Utorak

16 Travanj

  • 06:00

    Dobar tek

    +

    Epizoda 42, Sezona 1 | Epizoda 42

  • 06:00

    Ainsleyjeva karipska kuhinja 1

    +

    Barbados, Sezona 1 | Epizoda 6

    U ovoj epizodi, Ainsley je na otoku koji mu je jako blizak srcu i koji je posjetio više puta, Barbadosu. Ainsley odlazi u potragu za zelenim majmunima u Welchman Gully, koji je poznat po svojoj gustoj vegetaciji i mjestu gdje je otkriven grejp.

  • 07:00

    Luke Nguyen: dolina Mekonga

    +

    Mae Salong, Tajland, Sezona 1 | Epizoda 9

    U devetoj epizodi Velikog Mekonga Lukea Nguyena, Luke stiže u planinski Mae Salong, gdje s bakom Apear, priprema rustikalno jelo od rajčice.

  • 07:30

    Luke Nguyen: dolina Mekonga

    +

    Chiang Mai, Tajland, Sezona 1 | Epizoda 10

    U posljednjoj epizodi Velikog Mekonga Lukea Nguyena, Luke dolazi u užurbani grad Chiang Mai, gdje uživa u noćnom životu kuhajući tajlandske klasike, poput salate od zelene papaje.

  • 08:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 13, Sezona 1 | Epizoda 13

    Jamie ovoga puta otkriva svu puninu okusa gljiva pripremom ukusne juhe od gljiva sa sirom, a salata dobiva novi izgled s cvjetačom i nevjerojatnom mjšavinom sastojaka.

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 14, Sezona 1 | Epizoda 14

    Jamie priprema nevjerojatan quiche s avokadom, s ukusnim punjenjem od sira i bosiljka i pokazuje nam posve novi način pripreme klasičnog odreska.

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolfova pekarnica: Uvijek se slavi!

    +

    Uskrs, Sezona 1 | Epizoda 17

    Rudolph slavi Uskrs u pekari. Zajedno s bivšim direktorom nizozemskog centra za popularnu kulturu Ineke Strouken, pripremit će jednostavne rolice od marelica, Matzepizze s lososom i punjena desertna jaja.

  • 09:30

    Rudolfova pekarnica: Uvijek se slavi!

    +

    Rođendan, Sezona 1 | Epizoda 1

    Hip, hip, hura! Čestitajte sebi ili nekom drugom svečanom rođendanskom tortom. Bila slatka ili slana, sve je moguće. U ovoj epizodi vam Rudolph pokazuje kako da sami napravite ove kolače vrlo brzo i jednostavno.

  • 10:00

    Roštilj-turneja s Primožem

    +

    Sarajevo, Sezona 1 | Epizoda 3

    U ovoj epizodi Primož posjećuje Sarajevo i selo iznad njega po imenu Vukova Luka. Kuha s prijateljem ispred kuće kao iz bajke usred ume koja se zove Vukov Konak.

    Idite na emisiju
  • 10:30

    Roštilj-turneja s Primožem

    +

    Neretva, Sezona 1 | Epizoda 4

    U ovoj epizodi Primož je u Hercegovini gdje posjećuje gradove na obali Neretve, Mostar i Počitelj. Tamo priprema tradicionalna jela ispod “sača”. U selu Blace, na samom ušću rijeke Neretve, pripremit će vrlo zanimljiv "brodet".

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja

    +

    Hrana Švedskog muškarca, Sezona 1 | Epizoda 4

    Rachel Khoo se baca na kulinarsko putovanje kroz Švedsku. Istražuje švedsku umjerenost hrani i ističe njihove najomiljenije namirnice.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Nešto tradicionalno, zeleno i prozračno, Sezona 6 | Epizoda 2

    U ovoj epizodi, Lora i Stoyan rade zanimljiv umak od graška, koji je brz za pripremu. Glavno jelo će biti još zanimljivije – punjena svinjetina na krevetu od rezanaca.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga

    +

    Skromni krumpir, Sezona 2 | Epizoda 3

    Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Uči o uzgoju krumpira, a zatim žuri k moru da ulovi skušu koja će dobro ići uz krumpir.

  • 12:30

    Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga

    +

    Uzgoj wasabija, Sezona 2 | Epizoda 4

    Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Gledamo ga kako uzgaja wasabi i priprema svoj sladoled od lavande.

  • 13:00

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Rahlo tijesto, Sezona 1 | Epizoda 1

    Danas Miljuschka priprema rahlo tijesto. Zatim radi ukusnu klasičnu šlapicu od jagoda s mini brulee kremom na dnu šlapice.

    Idite na emisiju
  • 13:30

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Tijesto za kolače, Sezona 1 | Epizoda 2

    Tema dana je osnova tijesta za kolače s kojim će Mijuschka prvo napraviti kolač od limuna i rabarbare. S istim tijestom će napraviti čokoladnu sladolednu tortu s lješnjacima.

    Idite na emisiju
  • 14:00

    Luke Nguyen: dolina Mekonga

    +

    Vientiane, Laos, Sezona 2 | Epizoda 1

    Luke svoje kulinarsko putovanje započinje u Vientianeu, vrlo opuštenom glavnom gradu Laosa.

  • 14:30

    Luke Nguyen: dolina Mekonga

    +

    Luang Prabang, Laos, Sezona 2 | Epizoda 2

    Luke odlazi na sjever do glavnog grada hrane u Laosu, Luanga Prabanga.

  • 15:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 15, Sezona 1 | Epizoda 15

    Superbrza pohana piletina za cijelu obitelj, savršeni deserti i burgeri sa slatkim krumpirom, danas su na popisu Jamiejevih ukusnih, brzih i neobičnih jela od posve običnih sastojaka.

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 16, Sezona 1 | Epizoda 16

    Jamie priprema veliki, ukusan složenac s kobasicama koji obožava cijela obitelj. Pokazuje nam novi način kako začiniti salatu s patlidžanima koja je izvrstan dodatak najbržim domaćim lepinjama.

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja

    +

    Nova raznolika kuhinja, Sezona 1 | Epizoda 5

    Rachel posjećuje Malmo i multikulturalni osjećaj u gradu nadahnjuje ju na švedsku zapečenu shakshuku. Za desert Rachel priprema ukusne čokoladne zobene kekse.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Nešto tradicionalno, zeleno i prozračno, Sezona 6 | Epizoda 2

    U ovoj epizodi, Lora i Stoyan rade zanimljiv umak od graška, koji je brz za pripremu. Glavno jelo će biti još zanimljivije – punjena svinjetina na krevetu od rezanaca.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolfova pekarnica: Uvijek se slavi!

    +

    Čajanka, Sezona 1 | Epizoda 2

    Napunite stol slatkim poslasticama, ulijte finu šalicu čaja ili kave i neka zabava počne. Slavite vlastitu zabavu kod kuće uz ukusne Rudolphove kreacije. Radi iznenađujuću tortu od lavande, pjenasti desert u šalici za čaj i lagane biskvitne poljupce.

  • 17:30

    Rudolfova pekarnica: Uvijek se slavi!

    +

    Vjenčanje, Sezona 1 | Epizoda 3

    Uzimam! To ne govorite samo svojoj budućoj mladenki na vjenčanju, nego i ukusnim Rudolphovim receptima u ovoj epizodi. Proslavite ljubav uz pjenušave kolače od šampanjca ili očaravajuće ukusnu svadbenu tortu u čašama.

  • 18:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Dobro popraćeno voće, Sezona 5 | Epizoda 19

    Teta Katie ne misli da je voće samo za desert. U tri recepta koja slijede voće je itekako prisutno. Za predjelo imamo osvježavajuću morsku salatu s ananasom. Završavamo iznenađenjem s kremom od malina i lješnjaka u domaćoj tjestenini!

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Afričko nadahnuće, Sezona 5 | Epizoda 20

    Teta Katie je oduvijek željela posjetiti afričke zemlje u kojima se govori portugalski. Jeste li ikada čuli za paracucu? U Angoli svi to rade, kod kuće, s kikirikijem, šećerom i vodom. Za kraj tu je puding od kasave iz Mozambika

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga

    +

    Skromni krumpir, Sezona 2 | Epizoda 3

    Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Uči o uzgoju krumpira, a zatim žuri k moru da ulovi skušu koja će dobro ići uz krumpir.

  • 19:30

    Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga

    +

    Uzgoj wasabija, Sezona 2 | Epizoda 4

    Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Gledamo ga kako uzgaja wasabi i priprema svoj sladoled od lavande.

  • 20:00

    Stanley Tucci: U potrazi za Italijom

    +

    NAPULJ I OBALA AMALFIJA, Sezona 1 | Epizoda 1

    Stanley Tucci gosti se pizzom u Napulju.

  • 21:00

    Ainsleyjeva karipska kuhinja 1

    +

    Sveta Lucija, Sezona 1 | Epizoda 7

    Predivan otok Sveta Lucija sljedeća je postaja Ainsleyjeve karipske kuhinje, a koji je bolji način za obilazak otoka od razgledavanja brodom?

  • 22:00

    Luke Nguyen: dolina Mekonga

    +

    Vientiane, Laos, Sezona 2 | Epizoda 1

    Luke svoje kulinarsko putovanje započinje u Vientianeu, vrlo opuštenom glavnom gradu Laosa.

  • 22:30

    Luke Nguyen: dolina Mekonga

    +

    Luang Prabang, Laos, Sezona 2 | Epizoda 2

    Luke odlazi na sjever do glavnog grada hrane u Laosu, Luanga Prabanga.

  • 23:00

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Rahlo tijesto, Sezona 1 | Epizoda 1

    Danas Miljuschka priprema rahlo tijesto. Zatim radi ukusnu klasičnu šlapicu od jagoda s mini brulee kremom na dnu šlapice.

    Idite na emisiju
  • 23:30

    Pecimo s Miljuschkom 1

    +

    Tijesto za kolače, Sezona 1 | Epizoda 2

    Tema dana je osnova tijesta za kolače s kojim će Mijuschka prvo napraviti kolač od limuna i rabarbare. S istim tijestom će napraviti čokoladnu sladolednu tortu s lješnjacima.

    Idite na emisiju
  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Nešto tradicionalno, zeleno i prozračno, Sezona 6 | Epizoda 2

    U ovoj epizodi, Lora i Stoyan rade zanimljiv umak od graška, koji je brz za pripremu. Glavno jelo će biti još zanimljivije – punjena svinjetina na krevetu od rezanaca.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja

    +

    Nova raznolika kuhinja, Sezona 1 | Epizoda 5

    Rachel posjećuje Malmo i multikulturalni osjećaj u gradu nadahnjuje ju na švedsku zapečenu shakshuku. Za desert Rachel priprema ukusne čokoladne zobene kekse.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Stanley Tucci: U potrazi za Italijom

    +

    NAPULJ I OBALA AMALFIJA, Sezona 1 | Epizoda 1

    Stanley Tucci gosti se pizzom u Napulju.

  • 02:00

    Ainsleyjeva karipska kuhinja 1

    +

    Sveta Lucija, Sezona 1 | Epizoda 7

    Predivan otok Sveta Lucija sljedeća je postaja Ainsleyjeve karipske kuhinje, a koji je bolji način za obilazak otoka od razgledavanja brodom?

  • 02:40

    Roštilj-turneja s Primožem

    +

    Sarajevo, Sezona 1 | Epizoda 3

    U ovoj epizodi Primož posjećuje Sarajevo i selo iznad njega po imenu Vukova Luka. Kuha s prijateljem ispred kuće kao iz bajke usred ume koja se zove Vukov Konak.

    Idite na emisiju
  • 03:05

    Roštilj-turneja s Primožem

    +

    Neretva, Sezona 1 | Epizoda 4

    U ovoj epizodi Primož je u Hercegovini gdje posjećuje gradove na obali Neretve, Mostar i Počitelj. Tamo priprema tradicionalna jela ispod “sača”. U selu Blace, na samom ušću rijeke Neretve, pripremit će vrlo zanimljiv "brodet".

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 15, Sezona 1 | Epizoda 15

    Superbrza pohana piletina za cijelu obitelj, savršeni deserti i burgeri sa slatkim krumpirom, danas su na popisu Jamiejevih ukusnih, brzih i neobičnih jela od posve običnih sastojaka.

    Idite na emisiju
  • 04:00

    Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan

    +

    Epizoda 16, Sezona 1 | Epizoda 16

    Jamie priprema veliki, ukusan složenac s kobasicama koji obožava cijela obitelj. Pokazuje nam novi način kako začiniti salatu s patlidžanima koja je izvrstan dodatak najbržim domaćim lepinjama.

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Nešto tradicionalno, zeleno i prozračno, Sezona 6 | Epizoda 2

    U ovoj epizodi, Lora i Stoyan rade zanimljiv umak od graška, koji je brz za pripremu. Glavno jelo će biti još zanimljivije – punjena svinjetina na krevetu od rezanaca.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja

    +

    Nova raznolika kuhinja, Sezona 1 | Epizoda 5

    Rachel posjećuje Malmo i multikulturalni osjećaj u gradu nadahnjuje ju na švedsku zapečenu shakshuku. Za desert Rachel priprema ukusne čokoladne zobene kekse.

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Tajne tete Cátie

    +

    Dobro popraćeno voće, Sezona 5 | Epizoda 19

    Teta Katie ne misli da je voće samo za desert. U tri recepta koja slijede voće je itekako prisutno. Za predjelo imamo osvježavajuću morsku salatu s ananasom. Završavamo iznenađenjem s kremom od malina i lješnjaka u domaćoj tjestenini!

    Idite na emisiju