Nedjelja

3 Studeni

  • 06:00

    Laki obroci

    +

    Laki obroci na turneji 1, 2, Sezona 1 | Epizoda 2

    Miljuschka posjećuje Meltema, koji živi sa svojom majkom. Meltem često kuha kod kuće i želi nam pokazati na koje sve načine zna pripremiti ribu.

    Idite na emisiju
  • 06:30

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 5, 13, Sezona 5 | Epizoda 13

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Ukusi Istanbula: Tom Ejken

    +

    Zemlja, Sezona 1 | Epizoda 1

    U ovoj epizodi glavna kuharica Deniz vodi Toma da vidi drevnu metodu kuhanja duboko u zemlji. Ta je tradicija živa u samom srcu Istanbula. Odlaze u Büryan u Aksaray Kadýnlar Pazarý, a to je restoran ispod starog akvadukta gdje kušaju tradicionalni kebab.

    Idite na emisiju
  • 07:30

    Ukusi Istanbula: Tom Ejken

    +

    Kemija, Sezona 1 | Epizoda 2

    U ovoj epizodi Tom posjećuje multikulturalnu četvrt Balat. Njegov vodič, Tendü Meriç vodi ga po toj staroj četvrti u kojoj kao da je vrijeme stalo. Prva postaja mu je Vodina Café u kojem chef Meltem Açýkel pokazuje Tomu kako fermentira jogurt slanutkom.

    Idite na emisiju
  • 08:00

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Kirstie Allsopp, Sezona 2 | Epizoda 4

    Na jelovniku caféa ovog tjedna Jimmy poslužuje vlastiti charcuterie napravljen u toskanskoj pećini, a Jamie priređuje gozbu sa škotskim školjkama sa slaninom i kaduljom uz kremasti pire. Kirstie Allsopp kod njih proživljava svoje godine putovanja.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Jela za svaki dan

    +

    Samohrani roditelji, Sezona 1 | Epizoda 9

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Silvia Colloca i talijanska kuhinja

    +

    Roštilj u talijanskom stilu, Sezona 1 | Epizoda 7

    Silvijin voljeni susjed dijeli s njom rajsku pogaču; Silvia uživa u divotama ljetnog roštilja na talijanski način, a njezin otac svraća na davno zakašnjelu poduku iz kuhanja, koja završava veličanstvenim gratiniranim tikvicama.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Silvia Colloca i talijanska kuhinja

    +

    Lasagne Marche, Sezona 1 | Epizoda 8

    Silvia je na poduci iz talijanske seljačke tradicije – vincisgrassi; a jedan od prijatelja iz djetinjstva pomaže joj oko proljetnog kasika - janjećih kotleta sa šparogama.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Putničke torte, Sezona 1 | Epizoda 2

    Za lepršavu tortu od lješnjaka napravit će preljev od slane karamele. Sjemenke maka i egzotični sok limete dodat će tradicionalnoj torti s jogurtom.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Talijanska kuhinja, Sezona 5 | Epizoda 7

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Laki obroci

    +

    Laki obroci na turneji 2, 7, Sezona 2 | Epizoda 7

    Idite na emisiju
  • 12:30

    Laki obroci

    +

    Laki obroci na turneji 2, 8, Sezona 2 | Epizoda 8

    Idite na emisiju
  • 13:00

    Vrhunski tečaj kuhanja Gordona Ramsayja

    +

    Kuhanje za posebne prigode, Sezona 1 | Epizoda 19

    Gordon pokazuje kako kuhati za posebne prigode. Među receptima su punjena janjetina sa špinatom i pinjolima. Rolice od kozica u vijetnamskom stilu te sočni brancin punjen komoračem, limunom i kaparima.

  • 13:30

    Vrhunski tečaj kuhanja Gordona Ramsayja

    +

    Posebne salate i fantastično voće, Sezona 1 | Epizoda 20

    Chef pokazuje kako napraviti jednostavna i moderna jela za posebne prigode, uključujući salatu od zelene papaje, sjeckanu salatu i millefeuille od maline.

  • 14:00

    Ukusi Istanbula: Tom Ejken

    +

    Voda, Sezona 1 | Epizoda 3

    Bospor je učinio Istanbul transkontinentalnim gradom i utjecao je ne samo na kulinarstvo, već i na kulturu grada. Tom upoznaje Defne Koryürek iz pokreta za sporu hranu i aktivisticu koja radi na zaštiti morskih vrsta. Tom ide u restoran Lacivert pod bosporskim mostom.

    Idite na emisiju
  • 14:30

    Ukusi Istanbula: Tom Ejken

    +

    Vatra, Sezona 1 | Epizoda 4

    Tom upoznaje Civana Era, vlasnika i chefa uglednog lokala Yeni Lokanta u Istanbulu. Civan Tomu pokazuje druge stanbulske delikatese, tradicionalni ocakbaþý gdje posebno sjeckano mljeveno meso postaje ukusni kebab.

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Chris Moyles, Sezona 2 | Epizoda 5

    Ovaj je tjedann Jamie na jelovnik stavio dvije omiljene stvari: curry i nedjeljnu pečenku te ih povezao kako bi dobio carsku janjetinu. Jimmy sam gradi sušionu i poslužuje sendviče poslastice. K njima svraća Chris Moyles i pravi njujoršku pizzu.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Puslice, Sezona 1 | Epizoda 3

    Bila jednom jedna francuska puslica, jedna švicarska i jedna talijanska. Francuska je od sirovog bjelanjka i šećera. Uz to ide umak od vanilije. Švicarska će ići uz hrskavu Pavlovu od crvenog voća, a talijanska je idealna pitu od limuna i limete.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Talijanska kuhinja, Sezona 5 | Epizoda 7

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Jela za svaki dan

    +

    Obitelj Wilkins, Sezona 1 | Epizoda 10

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Silvia Colloca i talijanska kuhinja

    +

    Ročno rađeni cannelloni, Sezona 1 | Epizoda 9

    Silvia uči kako napraviti rajske ručno rolane cannellone s polako pečenim mesom; pravii omiljeno vegetarijansko jelo, punjene paprike te istražuje tajne koje stoje iza drevnog talijanskog recepta za tortu od sira.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Silvia Colloca i talijanska kuhinja

    +

    Začinjeno varivo od hobotnice - tradicionalno jelo u Moliseu, Sezona 1 | Epizoda 10

    Silvia uči napraviti ljuto varivo od hobotnice, što je tradicionalno jelo u Moliseu. Kasnije će napraviti sočnu talijansku pitu bez koje ne može ni jedan piknik, a njezin najmlađi sin, Miro, pomoći će joj oko njemu omiljene torte pokapane medom.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Ginov bijeg na talijansku obalu

    +

    Alberobello i Lecce, Sezona 6 | Epizoda 7

    Ovog tjedna Gino odlazi u Alberobello, u kojoj su kuće stožastog oblika. Ovdje saznaje o prošlosti ovih jedinstvenih kuća i uči kako se sprema tjestenina orecchietta od jedne bake u njenom dvorištu.

  • 19:30

    Ginov bijeg na talijansku obalu

    +

    Santa Maria di Leuce, Sezona 6 | Epizoda 8

    Večeras Gino napokon dolazi do kraja svog putovanja Sredozemljem. A samom jugu, u Santa Maria Di Leuci upoznaje svećenika i kuha rižoto sa šafranom.

  • 20:00

    Vrhunski tečaj kuhanja Gordona Ramsayja

    +

    Kuhanje za posebne prigode, Sezona 1 | Epizoda 19

    Gordon pokazuje kako kuhati za posebne prigode. Među receptima su punjena janjetina sa špinatom i pinjolima. Rolice od kozica u vijetnamskom stilu te sočni brancin punjen komoračem, limunom i kaparima.

  • 20:30

    Vrhunski tečaj kuhanja Gordona Ramsayja

    +

    Posebne salate i fantastično voće, Sezona 1 | Epizoda 20

    Chef pokazuje kako napraviti jednostavna i moderna jela za posebne prigode, uključujući salatu od zelene papaje, sjeckanu salatu i millefeuille od maline.

  • 21:00

    Jamiejeva vegetarijanska jela

    +

    Jamiejeva vegetarijanska jela 1, 6, Sezona 1 | Epizoda 6

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Ukusi Istanbula: Tom Ejken

    +

    Voda, Sezona 1 | Epizoda 3

    Bospor je učinio Istanbul transkontinentalnim gradom i utjecao je ne samo na kulinarstvo, već i na kulturu grada. Tom upoznaje Defne Koryürek iz pokreta za sporu hranu i aktivisticu koja radi na zaštiti morskih vrsta. Tom ide u restoran Lacivert pod bosporskim mostom.

    Idite na emisiju
  • 22:30

    Ukusi Istanbula: Tom Ejken

    +

    Vatra, Sezona 1 | Epizoda 4

    Tom upoznaje Civana Era, vlasnika i chefa uglednog lokala Yeni Lokanta u Istanbulu. Civan Tomu pokazuje druge stanbulske delikatese, tradicionalni ocakbaþý gdje posebno sjeckano mljeveno meso postaje ukusni kebab.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Jela za svaki dan

    +

    Obitelj Wilkins, Sezona 1 | Epizoda 10

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Talijanska kuhinja, Sezona 5 | Epizoda 7

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Chris Moyles, Sezona 2 | Epizoda 5

    Ovaj je tjedann Jamie na jelovnik stavio dvije omiljene stvari: curry i nedjeljnu pečenku te ih povezao kako bi dobio carsku janjetinu. Jimmy sam gradi sušionu i poslužuje sendviče poslastice. K njima svraća Chris Moyles i pravi njujoršku pizzu.

    Idite na emisiju
  • 01:30

    Pecimo s Franciscom Moreirom

    +

    Puslice, Sezona 1 | Epizoda 3

    Bila jednom jedna francuska puslica, jedna švicarska i jedna talijanska. Francuska je od sirovog bjelanjka i šećera. Uz to ide umak od vanilije. Švicarska će ići uz hrskavu Pavlovu od crvenog voća, a talijanska je idealna pitu od limuna i limete.

    Idite na emisiju
  • 02:00

    Silvia Colloca i talijanska kuhinja

    +

    Ročno rađeni cannelloni, Sezona 1 | Epizoda 9

    Silvia uči kako napraviti rajske ručno rolane cannellone s polako pečenim mesom; pravii omiljeno vegetarijansko jelo, punjene paprike te istražuje tajne koje stoje iza drevnog talijanskog recepta za tortu od sira.

    Idite na emisiju
  • 02:30

    Silvia Colloca i talijanska kuhinja

    +

    Začinjeno varivo od hobotnice - tradicionalno jelo u Moliseu, Sezona 1 | Epizoda 10

    Silvia uči napraviti ljuto varivo od hobotnice, što je tradicionalno jelo u Moliseu. Kasnije će napraviti sočnu talijansku pitu bez koje ne može ni jedan piknik, a njezin najmlađi sin, Miro, pomoći će joj oko njemu omiljene torte pokapane medom.

    Idite na emisiju
  • 03:00

    Vrhunski tečaj kuhanja Gordona Ramsayja

    +

    Kuhanje za posebne prigode, Sezona 1 | Epizoda 19

    Gordon pokazuje kako kuhati za posebne prigode. Među receptima su punjena janjetina sa špinatom i pinjolima. Rolice od kozica u vijetnamskom stilu te sočni brancin punjen komoračem, limunom i kaparima.

  • 03:25

    Vrhunski tečaj kuhanja Gordona Ramsayja

    +

    Posebne salate i fantastično voće, Sezona 1 | Epizoda 20

    Chef pokazuje kako napraviti jednostavna i moderna jela za posebne prigode, uključujući salatu od zelene papaje, sjeckanu salatu i millefeuille od maline.

  • 03:45

    Rudolphova pekarnica

    +

    Rudolphova pekarnica 5, 13, Sezona 5 | Epizoda 13

    Idite na emisiju
  • 04:15

    Jamiejev i Jimmyjev gastronomski izazov

    +

    Chris Moyles, Sezona 2 | Epizoda 5

    Ovaj je tjedann Jamie na jelovnik stavio dvije omiljene stvari: curry i nedjeljnu pečenku te ih povezao kako bi dobio carsku janjetinu. Jimmy sam gradi sušionu i poslužuje sendviče poslastice. K njima svraća Chris Moyles i pravi njujoršku pizzu.

    Idite na emisiju
  • 05:05

    Jela za svaki dan

    +

    Obitelj Wilkins, Sezona 1 | Epizoda 10

    Idite na emisiju