lora i Stojan će pripremiti slavni kruh Fougasse i nešto na brzinu, u tavici pečenu teletinu s gljivama i vrhnjem.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Drobljenac s kruškom i čokoladom 2. pita od banane i indijskih o, Sezona 3 | Epizoda 11

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Jochemov parfait souffle, Sezona 3 | Epizoda 12

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Jednostavan doručak za svaki dan, Sezona 2 | Epizoda 27

  • 18:30

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Najbolji zalogajčići, Sezona 2 | Epizoda 28

  • 19:00

    Mesne tajne

    +

    Amerika, Sezona 2 | Epizoda 7

    Adrian kombinira okuse dalekog juga i Meksika u današnjem jelu, koje se zove slatki i sočni tacosi s rebarcima u teksaškom stilu.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Laki obroci na turneji

    +

    Laki obroci 5, 20, Sezona 5 | Epizoda 20

    U seriji "Laki obroci"nekoliko kuhara s kanala 24Kitchen pokazat će vam kako napraviti ukusan obrok u malo vremena.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Moja je kuhinja najbolja: Novi Zeland

    +

    Jacqui & Nic, Sezona 4 | Epizoda 5

    Zubari iz Aucklanda, Jacqui & Nic domaćini su instant restorana. Meni im je ambiciozan. Jesu li uzeli preveliki zalogaj?

  • 21:00

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    UMJETNOST MOLEA, Sezona 6 | Epizoda 7

    Pati vodi gledatelje na istraživanje svega vezanog uz mole. Oaxaca je poznata kao zemlja molea i tamo postoji gomila varijanti. Kroz istraživanja u Oaxaci, dat će gledateljima osnove za mole te nešto njegove povijesti i važnosti, a otkrit će i neke recepte koji su joj osobno najdraži.

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Za Patinim meksičkim stolom

    +

    U potrazi za Mixtecom, Sezona 6 | Epizoda 8

    Pati putuje u regiju Oaxaca, koju još zovu i La Mixteca te saznaje što tamošnju hranu i kulturu čini tako jedinstvenom. Sastaje se s Ixchelom Ornellasom, chefom i vlasnikom restorana, koji će je osobno provesti gradom.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Rick Stein: Od Venecije do Istanbula

    +

    Sjeverna Grčka, Sezona 1 | Epizoda 4

    Gastronomsko putovanje Ricka Steina iz Venecije do Istambula vodi ga na sjever Grčke u povijesni grad Ioanninu gdje kuša tradicionalni stifado s teletinom i kotopita, najbolju pitu s piletinom koju je ikad jeo.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Drobljenac s kruškom i čokoladom 2. pita od banane i indijskih o, Sezona 3 | Epizoda 11

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Jochemov parfait souffle, Sezona 3 | Epizoda 12

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Dobar tek 1, 3, Sezona 4 | Epizoda 3

    Malo njih zna da je Stojan strastveni ribič. Ima omiljene riblje recepte, a ova juha je jedan od njih i to vrijedi vidjeti. Uz to, Lora i Stojan će pripremiti slavni kruh Fougasse i nešto na brzinu, u tavici pečenu teletinu s gljivama i vrhnjem.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Punjena foccacia, Sezona 1 | Epizoda 13

    U ovoj epizodi Jamie pokazuje kako se priprema foccacia punjena pršutom i remoulada od celera s mozzarellom i kolač od svježeg limuna i limete.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Morokanska janjetina, Sezona 1 | Epizoda 14

    Jamie Oliver pokazuje kako napraviti marokanske janjeće kotlete uz pogaču, biljni couscous, punjene paprike i nar, sve za pola sata.

    Idite na emisiju
  • 01:30

    Vidimo se u kuhinji

    +

    Svjetska kuhinja, Sezona 1 | Epizoda 6

  • 02:00

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Jednostavan doručak za svaki dan, Sezona 2 | Epizoda 27

  • 02:30

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Najbolji zalogajčići, Sezona 2 | Epizoda 28

  • 03:00

    Moja je kuhinja najbolja: Novi Zeland

    +

    Jacqui & Nic, Sezona 4 | Epizoda 5

    Zubari iz Aucklanda, Jacqui & Nic domaćini su instant restorana. Meni im je ambiciozan. Jesu li uzeli preveliki zalogaj?

  • 03:45

    Kod Giovannija

    +

    Joke Bruis i Gerard Cox, Sezona 2 | Epizoda 3

    Idite na emisiju
  • 04:15

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Punjena foccacia, Sezona 1 | Epizoda 13

    U ovoj epizodi Jamie pokazuje kako se priprema foccacia punjena pršutom i remoulada od celera s mozzarellom i kolač od svježeg limuna i limete.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Morokanska janjetina, Sezona 1 | Epizoda 14

    Jamie Oliver pokazuje kako napraviti marokanske janjeće kotlete uz pogaču, biljni couscous, punjene paprike i nar, sve za pola sata.

    Idite na emisiju
  • 05:05

    Mesne tajne

    +

    Amerika, Sezona 2 | Epizoda 7

    Adrian kombinira okuse dalekog juga i Meksika u današnjem jelu, koje se zove slatki i sočni tacosi s rebarcima u teksaškom stilu.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Laki obroci na turneji

    +

    Laki obroci 5, 20, Sezona 5 | Epizoda 20

    U seriji "Laki obroci"nekoliko kuhara s kanala 24Kitchen pokazat će vam kako napraviti ukusan obrok u malo vremena.

    Idite na emisiju