Četvrtak

5 Prosinac

  • 06:00

    Pecite s Hiddeom de Brabanderom

    +

    Pecite s Hiddeom de Brabanderom 2, 5, Sezona 2 | Epizoda 5

    Idite na emisiju
  • 06:30

    Martha peče

    +

    Latinskoamerički kolačići, Sezona 9 | Epizoda 5

    Pridružite se Marthi dok pokazuje tri poznata recepta iz bogatog kulturnog nasljeđa Latinske Amerike. Polvorone prelivene cimetom i šećerom su dobile ime od riječi "polvo" što na španjolskom znači prašina. Također sprema kolačiće veličine sendviča, casadinhose.

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Hestonova fantastična jela

    +

    Hestonova fantastična jela 1, 1, Sezona 1 | Epizoda 1

    Heston se prihvatio doručka i radi najveće kuhano jaje na svijetu. Kad je bio mali, jaje mu se činilo velikim kao brdo i kako bi ga opet učino čarobnim, on namjerava napraviti verziju veliku dva metra.

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Jamie Oliver: Autom po Americi

    +

    New York, Sezona 1 | Epizoda 1

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Uvijek ima hrane koja tješi, Sezona 1 | Epizoda 1

    Idite na emisiju
  • 09:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Prijatelji, Sezona 1 | Epizoda 2

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Kuhanje bez granica

    +

    , Sezona 5 | Epizoda 23

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Kuhanje bez granica

    +

    , Sezona 5 | Epizoda 24

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Uz kavu, Sezona 1 | Epizoda 4

    Suprotnosti se uravnotežuju, barem u svijetu okusa. Uz kavu, koja je gorka, pokušajte staviti slatkiše. Belgijske čokoladne praline, guste, konzistentne i omotane laganim kakaom u prahu.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    U slobodno vrijeme, Sezona 3 | Epizoda 4

    Lorin i Stojanov opušteni jelovnik počinje s ukusnom kremastom juhom od mrkve. Nakon toga će s nama podijeliti iedju za brzo glavno jel, piletinu s pitom od brokule. Na raju će poslužiti burratu s brusnicama i hrskavim mrvicama, što je elegantan i jednostavan recept.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Ljubav prema hrani

    +

    Kapice i police krumpira, Sezona 1 | Epizoda 25

    Danas Gabriele priprema školjke s lučicama i pečenim policama krumpira.

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Ljubav prema hrani

    +

    List s mahunama, Sezona 1 | Epizoda 26

    Danas Gabriele priprema riblji carpaccio s mahunama i desert od jagoda sa slatkim vinom i bosiljkom.

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Fantastična braća pekari

    +

    Fantastična braća pekari 2, 1, Sezona 2 | Epizoda 1

    Fantastična braća pekari imaju prvu postaju u najpopularnijoj destinaciji za odmor u Ujedinjenom Kraljevstvu, a to je Blackpool. Len i Babs Curtis vode Mermaid Café, masnu zalogajnicu u blizini promenade već 16 godina i to je pravi obiteljski posao.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Hestonova fantastična jela

    +

    Hestonova fantastična jela 1, 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Heston se usredotočio na kombi sa sladoledom, što je britanska tradicija, koja je bila zvučna kulisa za mnoga djetinjstva, a te smrznute poslastice bile su san svakog djeteta. Kako bi vratio magiju, Heston planira napraviti sladoled veći od pet metara i posluživati ga iz kombija.

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamie Oliver: Autom po Americi

    +

    Louisiana, Sezona 1 | Epizoda 2

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Lagano i svježe, Sezona 1 | Epizoda 5

    Danas Francisco predstavlja želatinu od tangerine posluženu uz voćnu salatu grudice mente; slatki gazpacho od rajčica i malina uz krutone od jogurta; ili tortu od limuna i borovnica u pratnji pjenice od istog.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    U slobodno vrijeme, Sezona 3 | Epizoda 4

    Lorin i Stojanov opušteni jelovnik počinje s ukusnom kremastom juhom od mrkve. Nakon toga će s nama podijeliti iedju za brzo glavno jel, piletinu s pitom od brokule. Na raju će poslužiti burratu s brusnicama i hrskavim mrvicama, što je elegantan i jednostavan recept.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Puna košara, Sezona 1 | Epizoda 3

    Idite na emisiju
  • 17:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Bilo jednom u Meksiku, Sezona 1 | Epizoda 4

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Kuhanje bez granica

    +

    , Sezona 5 | Epizoda 25

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Kuhanje bez granica

    +

    , Sezona 5 | Epizoda 1

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Ljubav prema hrani

    +

    Kapice i police krumpira, Sezona 1 | Epizoda 25

    Danas Gabriele priprema školjke s lučicama i pečenim policama krumpira.

    Idite na emisiju
  • 19:30

    Ljubav prema hrani

    +

    List s mahunama, Sezona 1 | Epizoda 26

    Danas Gabriele priprema riblji carpaccio s mahunama i desert od jagoda sa slatkim vinom i bosiljkom.

    Idite na emisiju
  • 20:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Kamion s hranom izazov s tri jela, Sezona 5 | Epizoda 24

    Vrijeme je da naše ekipe krenu na put i suoče se s kombijem za hranu u Melbourneu.

    Idite na emisiju
  • 21:00

    Fantastična braća pekari

    +

    Fantastična braća pekari 2, 1, Sezona 2 | Epizoda 1

    Fantastična braća pekari imaju prvu postaju u najpopularnijoj destinaciji za odmor u Ujedinjenom Kraljevstvu, a to je Blackpool. Len i Babs Curtis vode Mermaid Café, masnu zalogajnicu u blizini promenade već 16 godina i to je pravi obiteljski posao.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Hestonova fantastična jela

    +

    Hestonova fantastična jela 1, 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Heston se usredotočio na kombi sa sladoledom, što je britanska tradicija, koja je bila zvučna kulisa za mnoga djetinjstva, a te smrznute poslastice bile su san svakog djeteta. Kako bi vratio magiju, Heston planira napraviti sladoled veći od pet metara i posluživati ga iz kombija.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Puna košara, Sezona 1 | Epizoda 3

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Bilo jednom u Meksiku, Sezona 1 | Epizoda 4

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    U slobodno vrijeme, Sezona 3 | Epizoda 4

    Lorin i Stojanov opušteni jelovnik počinje s ukusnom kremastom juhom od mrkve. Nakon toga će s nama podijeliti iedju za brzo glavno jel, piletinu s pitom od brokule. Na raju će poslužiti burratu s brusnicama i hrskavim mrvicama, što je elegantan i jednostavan recept.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Jamie Oliver: Autom po Americi

    +

    Louisiana, Sezona 1 | Epizoda 2

    Idite na emisiju
  • 01:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Lagano i svježe, Sezona 1 | Epizoda 5

    Danas Francisco predstavlja želatinu od tangerine posluženu uz voćnu salatu grudice mente; slatki gazpacho od rajčica i malina uz krutone od jogurta; ili tortu od limuna i borovnica u pratnji pjenice od istog.

    Idite na emisiju
  • 02:00

    Kuhanje bez granica

    +

    , Sezona 5 | Epizoda 25

    Idite na emisiju
  • 02:30

    Kuhanje bez granica

    +

    , Sezona 5 | Epizoda 1

    Idite na emisiju
  • 03:00

    Moja je kuhinja najbolja: Australija

    +

    Kamion s hranom izazov s tri jela, Sezona 5 | Epizoda 24

    Vrijeme je da naše ekipe krenu na put i suoče se s kombijem za hranu u Melbourneu.

    Idite na emisiju
  • 03:45

    Martha peče

    +

    Latinskoamerički kolačići, Sezona 9 | Epizoda 5

    Pridružite se Marthi dok pokazuje tri poznata recepta iz bogatog kulturnog nasljeđa Latinske Amerike. Polvorone prelivene cimetom i šećerom su dobile ime od riječi "polvo" što na španjolskom znači prašina. Također sprema kolačiće veličine sendviča, casadinhose.

    Idite na emisiju
  • 04:15

    Jamie Oliver: Autom po Americi

    +

    Louisiana, Sezona 1 | Epizoda 2

    Idite na emisiju
  • 05:05

    Ljubav prema hrani

    +

    Kapice i police krumpira, Sezona 1 | Epizoda 25

    Danas Gabriele priprema školjke s lučicama i pečenim policama krumpira.

    Idite na emisiju
  • 05:35

    Ljubav prema hrani

    +

    List s mahunama, Sezona 1 | Epizoda 26

    Danas Gabriele priprema riblji carpaccio s mahunama i desert od jagoda sa slatkim vinom i bosiljkom.

    Idite na emisiju