Petak

17 Siječanj

  • 06:00

    Nešto slatko s Pavelom Pavlovom

    +

    Pistacija, Sezona 1 | Epizoda 6

    Postoji izreka da su pistacije hrana onih koje je Bog odabrao. Chef Pavlov dodjeluje pistacijama u dvije glavne uloge.

    Idite na emisiju
  • 06:30

    Kod Giovannija

    +

    Angela Groothuizen, Sezona 1 | Epizoda 5

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Rick Stein: Od Venecije do Istanbula

    +

    Hrvatska, Sezona 1 | Epizoda 2

    Rick Stein nastavlja svoje gastronomsko putovanje od Venecije do Istambula. U bizantinskom gradu Ravenni otkriva Piadine, uličnu hranu iz rimskih vremena prije nego prijeđe Jadran i dođe u Hrvatsku.

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Srdele, Sezona 1 | Epizoda 35

    Jamie sprema srdele na roštilju s hrskavim halloumi sirom, salatom od potočarke i smokve, za čim slijedi gusti čokoladni puding od pjenice.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Biftek na indijski način, Sezona 1 | Epizoda 36

    Jamie priprema biftek na indijski način sa špinatom i salatom od skute, naan lepinjom i desertom od manga.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 85, Sezona 2 | Epizoda 85

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 86, Sezona 2 | Epizoda 86

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    , Sezona 2 | Epizoda 9

  • 10:30

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    , Sezona 2 | Epizoda 10

  • 11:00

    Vidimo se u kuhinji

    +

    Vidimo se u kuhinji 1, 13, Sezona 1 | Epizoda 13

  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Juha od gljiva, janjeći fatteh i gris puding, Sezona 5 | Epizoda 15

    Jelovnik počinje toplom, gustom juhom. U tradicionalnu juhu od gljiva Stojan i Lora odlučili su dodati sir cheddar, koji će se rastopiti i dodati gustoću i okus. Aromu daljina donosi mekana janjetina s umakom. Jedinstveno, ukusno jelo, koje svi moraju kušati.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Mesne tajne

    +

    Libanon, Sezona 1 | Epizoda 12

    Vrući lonac sa zečetinom autentično je seosko jelo u Španjolskoj te je izdašno i zasitno pa Adrian zna da ćete htjeti u nega umočiti kruh. Putujući Sredozemljem, saznao je da se vjeruje kako su prve janjeće ćufte pripremljene u Egiptu. One idu uz tabouli salatu i pita kruh.

  • 12:30

    Laki obroci

    +

    Laki obroci 5, 12, Sezona 5 | Epizoda 12

    U seriji "Laki obroci"nekoliko kuhara s kanala 24Kitchen pokazat će vam kako napraviti ukusan obrok u malo vremena.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    ZAGREB (HRVATSKA) X RIBA I KRUMPIRIĆI, Sezona 1 | Epizoda 1

    Jack i Polly kreću s povijesnih ulica Spitalfieldsa u Londonu kako bi uživali u ribi s krumpirićima u legendarnom Popiesu. Polly objašnjava međunarodnu stranu legendarnog britanskog jela, a Jack priprema svoju, obiteljsku verziju.

  • 13:30

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    DARWIN (AUSTRALIJA) X RAČIĆI U LONCU, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jack kreće iz britanske knjižnice u kojoj je Polly pronašla nadahnjujuće recepte iz kasnog 18. stoljeća. Jack se vraća u kuhinju u Cornwall da iskuša svoju verziju račića u tegli prije nego sleti u Darwin u Australiji kako bi saznao da nije sezona račića.

  • 14:00

    Rick Stein: Od Venecije do Istanbula

    +

    Albanija, Sezona 1 | Epizoda 3

    Rick Stein nastavlja svoju bizantinsku odiseju kroz Hrvatsku te kuša slavne stonske kamenice. Zatim prelazi granicu i odlazi u Albaniju, zemlju koju je volio lord Byron. Zajedno sa sinom Jackom putuje kroz tu zemlju koju je vrijeme zaboravilo i posjećuje pastire na udaljenim pašnjacima.

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Ukusni bakalar u korici, Sezona 1 | Epizoda 37

    Ukusan hrskavi bakalar s pireom od graška, tartar umakom i toplom vrtnom salatom, dijelovi su Jamiejevog današnjeg jelovnika.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Pileći ražnjići, Sezona 1 | Epizoda 38

    Jamie sprema piletinu na štapiću s ukusnim sojinim umakom, koje poslužuje s ljutkastom salatom od rezanaca. Sve to uz voće i šećer s mentom.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Vidimo se u kuhinji

    +

    Vidimo se u kuhinji 1, 14, Sezona 1 | Epizoda 14

  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Juha od gljiva, janjeći fatteh i gris puding, Sezona 5 | Epizoda 15

    Jelovnik počinje toplom, gustom juhom. U tradicionalnu juhu od gljiva Stojan i Lora odlučili su dodati sir cheddar, koji će se rastopiti i dodati gustoću i okus. Aromu daljina donosi mekana janjetina s umakom. Jedinstveno, ukusno jelo, koje svi moraju kušati.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 87, Sezona 2 | Epizoda 87

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 88, Sezona 2 | Epizoda 88

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    , Sezona 2 | Epizoda 11

  • 18:30

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    , Sezona 2 | Epizoda 12

  • 19:00

    Mesne tajne

    +

    Libanon, Sezona 1 | Epizoda 12

    Vrući lonac sa zečetinom autentično je seosko jelo u Španjolskoj te je izdašno i zasitno pa Adrian zna da ćete htjeti u nega umočiti kruh. Putujući Sredozemljem, saznao je da se vjeruje kako su prve janjeće ćufte pripremljene u Egiptu. One idu uz tabouli salatu i pita kruh.

  • 19:30

    Laki obroci

    +

    Laki obroci 5, 12, Sezona 5 | Epizoda 12

    U seriji "Laki obroci"nekoliko kuhara s kanala 24Kitchen pokazat će vam kako napraviti ukusan obrok u malo vremena.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Moja je kuhinja najbolja: Novi Zeland

    +

    Prvi dvoboj, Sezona 3 | Epizoda 7

    Večeras je prvi kuharski dvoboj. Tash i Hera protiv mladenaca Chris & Bex kuhaju večeru od tri slijeda za slavne VIP goste. Tko će doći na vrh, a tko će ići kući?

  • 21:00

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    ZAGREB (HRVATSKA) X RIBA I KRUMPIRIĆI, Sezona 1 | Epizoda 1

    Jack i Polly kreću s povijesnih ulica Spitalfieldsa u Londonu kako bi uživali u ribi s krumpirićima u legendarnom Popiesu. Polly objašnjava međunarodnu stranu legendarnog britanskog jela, a Jack priprema svoju, obiteljsku verziju.

  • 21:30

    U kuhinji iz kutije s Jackom Steinom

    +

    DARWIN (AUSTRALIJA) X RAČIĆI U LONCU, Sezona 1 | Epizoda 2

    Jack kreće iz britanske knjižnice u kojoj je Polly pronašla nadahnjujuće recepte iz kasnog 18. stoljeća. Jack se vraća u kuhinju u Cornwall da iskuša svoju verziju račića u tegli prije nego sleti u Darwin u Australiji kako bi saznao da nije sezona račića.

  • 22:00

    Rick Stein: Od Venecije do Istanbula

    +

    Albanija, Sezona 1 | Epizoda 3

    Rick Stein nastavlja svoju bizantinsku odiseju kroz Hrvatsku te kuša slavne stonske kamenice. Zatim prelazi granicu i odlazi u Albaniju, zemlju koju je volio lord Byron. Zajedno sa sinom Jackom putuje kroz tu zemlju koju je vrijeme zaboravilo i posjećuje pastire na udaljenim pašnjacima.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 87, Sezona 2 | Epizoda 87

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 2, 88, Sezona 2 | Epizoda 88

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Juha od gljiva, janjeći fatteh i gris puding, Sezona 5 | Epizoda 15

    Jelovnik počinje toplom, gustom juhom. U tradicionalnu juhu od gljiva Stojan i Lora odlučili su dodati sir cheddar, koji će se rastopiti i dodati gustoću i okus. Aromu daljina donosi mekana janjetina s umakom. Jedinstveno, ukusno jelo, koje svi moraju kušati.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Ukusni bakalar u korici, Sezona 1 | Epizoda 37

    Ukusan hrskavi bakalar s pireom od graška, tartar umakom i toplom vrtnom salatom, dijelovi su Jamiejevog današnjeg jelovnika.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Pileći ražnjići, Sezona 1 | Epizoda 38

    Jamie sprema piletinu na štapiću s ukusnim sojinim umakom, koje poslužuje s ljutkastom salatom od rezanaca. Sve to uz voće i šećer s mentom.

    Idite na emisiju
  • 01:30

    Vidimo se u kuhinji

    +

    Vidimo se u kuhinji 1, 14, Sezona 1 | Epizoda 14

  • 02:00

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    , Sezona 2 | Epizoda 11

  • 02:30

    Najbolji recepti na svijetu

    +

    , Sezona 2 | Epizoda 12

  • 03:00

    Moja je kuhinja najbolja: Novi Zeland

    +

    Prvi dvoboj, Sezona 3 | Epizoda 7

    Večeras je prvi kuharski dvoboj. Tash i Hera protiv mladenaca Chris & Bex kuhaju večeru od tri slijeda za slavne VIP goste. Tko će doći na vrh, a tko će ići kući?

  • 03:45

    Kod Giovannija

    +

    Angela Groothuizen, Sezona 1 | Epizoda 5

    Idite na emisiju
  • 04:15

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Ukusni bakalar u korici, Sezona 1 | Epizoda 37

    Ukusan hrskavi bakalar s pireom od graška, tartar umakom i toplom vrtnom salatom, dijelovi su Jamiejevog današnjeg jelovnika.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta

    +

    Pileći ražnjići, Sezona 1 | Epizoda 38

    Jamie sprema piletinu na štapiću s ukusnim sojinim umakom, koje poslužuje s ljutkastom salatom od rezanaca. Sve to uz voće i šećer s mentom.

    Idite na emisiju
  • 05:05

    Mesne tajne

    +

    Libanon, Sezona 1 | Epizoda 12

    Vrući lonac sa zečetinom autentično je seosko jelo u Španjolskoj te je izdašno i zasitno pa Adrian zna da ćete htjeti u nega umočiti kruh. Putujući Sredozemljem, saznao je da se vjeruje kako su prve janjeće ćufte pripremljene u Egiptu. One idu uz tabouli salatu i pita kruh.

  • 05:35

    Laki obroci

    +

    Laki obroci 5, 12, Sezona 5 | Epizoda 12

    U seriji "Laki obroci"nekoliko kuhara s kanala 24Kitchen pokazat će vam kako napraviti ukusan obrok u malo vremena.

    Idite na emisiju