Srijeda

11 Rujan

  • 06:00

    Donna Hay: Osnove za vrhunska jela

    +

    Ganache od tamne čokolade, Sezona 1 | Epizoda 8

    Idite na emisiju
  • 06:25

    Martha peče

    +

    Keksi kao iz slastičarnice, Sezona 8 | Epizoda 9

    Idite na emisiju
  • 06:50

    Martha peče

    +

    Prirodno bez glutena, Sezona 8 | Epizoda 10

    Idite na emisiju
  • 07:10

    Ginov bijeg na talijansku obalu

    +

    Santa Maria di Leuce, Sezona 6 | Epizoda 8

    Večeras Gino napokon dolazi do kraja svog putovanja Sredozemljem. A samom jugu, u Santa Maria Di Leuci upoznaje svećenika i kuha rižoto sa šafranom.

    Idite na emisiju
  • 07:40

    Tropska gurmanica: Queensland

    +

    Planina tamburice, Sezona 2 | Epizoda 9

    Lokalna sirana The Witches Chase vodi Justine u svoju hladnjaču gdje će degustirati njihove sireve.

    Idite na emisiju
  • 08:10

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Malezija: Riblji štapići i farfale s gljivama, Sezona 1 | Epizoda 5

    Danas su na jelovniku najbolji pileći štapići, zgnječeni grašak i tartar umak kao i farfalle od gljiva, sir s plemenitom plijesni, lješnjak i salata od jabuke.

    Idite na emisiju
  • 08:40

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Lizalice od janjetine i linguini s račićima, Sezona 1 | Epizoda 6

    Danas Jamie sprema janjeće štapiće, curry umak, rižu i grašak kao i linguine s račićima i siciljansku salatu od komorača.

    Idite na emisiju
  • 09:05

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Hale, Sezona 1 | Epizoda 8

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Haleu u južnom Manchesteru zbog češirskog sira, pilećeg curryja i juhe od volovskog repa.

    Idite na emisiju
  • 10:00

    Laki obroci

    +

    Laki obroci 4, 21, Sezona 4 | Epizoda 21

    Kuhar Rudolph van Veen nam pokazuje kako se prave prokulice da se svima svide - sa slaninom, kuskusom i fetom. Estee pravi vegetarijanski pire od graha, poslužen s kruhom i otopljenim mladim sirom.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Laki obroci

    +

    Laki obroci 4, 22, Sezona 4 | Epizoda 22

    Kuhar Rudolph van Veen nam pokazuje kako se prave prokulice da se svima svide - sa slaninom, kuskusom i fetom. Estee pravi vegetarijanski pire od graha, poslužen s kruhom i otopljenim mladim sirom.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Pecite s Hiddeom de Brabanderom

    +

    Pecite s Hiddeom de Brabanderom 1, 7, Sezona 1 | Epizoda 7

    Hidde pravi ukusne nugate. Klasičnu verziju kao i jedan s curryjem i indijskim oraščićem. Mljac!

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    , Sezona 2 | Epizoda 18

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Kobasice u umaku od rajčice, Sezona 1 | Epizoda 3

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

  • 12:30

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Maklube, Sezona 1 | Epizoda 4

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

  • 13:00

    Muški vikend

    +

    Garyjev rođendan, Sezona 1 | Epizoda 9

    Dečki slave Garyjev rođendan u dolini Yarra tako da pripremaju englesku gozbu. I ako to nije bilo dovoljno, Gary se hvali s ogromnom čili focacciom.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Muški vikend

    +

    Dolina Huon, Sezona 1 | Epizoda 10

    Ekipa luta po tasmanijskoj divljini za avatnurom u dolini Huon. Nakon pecanja na mušicu, Miguel nam pokazuje kako da skuhamo ribu bez vatre. Adrian otkriva tajne svježih njoka.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Kozmopolitska kuharica Rachel Khoo

    +

    Istanbul, Sezona 1 | Epizoda 1

  • 14:30

    Tropska gurmanica: Queensland

    +

    Daintree, Sezona 2 | Epizoda 10

    Kako bi napravila dimljeni patlidžan & umak od kakaa, Justine kreće u potragu za loklanim kakaom.

    Idite na emisiju
  • 15:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Pileći dim sum i ciglice od rakova, Sezona 1 | Epizoda 7

    Danas je na jelovniku pileći dim sum, žemlje od kokosa, kiseli krastavac kao i umak hoi sin. Također se pripremaju rakova klješta, cuscous salata i šalša.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Hrskava pačetina i piletina na lovački, Sezona 1 | Epizoda 8

    Današnji recept je hrskava patka, smotuljici od hoi sin salate, pileći lovački umak, špageti i dimljeni umak od rajčice.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Pecite s Hiddeom de Brabanderom

    +

    Pecite s Hiddeom de Brabanderom 1, 8, Sezona 1 | Epizoda 8

    Najbolji kolačići ikad su vjerojatno čokoladni kolačići. Hidde će ih napraviti na sebi svojstven način.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    , Sezona 2 | Epizoda 18

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Conwy, Wales, Sezona 1 | Epizoda 9

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas putuje u Conwy u Walesu na janjeću juhu, klasičnu Guernsey varivo i nacionalno jelo Južne Afrike.

    Idite na emisiju
  • 18:00

    Laki obroci

    +

    Laki obroci 4, 23, Sezona 4 | Epizoda 23

    Miljuschka na mokazuje kako se pripremaju pileća prsa servirane s pireom od krumpira i celera. Sveža salata od cikorije upotpunjuje jelo. Rudolph sprema jelo iz pećnice od mljevenog mesa, mrkve, luka, jabuka i krumpira. Dodaje cimet i kim za bolji okus.

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Laki obroci

    +

    Laki obroci 4, 24, Sezona 4 | Epizoda 24

    Rudolph nam pokazuje kako se pravi miš-maš, bugarski omlet s fetom. On ga poslužuje sa crvenim lukom i salatom od krastavaca kako bi postao glavno jelo. Danny sprema curry s komadićima pilećeg zabatka i buče s kokosovim mlijekom.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Kobasice u umaku od rajčice, Sezona 1 | Epizoda 3

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

  • 19:30

    Maksutova nova turska kuhinja

    +

    Maklube, Sezona 1 | Epizoda 4

    Očaravajući i kreativni kuhar 24 Kitchena, Maksut Ashkar, radio je na neolokalnoj kuhinji, filozofski unoseći dašak svježine u tursku kuhinju. Turskoj će hrani dodati suvremeni i umjetnički dah.

  • 20:00

    Jimmyjeva kulinarska pustolovina u Australiji

    +

    Plemensko znanje, Sezona 1 | Epizoda 3

    Jimmy Doherty istražuje jedinstveni okus australijskih biljaka. U Ayers Rocku u srcu kontinenta, upoznaje plemenskog vođu Happyja, koji će mu pokazati kako da skuplja hranu i kako da spremi divlje bobice i biljke.

  • 20:30

    Jimmyjeva kulinarska pustolovina u Australiji

    +

    Hrana iz divljine, Sezona 1 | Epizoda 4

    Jimmy Doherty istražuje kako suvremeni kuhari koriste domorodačke sastojke kako bi napravili obrat tradicionalne australske kuhinje. U Red Creek rodilištu, vrtlar Mike i Gayle Quambi uzgajaju i prodaju autohtone biljke.

  • 21:00

    Muški vikend

    +

    Garyjev rođendan, Sezona 1 | Epizoda 9

    Dečki slave Garyjev rođendan u dolini Yarra tako da pripremaju englesku gozbu. I ako to nije bilo dovoljno, Gary se hvali s ogromnom čili focacciom.

    Idite na emisiju
  • 21:30

    Muški vikend

    +

    Dolina Huon, Sezona 1 | Epizoda 10

    Ekipa luta po tasmanijskoj divljini za avatnurom u dolini Huon. Nakon pecanja na mušicu, Miguel nam pokazuje kako da skuhamo ribu bez vatre. Adrian otkriva tajne svježih njoka.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Kozmopolitska kuharica Rachel Khoo

    +

    Istanbul, Sezona 1 | Epizoda 1

  • 22:30

    Tropska gurmanica: Queensland

    +

    Daintree, Sezona 2 | Epizoda 10

    Kako bi napravila dimljeni patlidžan & umak od kakaa, Justine kreće u potragu za loklanim kakaom.

    Idite na emisiju
  • 23:00

    Najbolje se jede od kuće

    +

    Conwy, Wales, Sezona 1 | Epizoda 9

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas putuje u Conwy u Walesu na janjeću juhu, klasičnu Guernsey varivo i nacionalno jelo Južne Afrike.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    , Sezona 2 | Epizoda 18

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Pileći dim sum i ciglice od rakova, Sezona 1 | Epizoda 7

    Danas je na jelovniku pileći dim sum, žemlje od kokosa, kiseli krastavac kao i umak hoi sin. Također se pripremaju rakova klješta, cuscous salata i šalša.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Hrskava pačetina i piletina na lovački, Sezona 1 | Epizoda 8

    Današnji recept je hrskava patka, smotuljici od hoi sin salate, pileći lovački umak, špageti i dimljeni umak od rajčice.

    Idite na emisiju
  • 01:30

    Pecite s Hiddeom de Brabanderom

    +

    Pecite s Hiddeom de Brabanderom 1, 8, Sezona 1 | Epizoda 8

    Najbolji kolačići ikad su vjerojatno čokoladni kolačići. Hidde će ih napraviti na sebi svojstven način.

    Idite na emisiju
  • 02:00

    Laki obroci

    +

    Laki obroci 4, 23, Sezona 4 | Epizoda 23

    Miljuschka na mokazuje kako se pripremaju pileća prsa servirane s pireom od krumpira i celera. Sveža salata od cikorije upotpunjuje jelo. Rudolph sprema jelo iz pećnice od mljevenog mesa, mrkve, luka, jabuka i krumpira. Dodaje cimet i kim za bolji okus.

    Idite na emisiju
  • 02:25

    Laki obroci

    +

    Laki obroci 4, 24, Sezona 4 | Epizoda 24

    Rudolph nam pokazuje kako se pravi miš-maš, bugarski omlet s fetom. On ga poslužuje sa crvenim lukom i salatom od krastavaca kako bi postao glavno jelo. Danny sprema curry s komadićima pilećeg zabatka i buče s kokosovim mlijekom.

    Idite na emisiju
  • 02:50

    Jimmyjeva kulinarska pustolovina u Australiji

    +

    Plemensko znanje, Sezona 1 | Epizoda 3

    Jimmy Doherty istražuje jedinstveni okus australijskih biljaka. U Ayers Rocku u srcu kontinenta, upoznaje plemenskog vođu Happyja, koji će mu pokazati kako da skuplja hranu i kako da spremi divlje bobice i biljke.

  • 03:15

    Jimmyjeva kulinarska pustolovina u Australiji

    +

    Hrana iz divljine, Sezona 1 | Epizoda 4

    Jimmy Doherty istražuje kako suvremeni kuhari koriste domorodačke sastojke kako bi napravili obrat tradicionalne australske kuhinje. U Red Creek rodilištu, vrtlar Mike i Gayle Quambi uzgajaju i prodaju autohtone biljke.

  • 03:35

    Martha peče

    +

    Keksi kao iz slastičarnice, Sezona 8 | Epizoda 9

    Idite na emisiju
  • 04:00

    Martha peče

    +

    Prirodno bez glutena, Sezona 8 | Epizoda 10

    Idite na emisiju
  • 04:25

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Pileći dim sum i ciglice od rakova, Sezona 1 | Epizoda 7

    Danas je na jelovniku pileći dim sum, žemlje od kokosa, kiseli krastavac kao i umak hoi sin. Također se pripremaju rakova klješta, cuscous salata i šalša.

    Idite na emisiju
  • 04:50

    Jamiejevi 15-minutni obroci

    +

    Hrskava pačetina i piletina na lovački, Sezona 1 | Epizoda 8

    Današnji recept je hrskava patka, smotuljici od hoi sin salate, pileći lovački umak, špageti i dimljeni umak od rajčice.

    Idite na emisiju
  • 05:15

    Jimmyjeva kulinarska pustolovina u Australiji

    +

    Plemensko znanje, Sezona 1 | Epizoda 3

    Jimmy Doherty istražuje jedinstveni okus australijskih biljaka. U Ayers Rocku u srcu kontinenta, upoznaje plemenskog vođu Happyja, koji će mu pokazati kako da skuplja hranu i kako da spremi divlje bobice i biljke.

  • 05:40

    Jimmyjeva kulinarska pustolovina u Australiji

    +

    Hrana iz divljine, Sezona 1 | Epizoda 4

    Jimmy Doherty istražuje kako suvremeni kuhari koriste domorodačke sastojke kako bi napravili obrat tradicionalne australske kuhinje. U Red Creek rodilištu, vrtlar Mike i Gayle Quambi uzgajaju i prodaju autohtone biljke.