Utorak

21 Siječanj

  • 06:00

    Nešto slatko s Pavelom Pavlovom

    +

    Vafli, Sezona 1 | Epizoda 8

    Svi sanjamo o početku dana uz raskošni doručak te o uživanju u popodnevnoj kavi uz zamamni desert. Chef Pavlov u te dane uključuje domaće gaufrette ukrašene džemom od kruške te izuzetno fine mini tortice s pjenicom od vanilije.

    Idite na emisiju
  • 06:30

    Kod Giovannija

    +

    Ruth Jacott, Sezona 1 | Epizoda 7

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Rick Stein: Od Venecije do Istanbula

    +

    Sjeverna Grčka, Sezona 1 | Epizoda 4

    Gastronomsko putovanje Ricka Steina iz Venecije do Istambula vodi ga na sjever Grčke u povijesni grad Ioanninu gdje kuša tradicionalni stifado s teletinom i kotopita, najbolju pitu s piletinom koju je ikad jeo.

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Orecchiette s brokulom, Sezona 1 | Epizoda 39

    Jamie priprema orecchiette od brokula s tikvicama i bocconcini salatom, plus salatom od pršuta i dinje.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Dimljeni losos, Sezona 1 | Epizoda 40

    Jamie danas priprema dimljeni losos sa salatom od krumpira, cikle i skute, s raženim kruhom i domaćim maslacem.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 93, Sezona 2 | Epizoda 93

    1.Pita B52 2. Jednostavna tortica od manga

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 94, Sezona 2 | Epizoda 94

    1.Kineska torta od nektarina 2.Ragu od rakova u kruhu

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Najbolji ručak iz vrećice, Sezona 2 | Epizoda 13

  • 10:30

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Najbolji deserti za svaki dan, Sezona 2 | Epizoda 14

  • 11:00

    Vidimo se u kuhinji

    +

    Turska kuhinja, Sezona 1 | Epizoda 15

  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Francuski jelovnik, Sezona 5 | Epizoda 17

    U ovoj epizodi, Lora i Stojan podsjećaju gledatelje zašto francuska kuhinja ima svjetsku slavu. Prvo pripremaju salatu Lyonnaise, ponos grada Lyona. Samo tri sastojka, a sjajan okus. Zatim slijedi fricassée od zečetine s vrhnjem i maslacem.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Mesne tajne

    +

    Engleska, Sezona 2 | Epizoda 1

    Vjeruje se da je govedina Wellington dobila ime po vojvodi od Wellingtona, koji je volio govedinu zamotanu u pecivo.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Laki obroci na turneji

    +

    Laki obroci 5, 14, Sezona 5 | Epizoda 14

    U seriji "Laki obroci"nekoliko kuhara s kanala 24Kitchen pokazat će vam kako napraviti ukusan obrok u malo vremena.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Puslice, Sezona 1 | Epizoda 3

    Bila jednom jedna francuska puslica, jedna švicarska i jedna talijanska. Francuska je od sirovog bjelanjka i šećera. Uz to ide umak od vanilije. Švicarska će ići uz hrskavu Pavlovu od crvenog voća, a talijanska je idealna pitu od limuna i limete.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Uz kavu, Sezona 1 | Epizoda 4

    Suprotnosti se uravnotežuju, barem u svijetu okusa. Uz kavu, koja je gorka, pokušajte staviti slatkiše. Belgijske čokoladne praline, guste, konzistentne i omotane laganim kakaom u prahu.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Rick Stein: Od Venecije do Istanbula

    +

    Peloponez, Sezona 1 | Epizoda 5

    Nastavljajući putovanje od Venecije do Istambula, Rick Stein stiže na grčki Peloponez i kuša nezaboravna jela poput Hilopites juhu od pijetla sa sirom mizithra i najbolju domaću musaku. U otočkoj kuhinji na otoku Symi priprema galaktoboureko, omiljeni grčki desert.

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Piri Piri piletina, Sezona 1 | Epizoda 1

    Ovaj put Jamie kuha piri piri piletinu s nadjevenim krumpirima, rukolom na salatu i brzim portugalskim torticama.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Tajlanski curry s crvenim škampima, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jamie kuha tajlandski curry s račićima uz jasminovu rižu, salatu od krastavaca i platu papaje, sve to u 30 minuta!

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Vidimo se u kuhinji

    +

    Domaća kuhinja za vikend, Sezona 1 | Epizoda 16

  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Francuski jelovnik, Sezona 5 | Epizoda 17

    U ovoj epizodi, Lora i Stojan podsjećaju gledatelje zašto francuska kuhinja ima svjetsku slavu. Prvo pripremaju salatu Lyonnaise, ponos grada Lyona. Samo tri sastojka, a sjajan okus. Zatim slijedi fricassée od zečetine s vrhnjem i maslacem.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 95, Sezona 2 | Epizoda 95

    1.Japanska torta izlazećeg sunca 2. Torta od smokava

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 96, Sezona 2 | Epizoda 96

    1.Palačinke s jabukama 2.Torta od smokava i mascarponea

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Jednostavna jela od puretine, Sezona 2 | Epizoda 15

  • 18:30

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Najbolja večer s pizzom, Sezona 2 | Epizoda 16

  • 19:00

    Mesne tajne

    +

    Engleska, Sezona 2 | Epizoda 1

    Vjeruje se da je govedina Wellington dobila ime po vojvodi od Wellingtona, koji je volio govedinu zamotanu u pecivo.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Laki obroci na turneji

    +

    Laki obroci 5, 14, Sezona 5 | Epizoda 14

    U seriji "Laki obroci"nekoliko kuhara s kanala 24Kitchen pokazat će vam kako napraviti ukusan obrok u malo vremena.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Moja je kuhinja najbolja: Novi Zeland

    +

    Finalni krug, Sezona 3 | Epizoda 9

    Početak je finalnog kruga i tri preostale ekipe čeka dosad najveći izazov. Zadatak im je opslužiti vjenčanje za 80 gostiju, poslužiti canapé sendviče, predjela i glavna jela. Na kocki je mjesto u velikom finalu.

  • 21:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Puslice, Sezona 1 | Epizoda 3

    Bila jednom jedna francuska puslica, jedna švicarska i jedna talijanska. Francuska je od sirovog bjelanjka i šećera. Uz to ide umak od vanilije. Švicarska će ići uz hrskavu Pavlovu od crvenog voća, a talijanska je idealna pitu od limuna i limete.

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Uz kavu, Sezona 1 | Epizoda 4

    Suprotnosti se uravnotežuju, barem u svijetu okusa. Uz kavu, koja je gorka, pokušajte staviti slatkiše. Belgijske čokoladne praline, guste, konzistentne i omotane laganim kakaom u prahu.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Rick Stein: Od Venecije do Istanbula

    +

    Peloponez, Sezona 1 | Epizoda 5

    Nastavljajući putovanje od Venecije do Istambula, Rick Stein stiže na grčki Peloponez i kuša nezaboravna jela poput Hilopites juhu od pijetla sa sirom mizithra i najbolju domaću musaku. U otočkoj kuhinji na otoku Symi priprema galaktoboureko, omiljeni grčki desert.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 95, Sezona 2 | Epizoda 95

    1.Japanska torta izlazećeg sunca 2. Torta od smokava

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 96, Sezona 2 | Epizoda 96

    1.Palačinke s jabukama 2.Torta od smokava i mascarponea

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Francuski jelovnik, Sezona 5 | Epizoda 17

    U ovoj epizodi, Lora i Stojan podsjećaju gledatelje zašto francuska kuhinja ima svjetsku slavu. Prvo pripremaju salatu Lyonnaise, ponos grada Lyona. Samo tri sastojka, a sjajan okus. Zatim slijedi fricassée od zečetine s vrhnjem i maslacem.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Piri Piri piletina, Sezona 1 | Epizoda 1

    Ovaj put Jamie kuha piri piri piletinu s nadjevenim krumpirima, rukolom na salatu i brzim portugalskim torticama.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Tajlanski curry s crvenim škampima, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jamie kuha tajlandski curry s račićima uz jasminovu rižu, salatu od krastavaca i platu papaje, sve to u 30 minuta!

    Idite na emisiju
  • 01:30

    Vidimo se u kuhinji

    +

    Domaća kuhinja za vikend, Sezona 1 | Epizoda 16

  • 02:00

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Jednostavna jela od puretine, Sezona 2 | Epizoda 15

  • 02:30

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    Najbolja večer s pizzom, Sezona 2 | Epizoda 16

  • 03:00

    Moja je kuhinja najbolja: Novi Zeland

    +

    Finalni krug, Sezona 3 | Epizoda 9

    Početak je finalnog kruga i tri preostale ekipe čeka dosad najveći izazov. Zadatak im je opslužiti vjenčanje za 80 gostiju, poslužiti canapé sendviče, predjela i glavna jela. Na kocki je mjesto u velikom finalu.

  • 03:45

    Kod Giovannija

    +

    Ruth Jacott, Sezona 1 | Epizoda 7

    Idite na emisiju
  • 04:15

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Piri Piri piletina, Sezona 1 | Epizoda 1

    Ovaj put Jamie kuha piri piri piletinu s nadjevenim krumpirima, rukolom na salatu i brzim portugalskim torticama.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Tajlanski curry s crvenim škampima, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jamie kuha tajlandski curry s račićima uz jasminovu rižu, salatu od krastavaca i platu papaje, sve to u 30 minuta!

    Idite na emisiju
  • 05:05

    Mesne tajne

    +

    Engleska, Sezona 2 | Epizoda 1

    Vjeruje se da je govedina Wellington dobila ime po vojvodi od Wellingtona, koji je volio govedinu zamotanu u pecivo.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Laki obroci na turneji

    +

    Laki obroci 5, 14, Sezona 5 | Epizoda 14

    U seriji "Laki obroci"nekoliko kuhara s kanala 24Kitchen pokazat će vam kako napraviti ukusan obrok u malo vremena.

    Idite na emisiju