Ponedjeljak

16 Rujan

  • 06:00

    Bakini tajni recepti

    +

    Baka Paula, Sezona 1 | Epizoda 3

    Bake Indonezije otkrivaju svoje tajne kuhanja Dannyju Jansenu. Baka Paula pravi boemboe roedjak i saté babi.

  • 06:25

    Martha peče

    +

    Kolačiči Australiej i Novog Zelanda, Sezona 9 | Epizoda 2

    Danas ćete naučiti kako da napravite tri ukusna kolačića iz Australije. Kolačiće od čokolade i mente, koje Australci obožavaju. Naučit ćete napraviti kekse od đumbira kao i kekse punjene marakujom, koji se tope u ustima kad ih zagrizete.

    Idite na emisiju
  • 06:50

    Martha peče

    +

    Sjevernoamerički kolačići, Sezona 9 | Epizoda 3

    Kolačići punjeni javorom, čokoladni kolačići i kolačići od zobene kaše i grožđica.

    Idite na emisiju
  • 07:10

    Kozmopolitska kuharica Rachel Khoo

    +

    Stockholm, Sezona 1 | Epizoda 5

  • 07:40

    Justineini okusi Fujija

    +

    Sake, Sezona 1 | Epizoda 4

    Nešto za odrasle i nešto za djecu. Justine odlazi u varionicu sakea i pravi dječje bento kutije s Momom. Mitoshi pokazuje tajne shabu shabua.

    Idite na emisiju
  • 08:10

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Švedske mesne okruglice i tjestenina s pestom, Sezona 1 | Epizoda 11

    Danas Jamie sprema švedske mesne okruglice, celer i rižu od špinata kao i pesto i piletinu s ružmarinom.

    Idite na emisiju
  • 08:40

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Losos u zelenom čaju i moderna grčka salata, Sezona 1 | Epizoda 12

    Danas je na jelovniku losos preliven zelenim čajem, kokos riža i zelenje, kao i suvremena grčka salata, špinat, slanutak i smotuljci feta sira.

    Idite na emisiju
  • 09:05

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Reading, Sezona 1 | Epizoda 13

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u restoranu nagrađenom Michelin zvijezdom da kuša domaći kenijski kozji gulaš, tajlandski curry i talijansku tjesteninu.

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Laki obroci

    +

    Laki obroci 4, 27, Sezona 4 | Epizoda 27

    Rudolph van Veen nam pokazuje kao se filetira iverak kako bi ga ubacio u nevjerojatno jelo s krumpirom i mrkvom. Miljuschka sprema vegetarijasnko jelo i odlučila se za orzo salatu s crvenom cikorijom i bundevom. Zapečeni orah i komadi naranče još čine ovu salatu.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Laki obroci

    +

    Laki obroci 4, 28, Sezona 4 | Epizoda 28

    Rudolph van Veen nam pokazuje kao se filetira iverak kako bi ga ubacio u nevjerojatno jelo s krumpirom i mrkvom. Miljuschka sprema vegetarijasnko jelo i odlučila se za orzo salatu s crvenom cikorijom i bundevom. Zapečeni orah i komadi naranče još čine ovu salatu.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Pecite s Hiddeom de Brabanderom

    +

    Pecite s Hiddeom de Brabanderom 1, 12, Sezona 1 | Epizoda 12

    Sladak miris stiže iz pekarnice dok Hidde pravi pitu od badema. Koristi je ukusnoj torti od bijelog pudinga i marelica.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    , Sezona 2 | Epizoda 1

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Riža s inčunima, Sezona 1 | Epizoda 9

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

  • 12:30

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Varivo od ribe, Sezona 1 | Epizoda 10

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

  • 13:00

    Jamie’s Food Revolution Live at the Sydney Opera House

    +

    Jamie Oliver brings his love of fresh food, cooking and his infectious enthusiasm to the iconic Sydney Opera House in front of a 2000-plus live audience. As part of a fun, family-oriented, live stage show, Jamie asks everyone to join him on his revolution and sign the petition to get compulsory food education on the curriculum of every country in the world

  • 14:00

    Kozmopolitska kuharica Rachel Khoo

    +

    Prince Islands, Sezona 1 | Epizoda 6

  • 14:30

    Justineini okusi Fujija

    +

    Roštilj, Sezona 1 | Epizoda 5

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Grilani odrezak i blanširana piletina, Sezona 1 | Epizoda 13

    Današnji recept je odrezak s roštilja, ratatuille i riža sa šafranom kao i zacrnjena piletina i salata od kvinoje.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Svinjski odresci i opaki kedgeree, Sezona 1 | Epizoda 14

    Danas Jamie priprema svinjske bifteke, mađarski umak od papra i rižu kao i odlično jelo od ribe i jaja. Sprema i grah, povrće i čili jogurt.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Pecite s Hiddeom de Brabanderom

    +

    Pecite s Hiddeom de Brabanderom 1, 13, Sezona 1 | Epizoda 13

    Tulum počinje u pekarnici jer Hidde pravi kolač baba s kompotom od tropskog voća i ribanim kokosom. Hidde će vam pokazati kako.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    , Sezona 2 | Epizoda 1

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Liverpool, Sezona 1 | Epizoda 14

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas putuje u Liverpool na pitu od zeca, singapurske rezance od morskih plodova i irački sendvič.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Laki obroci

    +

    Laki obroci 4, 29, Sezona 4 | Epizoda 29

    Danny će nam pokazati kako se pravi hrskava slatko-kisela piletina, jelo koje po njegovom mišljenju, djeca obožavaju. Ali odrasli će također voljeti hrskave pileće batke u slatko-kiselom umaku.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Laki obroci

    +

    Laki obroci 4, 30, Sezona 4 | Epizoda 30

    Rudolph van Veen nam pokazuje kako se pravi jednostavan gulaš, ne s biftekom, već s mljevenom govedinom. U ovo jelo važno je staviti mljevenu papriku vrlo rano. Estee danas priprema vegetarijanska jela.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Riža s inčunima, Sezona 1 | Epizoda 9

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

  • 19:30

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Varivo od ribe, Sezona 1 | Epizoda 10

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

  • 20:00

    Jimmyjeva kulinarska pustolovina u Australiji

    +

    Pridošlice, Sezona 1 | Epizoda 9

    Jimmy istražuje kako su pridošlice donijele nove okuse na kontinent. U Darwinu uživa u tradicionalnom grčkom roštilju s Jimom i Patriciom Christakos, zatim prelazi kontinent i odlazi u Adeleide na tragu ljubavi Australije prema kavi.

  • 20:30

    Jimmyjeva kulinarska pustolovina u Australiji

    +

    Fuzijska hrana, Sezona 1 | Epizoda 10

    Jimmy istražuje azijski utjecaj na australsku kuhinju na tržnici Rapid Creek u Darwinu. Farmer Minh Do objašnjava kako koristi hidroponiju za uzgoj tropskog voća i povrća.

  • 21:00

    Jamie’s Food Revolution Live at the Sydney Opera House

    +

    Jamie Oliver brings his love of fresh food, cooking and his infectious enthusiasm to the iconic Sydney Opera House in front of a 2000-plus live audience. As part of a fun, family-oriented, live stage show, Jamie asks everyone to join him on his revolution and sign the petition to get compulsory food education on the curriculum of every country in the world

  • 22:00

    Kozmopolitska kuharica Rachel Khoo

    +

    Prince Islands, Sezona 1 | Epizoda 6

  • 22:30

    Justineini okusi Fujija

    +

    Roštilj, Sezona 1 | Epizoda 5

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Liverpool, Sezona 1 | Epizoda 14

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas putuje u Liverpool na pitu od zeca, singapurske rezance od morskih plodova i irački sendvič.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    , Sezona 2 | Epizoda 1

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Grilani odrezak i blanširana piletina, Sezona 1 | Epizoda 13

    Današnji recept je odrezak s roštilja, ratatuille i riža sa šafranom kao i zacrnjena piletina i salata od kvinoje.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Svinjski odresci i opaki kedgeree, Sezona 1 | Epizoda 14

    Danas Jamie priprema svinjske bifteke, mađarski umak od papra i rižu kao i odlično jelo od ribe i jaja. Sprema i grah, povrće i čili jogurt.

    Idite na emisiju
  • 01:30

    Pecite s Hiddeom de Brabanderom

    +

    Pecite s Hiddeom de Brabanderom 1, 13, Sezona 1 | Epizoda 13

    Tulum počinje u pekarnici jer Hidde pravi kolač baba s kompotom od tropskog voća i ribanim kokosom. Hidde će vam pokazati kako.

    Idite na emisiju
  • 02:00

    Laki obroci

    +

    Laki obroci 4, 29, Sezona 4 | Epizoda 29

    Danny će nam pokazati kako se pravi hrskava slatko-kisela piletina, jelo koje po njegovom mišljenju, djeca obožavaju. Ali odrasli će također voljeti hrskave pileće batke u slatko-kiselom umaku.

    Idite na emisiju
  • 02:25

    Laki obroci

    +

    Laki obroci 4, 30, Sezona 4 | Epizoda 30

    Rudolph van Veen nam pokazuje kako se pravi jednostavan gulaš, ne s biftekom, već s mljevenom govedinom. U ovo jelo važno je staviti mljevenu papriku vrlo rano. Estee danas priprema vegetarijanska jela.

    Idite na emisiju
  • 02:50

    Jimmyjeva kulinarska pustolovina u Australiji

    +

    Pridošlice, Sezona 1 | Epizoda 9

    Jimmy istražuje kako su pridošlice donijele nove okuse na kontinent. U Darwinu uživa u tradicionalnom grčkom roštilju s Jimom i Patriciom Christakos, zatim prelazi kontinent i odlazi u Adeleide na tragu ljubavi Australije prema kavi.

  • 03:15

    Jimmyjeva kulinarska pustolovina u Australiji

    +

    Fuzijska hrana, Sezona 1 | Epizoda 10

    Jimmy istražuje azijski utjecaj na australsku kuhinju na tržnici Rapid Creek u Darwinu. Farmer Minh Do objašnjava kako koristi hidroponiju za uzgoj tropskog voća i povrća.

  • 03:35

    Martha peče

    +

    Kolačiči Australiej i Novog Zelanda, Sezona 9 | Epizoda 2

    Danas ćete naučiti kako da napravite tri ukusna kolačića iz Australije. Kolačiće od čokolade i mente, koje Australci obožavaju. Naučit ćete napraviti kekse od đumbira kao i kekse punjene marakujom, koji se tope u ustima kad ih zagrizete.

    Idite na emisiju
  • 04:00

    Martha peče

    +

    Sjevernoamerički kolačići, Sezona 9 | Epizoda 3

    Kolačići punjeni javorom, čokoladni kolačići i kolačići od zobene kaše i grožđica.

    Idite na emisiju
  • 04:25

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Grilani odrezak i blanširana piletina, Sezona 1 | Epizoda 13

    Današnji recept je odrezak s roštilja, ratatuille i riža sa šafranom kao i zacrnjena piletina i salata od kvinoje.

    Idite na emisiju
  • 04:50

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Svinjski odresci i opaki kedgeree, Sezona 1 | Epizoda 14

    Danas Jamie priprema svinjske bifteke, mađarski umak od papra i rižu kao i odlično jelo od ribe i jaja. Sprema i grah, povrće i čili jogurt.

    Idite na emisiju
  • 05:15

    Jimmyjeva kulinarska pustolovina u Australiji

    +

    Pridošlice, Sezona 1 | Epizoda 9

    Jimmy istražuje kako su pridošlice donijele nove okuse na kontinent. U Darwinu uživa u tradicionalnom grčkom roštilju s Jimom i Patriciom Christakos, zatim prelazi kontinent i odlazi u Adeleide na tragu ljubavi Australije prema kavi.

  • 05:40

    Jimmyjeva kulinarska pustolovina u Australiji

    +

    Fuzijska hrana, Sezona 1 | Epizoda 10

    Jimmy istražuje azijski utjecaj na australsku kuhinju na tržnici Rapid Creek u Darwinu. Farmer Minh Do objašnjava kako koristi hidroponiju za uzgoj tropskog voća i povrća.