Utorak

17 Prosinac

  • 06:00

    Pecite s Hiddeom de Brabanderom

    +

    Pecite s Hiddeom de Brabanderom 2, 13, Sezona 2 | Epizoda 13

    Idite na emisiju
  • 06:30

    Martha peče

    +

    Francuski kolačići, Sezona 9 | Epizoda 13

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Hestonov svijet

    +

    Hestonov svijet 1, 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Jeste li ikad htjeli ući kroz vrata restorana Hestona Blumenthala koji ima tri Michelinove zvjezdice i zove se "The Fat Duck"? U prvom nastavku ove četverodjelne serije dobit ćete ekskluzivan pogled u tu ustanovu svjetske slave i u živote onih koji je čine toliko osobitom.

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Jamiejeva Velika Britanija

    +

    East End i Essex, Sezona 1 | Epizoda 1

    U ovoj novoj šestodjelnoj seriji, Jamie Oliver kreće na put i putuje uzduž i poprijeko po Blightyju u potrazi za novim idejama i nadahnućima za recepte i onim što britansku hranu čini sjajnom.

  • 09:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Piknik, Sezona 1 | Epizoda 17

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Nije ostala ni mrvica, Sezona 1 | Epizoda 18

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Kuhanje bez granica

    +

    , Sezona 5 | Epizoda 14

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Kuhanje bez granica

    +

    , Sezona 5 | Epizoda 15

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Pite, Sezona 1 | Epizoda 12

    Prvo se priprema kakao pita, a bit će zamotana u baršunastu kremu od kave. Zatim je tu pita s okusom pistacije punjena tankim slojem kompota od grejpa.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Jednostavno i brzo, Sezona 3 | Epizoda 12

    Lora i Stojan će nam pokazati da je pečenje domaćih, ukusnih grisina zapravo vrlo jednostavno. Zatim će s nama podijeliti ideju za ukusno glavno jelo - omlet s mljevenim mesom. Također će nam pokazati kako je jednostavno napraviti ladoled od manga i jogurta.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Ljubav prema hrani

    +

    Šiš odrezak i pire od patlidžana, Sezona 1 | Epizoda 1

    Gabriele radi praktične i zdrave obroke svjetske kuhinje od lokalnih sastojaka. Za "Ljubav prema hrani" pripremit će marinirani odrezak u teriyaki umaku naboden na ražnjiće i pire od pečenog patlidžana.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Ljubav prema hrani

    +

    Rižoto od brancina i salata caprese, Sezona 1 | Epizoda 2

    Gabriele pravi jela iz svjetske kuhinje, a svako je još ukusnije od prethodnog. Za ovu emisiju radi rižoto s brancinom i Caprese salatu s komoračem uz savršenu kombinaciju sira i bijelog vina.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Nigellissima: Božićni specijal

    +

    Nigellissima: Božićni specijal, Extra | Epizoda 1

    Pripremite se za ukusni Božić jer Nigella donosi istinsku talijansku gozbu na stol s jakim, svježim okusima i raskošnim namazima. Bit talijanske hrane, baš kao i Nigellinog stila kuhanja, je u jednostavnosti i neformalnosti. A to vam i treba u ovo užurbano doba godine!

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Hestonov svijet

    +

    Hestonov svijet 1, 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Osoblje restorana "The Fat Duck" i sedam tona specijalne opreme slijeće u Australiju i priprema se za otvorenje. Čini se da je ekipa otpremila svr osim kuhinjskog sudopera. Tu su 126 iPoda, 106 žlica za umak, 300 čaša za šampanjac, $20,000 vakuumska pećnica i oprema “Sjeverni medvjed”.

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamiejeva Velika Britanija

    +

    Yorkshire, Sezona 1 | Epizoda 2

    Ovaj tjedan Jamie putuje u Yorkshire gdje otkriva utjecaj Industrijske revolucije na sve od ljudi na ulicama do hrane na našim tanjurima. Otkriva nam kako je Industrjska revolucija dovela radnike imigrante, a s njima i njihovu prehrambenu kulturu.

  • 16:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Sjemenke, pahuljice i sušeno voće, Sezona 1 | Epizoda 13

    Ako volite polčice od pahuljica, onda morate isprobati ovu verziju s kakaom, zobi i raznim sjemenkama. Da imate za podijeliti, napravite kvadrat od čokolade s hrskavim bučinim sjemenkama. Ako želite jesti žlicom, tu je kompot od kruške s jogurt kremom.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Jednostavno i brzo, Sezona 3 | Epizoda 12

    Lora i Stojan će nam pokazati da je pečenje domaćih, ukusnih grisina zapravo vrlo jednostavno. Zatim će s nama podijeliti ideju za ukusno glavno jelo - omlet s mljevenim mesom. Također će nam pokazati kako je jednostavno napraviti ladoled od manga i jogurta.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Tajne tete Cátie

    +

    I Oscara dobiva…, Sezona 1 | Epizoda 19

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Niskobudžetni, Sezona 1 | Epizoda 20

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Kuhanje bez granica

    +

    , Sezona 5 | Epizoda 16

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Kuhanje bez granica

    +

    , Sezona 5 | Epizoda 17

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Ljubav prema hrani

    +

    Šiš odrezak i pire od patlidžana, Sezona 1 | Epizoda 1

    Gabriele radi praktične i zdrave obroke svjetske kuhinje od lokalnih sastojaka. Za "Ljubav prema hrani" pripremit će marinirani odrezak u teriyaki umaku naboden na ražnjiće i pire od pečenog patlidžana.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Ljubav prema hrani

    +

    Rižoto od brancina i salata caprese, Sezona 1 | Epizoda 2

    Gabriele pravi jela iz svjetske kuhinje, a svako je još ukusnije od prethodnog. Za ovu emisiju radi rižoto s brancinom i Caprese salatu s komoračem uz savršenu kombinaciju sira i bijelog vina.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Izazov dvije ekipe, Sezona 5 | Epizoda 32

    Vrijeme je da se krene na put, jer naše ekipe iz emisije Moja je kuhinj anajbolja čeka kombis hranom u Brisbaneu. Natjecatelji će ići do krajnjih granica uz poticaj irskog chefa Colina Fassnidgea, koji će ih podijeliti u svije skupine, a svaka će voditi restoran iz kombija s hranom.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Nigellissima: Božićni specijal

    +

    Nigellissima: Božićni specijal, Extra | Epizoda 1

    Pripremite se za ukusni Božić jer Nigella donosi istinsku talijansku gozbu na stol s jakim, svježim okusima i raskošnim namazima. Bit talijanske hrane, baš kao i Nigellinog stila kuhanja, je u jednostavnosti i neformalnosti. A to vam i treba u ovo užurbano doba godine!

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Hestonov svijet

    +

    Hestonov svijet 1, 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Osoblje restorana "The Fat Duck" i sedam tona specijalne opreme slijeće u Australiju i priprema se za otvorenje. Čini se da je ekipa otpremila svr osim kuhinjskog sudopera. Tu su 126 iPoda, 106 žlica za umak, 300 čaša za šampanjac, $20,000 vakuumska pećnica i oprema “Sjeverni medvjed”.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Tajne tete Cátie

    +

    I Oscara dobiva…, Sezona 1 | Epizoda 19

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Niskobudžetni, Sezona 1 | Epizoda 20

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Jednostavno i brzo, Sezona 3 | Epizoda 12

    Lora i Stojan će nam pokazati da je pečenje domaćih, ukusnih grisina zapravo vrlo jednostavno. Zatim će s nama podijeliti ideju za ukusno glavno jelo - omlet s mljevenim mesom. Također će nam pokazati kako je jednostavno napraviti ladoled od manga i jogurta.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Jamiejeva Velika Britanija

    +

    Yorkshire, Sezona 1 | Epizoda 2

    Ovaj tjedan Jamie putuje u Yorkshire gdje otkriva utjecaj Industrijske revolucije na sve od ljudi na ulicama do hrane na našim tanjurima. Otkriva nam kako je Industrjska revolucija dovela radnike imigrante, a s njima i njihovu prehrambenu kulturu.

  • 01:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Sjemenke, pahuljice i sušeno voće, Sezona 1 | Epizoda 13

    Ako volite polčice od pahuljica, onda morate isprobati ovu verziju s kakaom, zobi i raznim sjemenkama. Da imate za podijeliti, napravite kvadrat od čokolade s hrskavim bučinim sjemenkama. Ako želite jesti žlicom, tu je kompot od kruške s jogurt kremom.

    Idite na emisiju
  • 02:00

    Kuhanje bez granica

    +

    , Sezona 5 | Epizoda 16

    Idite na emisiju
  • 02:30

    Kuhanje bez granica

    +

    , Sezona 5 | Epizoda 17

    Idite na emisiju
  • 03:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Izazov dvije ekipe, Sezona 5 | Epizoda 32

    Vrijeme je da se krene na put, jer naše ekipe iz emisije Moja je kuhinj anajbolja čeka kombis hranom u Brisbaneu. Natjecatelji će ići do krajnjih granica uz poticaj irskog chefa Colina Fassnidgea, koji će ih podijeliti u svije skupine, a svaka će voditi restoran iz kombija s hranom.

    Idite na emisiju
  • 03:45

    Martha peče

    +

    Francuski kolačići, Sezona 9 | Epizoda 13

    Idite na emisiju
  • 04:15

    Jamiejeva Velika Britanija

    +

    Yorkshire, Sezona 1 | Epizoda 2

    Ovaj tjedan Jamie putuje u Yorkshire gdje otkriva utjecaj Industrijske revolucije na sve od ljudi na ulicama do hrane na našim tanjurima. Otkriva nam kako je Industrjska revolucija dovela radnike imigrante, a s njima i njihovu prehrambenu kulturu.

  • 05:05

    Ljubav prema hrani

    +

    Šiš odrezak i pire od patlidžana, Sezona 1 | Epizoda 1

    Gabriele radi praktične i zdrave obroke svjetske kuhinje od lokalnih sastojaka. Za "Ljubav prema hrani" pripremit će marinirani odrezak u teriyaki umaku naboden na ražnjiće i pire od pečenog patlidžana.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Ljubav prema hrani

    +

    Rižoto od brancina i salata caprese, Sezona 1 | Epizoda 2

    Gabriele pravi jela iz svjetske kuhinje, a svako je još ukusnije od prethodnog. Za ovu emisiju radi rižoto s brancinom i Caprese salatu s komoračem uz savršenu kombinaciju sira i bijelog vina.

    Idite na emisiju