Nedjelja

22 Prosinac

  • 06:00

    Martha peče

    +

    Torte za proslave, Sezona 5 | Epizoda 4

    Idite na emisiju
  • 06:30

    Martha peče

    +

    Tamno pečeno, Sezona 5 | Epizoda 5

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Najčudniji svjetski restorani

    +

    Legendardni ručkovi, Sezona 2 | Epizoda 10

    Najčudniji svjetski restorani vode vas u Lavov u Ukrajini gdje vam restoran ‘The House of Legends’ dopušta do istražujete mitove i legende grada dok uživate u svježoj i lokalnoj ukrajinskoj kuhinji.

    Idite na emisiju
  • 07:30

    Najčudniji svjetski restorani

    +

    Stari, stari mlin, Sezona 2 | Epizoda 11

    Najčudniji svjetski restorani vode vas u Seattle gdje vas ‘Teatro ZinZanni’ vodi natrag na Svjetski sajam 1962. gdje ćete vidjeti šarolike cirkuske nastupe, komediju i kušati klasičnu kuhinju. U Ternopolu u Ukrajini ‘Stary Mlyn’ nekad je bio parni mlin, a sada je ekscentrični restoran.

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Jamiejev obiteljski Božić

    +

    Pečeni krumpiri i povrće, Sezona 1 | Epizoda 3

    Gennaro Contaldo pridružuje se chefu kako bi pokazao kako najbolje pripremiti povrće za Božić s naglaskom na pečene krumpire, pastrnjak i mrkve. Jamie također eksperimentira s maslinovim uljem, maslacom i guščjom masti kako bi pronašao najbolji način za pripremu pečenih krumpira.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamiejev obiteljski Božić

    +

    Deserti, Sezona 1 | Epizoda 4

    Alternative tradicionalnim desertima za Božić danas su na meniju dok se chefu u kuhinji pridružuje njegova mama Sally kako bi pripremili čokoladnu pjenicu. Jamie također dijeli recept za zimsku puding bombu uz pomoć panatonea, sladoleda, kristaliziranog voća i sherryja te priprema žele od klementina.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Hrana i piće

    +

    Angela Hartnett - talijanska hrana, Sezona 1 | Epizoda 5

    Michel Roux Jnr i stručnjakinja za pića Kate Goodman skupa s velškom i talijanskom kuharicom Angelom Hartnett stvaraju savršeni talijanski ragu i tjesteninu. Novinar Matthew Fort hvali omiljenu hranu domovine njegove majke , a Antonio Carluccio slavi ono autentičnu u talijanskoj kuhinji.

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Hrana i piće

    +

    Rachel Khoo – ugošćivanje, Sezona 1 | Epizoda 6

    Kulinarska legenda, Michel Roux Jr i stručnjakinja za pića Kate Goodman skupa s kuharicom i spisateljicom Rachel Khoo stvaraju savršeno luksuzno jelo kojim će zadiviti prijatelje. Oliver Peyton iskušava novo prehrambeno iskustvo, a poduzetnica Kerstin Rodgers dijeli tajne za uspješnu večeru za goste.

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Richovi barski zalogaji

    +

    Epizoda 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Od vrhunske mješavine oraščića do klasično koktela Americano, predstavljamo vam Richov bar s tim klasičnim barskim grickalicama.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Richovi barski zalogaji

    +

    Epizoda 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Kako izokrenuti neke od omiljenih grickalica koje je Richo napravio, kao na primjer proljetne rolade s okusom cheeseburgera te dekandentna pjenica s limoncellom.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Azijsko nadanuće, Sezona 1 | Epizoda 15

    Francisco se voli poigravati azijskim okusima. Smrznuti yuzu sendviči i karamele sa sezamom kombiniraju citrus, tost i slatkiše u predivne, moćne porcije. Japanski flan od mlijeka i jaja je mekan. A u matcha torti možete naći komadiće nashi kruške u citronela sirupu.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Za radne dane, Sezona 3 | Epizoda 14

    Salata od mahuna i špinata, koju će nam Lora i Stojan pokazati, također se može poslužiti kao lagano glavno jelo. Nadalje će skuhati vrlo ukusan gratin s piletinom i njokima od rajčica. Za finale je na jelovniku prava kalorijska bomba, banica s ratlukom umočena u sirup.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Fantastična braća pekari

    +

    Fantastična braća pekari 2, 3, Sezona 2 | Epizoda 3

    U trećoj epozodi dečki posjećuju Exmouth u Devonu. On ima sav šarm klasičnog engleskog odredišta za ljetovanje, a tu su sunce, more i kilometri predivnih plaža. Ljeti tu dolaze tisuće turista, a svi traže kvalitetnu hranu koja neće nadmašiti proračun. Tamo će osmisliti tri jela.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Mesne tajne: Božićni specijal

    +

    Božić, Extra | Epizoda 1

  • 14:00

    Najčudniji svjetski restorani

    +

    Zalogaj za pamćenje, Sezona 2 | Epizoda 12

    Najčudniji svjetski restorani vode vas u ‘The Miner’s Tavern’ u Wieliczkoj u Poljskoj gdje jedemo na dnu postojećeg rudnika soli u prostorijama strukturama od kamene soli.

    Idite na emisiju
  • 14:30

    Najčudniji svjetski restorani

    +

    Nešto ovdje smrdi (na ribu), Sezona 2 | Epizoda 13

    Najčudniji svjetski restorani vode vas u ‘Coffee Manufacture’ u Lavov u Ukrajini gdje teče java kava iz njihovog podzemnog rudnika kave. Zatim posjećujemo ‘Bahooku’ u Rosemeadu u Kaliforniji gdje je dom više od sto akvarija, a jelovnik je predivno kičasto polinezijski.

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamiejev obiteljski Božić

    +

    Hrana za tulume, Sezona 1 | Epizoda 5

    Chef Jamie Oliver nudi savjete kojima se izbjegava stres u pripremi hrane unaprijed, da je i recepte za grickalice koje gosti sami mogu napraviti za vrijeme zabave, uključujući parfe od pilećih jetrica, fondue od sira i juha od buče poslužena u izdubljenoj bundevi.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamiejev obiteljski Božić

    +

    Puretina i dekoracije, Sezona 1 | Epizoda 1

    Potodjelnom šou s temom blagdana, Jamie Oliver dijeli svoje tajne kako postići obiteljski Božić bez stresa i daje gledateljima recepte kod kojih ne mogu pogriješiti te savjete kako da se pripreme za važan objed i dobro iskoriste ostatke kad 25. prosinca prođe. U prvoj emisiji je savršena purica.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Deserti u čaši, Sezona 1 | Epizoda 16

    U Schwarzwald torti ima kompota od trešanja i šlag, a mi ćemo je razgraditi. Dacquoise od kokosa ima mango kremu i svježi mango s koricom limete. A slatka riža će se naći u društvu pijanih kruški prekrivena hrskavim mrvicama s bademima.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Bliski istok, Sezona 3 | Epizoda 15

    Lora i Stojan otkrit će nam tajne pripreme savršenog pilava. Njihov će biti s rezancima. Njihov orijentalni meni nastavlja se s janjećom plećkom. Poslužuju ga sa sjemenkama nara i orasima. Za desert poslužuju indijski sladoled sa šafranom.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Hrana i piće

    +

    Tom Kerridge - britanska hrana, Sezona 1 | Epizoda 1

    Kulinarska legenda Michel Roux Jnr i stručnjakinja za pića Kate Goodman pridružuju se chefu Tom Kerridgeu, koji ima Michelinovu zvjezdicu, kako bi stvorili savršeno pečenje.

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Hrana i piće

    +

    Mary Berry – pečenje, Sezona 1 | Epizoda 2

    Kulinarska legenda, Michel Roux Jr i stručnjakinja za pića Kate Goodman skupa s doajenkom britanskog pakarstva, Mary Berry kreiraju savršeni popodnevni čaj. Pisac o hrani William Sitwell brani bijeli kruh, a autorica Rachel Khoo odlazi u Pariz upoznati slastičarsko savršenstvo.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Richovi barski zalogaji

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Koliko ljutine možete podnijeti? U Richovom se baru stvari zagrijavaju kad počne predstava s bakljadnim burgerima i jastučićimaod sira s jalapeno papričicama, koji će odvojiti prave muškarce od dječaka.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Richovi barski zalogaji

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Ako namjeravate provesti večer u baru, za želudac će vam trebati nešto konkretno. Kobasice s kiselim zeljem, kamenice sa sakeom i krafne sa sporo pečenom svinjetinom danas su na jelovniku i sigurno će vas zadiviti.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Dugi vikendi Ricka Steina

    +

    Kopenhagen, Sezona 1 | Epizoda 7

    Rick Stein posjećuje dom nove nordijske kuhinje, Copenhagen, gdje revolucionarni chefovi stvaraju umjetnička jela te se pobožno drže danskih, sezonskih sastojaka. Rick odlazi pronaći šipak, saznaje kako se beru pupoljci, kora i cvijeće te kako od tijesta napraviti štre kamenice.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Mesne tajne: Božićni specijal

    +

    Božić, Extra | Epizoda 1

  • 21:00

    Jamiejev Badnjak

    +

    Jamiejev Badnjak, Extra | Epizoda 1

    Jamiejev Badnjak poslastica je koja se mora pogledati prije Božića kako biste imali ukusnu gozbu za blagdane bez stresa. Blo da ste iskusni kuhar ili tek početnik, Jamie želi da vam taj najveći kulinarski izazov u godini prođe glatko.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Najčudniji svjetski restorani

    +

    Zalogaj za pamćenje, Sezona 2 | Epizoda 12

    Najčudniji svjetski restorani vode vas u ‘The Miner’s Tavern’ u Wieliczkoj u Poljskoj gdje jedemo na dnu postojećeg rudnika soli u prostorijama strukturama od kamene soli.

    Idite na emisiju
  • 22:30

    Najčudniji svjetski restorani

    +

    Nešto ovdje smrdi (na ribu), Sezona 2 | Epizoda 13

    Najčudniji svjetski restorani vode vas u ‘Coffee Manufacture’ u Lavov u Ukrajini gdje teče java kava iz njihovog podzemnog rudnika kave. Zatim posjećujemo ‘Bahooku’ u Rosemeadu u Kaliforniji gdje je dom više od sto akvarija, a jelovnik je predivno kičasto polinezijski.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Hrana i piće

    +

    Tom Kerridge - britanska hrana, Sezona 1 | Epizoda 1

    Kulinarska legenda Michel Roux Jnr i stručnjakinja za pića Kate Goodman pridružuju se chefu Tom Kerridgeu, koji ima Michelinovu zvjezdicu, kako bi stvorili savršeno pečenje.

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Hrana i piće

    +

    Mary Berry – pečenje, Sezona 1 | Epizoda 2

    Kulinarska legenda, Michel Roux Jr i stručnjakinja za pića Kate Goodman skupa s doajenkom britanskog pakarstva, Mary Berry kreiraju savršeni popodnevni čaj. Pisac o hrani William Sitwell brani bijeli kruh, a autorica Rachel Khoo odlazi u Pariz upoznati slastičarsko savršenstvo.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Engleski jelovnik, Sezona 3 | Epizoda 11

    Lora i Stojan poslužuju privlačni meni u britanskom stilu. Začinjena piletina krča na pekaču. Pita od svinjetine i batata mami slinu na usta, a u pećnici dobiva zlatnu koricu. Nadalje, ukusni kolači prave društvo omiljenom čaju.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Jamiejev obiteljski Božić

    +

    Hrana za tulume, Sezona 1 | Epizoda 5

    Chef Jamie Oliver nudi savjete kojima se izbjegava stres u pripremi hrane unaprijed, da je i recepte za grickalice koje gosti sami mogu napraviti za vrijeme zabave, uključujući parfe od pilećih jetrica, fondue od sira i juha od buče poslužena u izdubljenoj bundevi.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Jamiejev obiteljski Božić

    +

    Puretina i dekoracije, Sezona 1 | Epizoda 1

    Potodjelnom šou s temom blagdana, Jamie Oliver dijeli svoje tajne kako postići obiteljski Božić bez stresa i daje gledateljima recepte kod kojih ne mogu pogriješiti te savjete kako da se pripreme za važan objed i dobro iskoriste ostatke kad 25. prosinca prođe. U prvoj emisiji je savršena purica.

    Idite na emisiju
  • 01:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Pite, Sezona 1 | Epizoda 12

    Prvo se priprema kakao pita, a bit će zamotana u baršunastu kremu od kave. Zatim je tu pita s okusom pistacije punjena tankim slojem kompota od grejpa.

    Idite na emisiju
  • 02:00

    Richovi barski zalogaji

    +

    Epizoda 3, Sezona 1 | Epizoda 3

    Koliko ljutine možete podnijeti? U Richovom se baru stvari zagrijavaju kad počne predstava s bakljadnim burgerima i jastučićimaod sira s jalapeno papričicama, koji će odvojiti prave muškarce od dječaka.

    Idite na emisiju
  • 02:30

    Richovi barski zalogaji

    +

    Epizoda 4, Sezona 1 | Epizoda 4

    Ako namjeravate provesti večer u baru, za želudac će vam trebati nešto konkretno. Kobasice s kiselim zeljem, kamenice sa sakeom i krafne sa sporo pečenom svinjetinom danas su na jelovniku i sigurno će vas zadiviti.

    Idite na emisiju
  • 02:50

    Mesne tajne: Božićni specijal

    +

    Božić, Extra | Epizoda 1

  • 03:50

    Martha peče

    +

    Torte za proslave, Sezona 5 | Epizoda 4

    Idite na emisiju
  • 04:15

    Jamiejev obiteljski Božić

    +

    Hrana za tulume, Sezona 1 | Epizoda 5

    Chef Jamie Oliver nudi savjete kojima se izbjegava stres u pripremi hrane unaprijed, da je i recepte za grickalice koje gosti sami mogu napraviti za vrijeme zabave, uključujući parfe od pilećih jetrica, fondue od sira i juha od buče poslužena u izdubljenoj bundevi.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Jamiejev obiteljski Božić

    +

    Puretina i dekoracije, Sezona 1 | Epizoda 1

    Potodjelnom šou s temom blagdana, Jamie Oliver dijeli svoje tajne kako postići obiteljski Božić bez stresa i daje gledateljima recepte kod kojih ne mogu pogriješiti te savjete kako da se pripreme za važan objed i dobro iskoriste ostatke kad 25. prosinca prođe. U prvoj emisiji je savršena purica.

    Idite na emisiju
  • 05:05

    Hrana i piće

    +

    Tom Kerridge - britanska hrana, Sezona 1 | Epizoda 1

    Kulinarska legenda Michel Roux Jnr i stručnjakinja za pića Kate Goodman pridružuju se chefu Tom Kerridgeu, koji ima Michelinovu zvjezdicu, kako bi stvorili savršeno pečenje.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Hrana i piće

    +

    Mary Berry – pečenje, Sezona 1 | Epizoda 2

    Kulinarska legenda, Michel Roux Jr i stručnjakinja za pića Kate Goodman skupa s doajenkom britanskog pakarstva, Mary Berry kreiraju savršeni popodnevni čaj. Pisac o hrani William Sitwell brani bijeli kruh, a autorica Rachel Khoo odlazi u Pariz upoznati slastičarsko savršenstvo.

    Idite na emisiju