Raspored
Četvrtak
18 Travanj
06:00
Dobar tek
+Epizoda 45, Sezona 1 | Epizoda 45
06:00
Ainsleyjeva karipska kuhinja 1
+Dominika, Sezona 1 | Epizoda 8
Divlje kišne šume Dominike skrivaju veliki broj vodopada i rijeka – Ainsley putuje prema najpoznatijem vodopadu, Smaragdnom bazenu. Zatim će zakuhati oluju na crnom pijesku plaže Picard, pripremom Tostonesa tj. dvostruko prženih banana.
07:00
Luke Nguyen: dolina Mekonga
+Nova godina u Luang Prabangu, Sezona 2 | Epizoda 3
Luke ostaje u Luang Prabangu da bi sudjelovao u najvećoj proslavi Nove godine u zemlji.
07:30
Luke Nguyen: dolina Mekonga
+4000 otoka, Laos, Sezona 2 | Epizoda 4
Luke odlazi u južni dio Laosa s oko 4 tisuće otoka gdje ribolov zadobiva potpuno novo značenje.
08:00
Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan
+Epizoda 17, Sezona 1 | Epizoda 17
Tradicionalna pečena piletina na francuski način, savjeti kako ukusno iskoristiti ostatke staroga kruha i linguini od kozica u kremastom umaku za prijatelja i mentora Gennara Contalda teme su današnjih Jamiejevih brzih i jednostavnih obroka.
Idite na emisiju08:30
Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan
+Epizoda 18, Sezona 1 | Epizoda 18
Jamie priprema pečenu piletinu na posve nov način, kombinirajući je sa sastojcima za pizzu Margheritu – bosiljak, rajčicu i mozzarellu, a potom nevjerojatne prepečence od kozica za cijelu obitelj.
Idite na emisiju09:00
Rudolfova pekarnica: Uvijek se slavi!
+Susjedstvo, Sezona 1 | Epizoda 4
Zatvorite svoju ulicu i pozovite sve susjede, vrijeme je za zabavu sa susjedstvom! Rudolph izrađuje svečanu, slanu platu s grickalicama. Želite li desert nakon toga? Tu je plata s domaćim kolačićima, čokoladom i svježim voćem.
09:30
Rudolfova pekarnica: Uvijek se slavi!
+Rođenje, Sezona 1 | Epizoda 5
Plišani medvjedić bi bio odličan poklon za babinje, ali zabavnije je ispeći svoj poklon. Istina, nije jednostavnije, ali je svakako upečatljivije. Ako želite nešto jednostavnije, pogledajte Rudolphove čokolade za rođenje.
10:00
Roštilj-turneja s Primožem
+Beograd, Sezona 1 | Epizoda 7
U ovoj epizodi Primož putuje u Beograd, glavni grad Srbije. Tamo će roštiljati govedinu, a na Ada Međici, otoku na rijeci Savi čije ime znači “oaza mira,” pripremit će božanske hamburgere.
Idite na emisiju10:30
U kuhinji s Primožem
+Proljetni pozdrav, Sezona 1 | Epizoda 1
U ovoj epizodi Primož priprema salatu od maslačka, pileću juhu s domaćim rezancima i pačja prsa u tamnom pivu s pireom od pastrnjaka (korjenasto povrće slično korijenu peršina). Poširat će jaja i skuhati vakuumirana pačja prsa u parnoj kupki.
Idite na emisiju11:00
Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja
+Ulice Gothenburga, Sezona 1 | Epizoda 6
Nakon istraživanja Gothenburga, Rachel pravi svoju verziju slavnog švedskog jela: Wallenberger-burgera. Za desert Rachel priprema vegansku čokoladnu tortu bez glutena.
Idite na emisiju11:30
Dobar tek
+Kod kuće, Sezona 7 | Epizoda 3
Dan je posvećen omiljenim domaćim jelima. Lora i Stoyan započinju s brzom salatom od kupusa s veganskom majonezom. Slijedi poseban gulaš sličan čirpanskim ćuftama. Kulinarski dvojac za kraj priprema uskrsne okruglice s domaćim čokoladnim namazom.
Idite na emisiju12:00
Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga
+Jeleni, Sezona 2 | Epizoda 7
Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Uči o zaštiti okoliša i kako čuvati jelene, a zatim s pripravnicima za kuhare kreće u potragu za hranom.
12:30
Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga
+Morska sol, Sezona 2 | Epizoda 8
Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Posjećuje Maldon kako bi učio o dobivanju soli, a zatim se posvećuje uzgoju jestivog cvijeća.
13:00
David Skoko: Motor, loza, kuhača
+Žlahtina s poštanske marke, Sezona 1 | Epizoda 9
David Skoko nas vodi na Krk u posjet vrsnom otočkom vinaru Antonu Katunaru. Njegova vina pili su i papa i američki predsjednik u svojim posjetima Hrvatskoj, a San Marino je izdao poštansku marku s njegovom žlahtinom…
13:30
David Skoko: Motor, loza, kuhača
+Kraljevi dingača, Sezona 1 | Epizoda 1
Chef David Skoko putuje na poluotok Pelješac u posjet obiteljima vinara Matuško i Šegović. Saznaje zašto je strmina Dingač idealna za uzgoj plavca malog, a zatim u Malostonskom zaljevu nalazi sastojke za predjelo i glavno jelo – ribu iz Jadrana.
14:00
Luke Nguyen: dolina Mekonga
+Siem Reap, Kambodža, Sezona 2 | Epizoda 5
Luke prelazi rijeku Mekong i stiže u kambodžanski drevni grad Siam Reap.
14:30
Luke Nguyen: dolina Mekonga
+Phnom Penh, Kambodža, Sezona 2 | Epizoda 6
Luke putuje u Phnom Penh, užurbanu prijestolnicu Kambodže, gdje pronalazi neke neobične poslastice za jelo.
15:00
Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan
+Epizoda 19, Sezona 1 | Epizoda 19
Jamie priprema svoj specijalitet Avocado hollandaise, s bakalarom na pari i šparogama, jelo iz restorana koje je lako pripremiti kod kuće. Sin Buddy pomaže ispeći ponešto drukčije pizze za cijelu obitelj.
Idite na emisiju15:30
Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan
+Epizoda 20, Sezona 1 | Epizoda 20
Jamie nam pokazuje najjednostavniju pripremu indijskog specijaliteta – jalfrezi s piletinom i paprikom iz pećnice, kao i vlastitog specijaliteta s brokulom.
Idite na emisiju16:00
Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja
+Pecanje na zapadnoj obali, Sezona 1 | Epizoda 7
Rachel poslužuje jastoga pečenog na žaru sa salatom od zelja i kima. Onda pravi vlastitu zdjelu riblje salate, a za desert priprema brdašca od bijele čokolade i bobica.
Idite na emisiju16:30
Dobar tek
+Kod kuće, Sezona 7 | Epizoda 3
Dan je posvećen omiljenim domaćim jelima. Lora i Stoyan započinju s brzom salatom od kupusa s veganskom majonezom. Slijedi poseban gulaš sličan čirpanskim ćuftama. Kulinarski dvojac za kraj priprema uskrsne okruglice s domaćim čokoladnim namazom.
Idite na emisiju17:00
Rudolfova pekarnica: Uvijek se slavi!
+Posjet (društvo), Sezona 1 | Epizoda 6
Dolaze vam gosti i želite da sve bude posebno svečano? Na stol stavite domaće delicije. U ovoj epizodi Rudolph priprema ukusnu pitu od malina. Vaši gosti više vole čokoladu? Onda se ove čokoladne čašice sa šlagom i voćem svakako isplati.
17:30
Rudolfova pekarnica: Uvijek se slavi!
+Dječja zabava, Sezona 1 | Epizoda 7
Nema dječje zabave bez slatkiša! Što kažete na svečanu tortu od slatkiša? A Rudolph se također bacio na posao s poslasticom od čokolade, kolačića, pereca, oraha i... bombona!
18:00
Tajne tete Cátie
+Od obične ribe do kraljevskog jela!, Sezona 5 | Epizoda 23
Budući da je dobar i jeftin, teta Katie u zamrzivaču uvijek ima oslića, crvene ribe i krumpira. Danas će od ove obične ribe napraviti posebna jela. Uz oslić, tu su prženi, super hrskavi popečci u kojima možete uživati s majonezom od bosiljka.
Idite na emisiju18:30
Tajne tete Cátie
+Beira, Sezona 5 | Epizoda 24
Teta Katie je obožavateljica Beira kuhinje i stoga će isprobati svoju interpretaciju na tri primjera. Kao predjelo predlaže juhu od graha proširenu šunkom, cvjetačom i rižom. Danas imamo regionalnu hranu inspiriranu Beiraom.
Idite na emisiju19:00
Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga
+Jeleni, Sezona 2 | Epizoda 7
Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Uči o zaštiti okoliša i kako čuvati jelene, a zatim s pripravnicima za kuhare kreće u potragu za hranom.
19:30
Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga
+Morska sol, Sezona 2 | Epizoda 8
Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Posjećuje Maldon kako bi učio o dobivanju soli, a zatim se posvećuje uzgoju jestivog cvijeća.
20:00
Stanley Tucci: U potrazi za Italijom
+BOLOGNA, Sezona 1 | Epizoda 3
Stanley Tucci istražuje Bolognu, koji mnogi smatraju talijanskom prijestolnicom hrane.
21:00
Ainsleyjeva karipska kuhinja 1
+Antigva, Sezona 1 | Epizoda 9
Ainsley odlazi u Antigvu iskusiti otok mora i sunca. Njegova prva stanica je engleska luka, gdje se sastaje s lokalnim povjesničarem dr. Regom Murphyjem, kako bi dobio uvid u povijest otoka. Kokteli će u ovoj epizodi biti glavni okus dana.
22:00
Luke Nguyen: dolina Mekonga
+Siem Reap, Kambodža, Sezona 2 | Epizoda 5
Luke prelazi rijeku Mekong i stiže u kambodžanski drevni grad Siam Reap.
22:30
Luke Nguyen: dolina Mekonga
+Phnom Penh, Kambodža, Sezona 2 | Epizoda 6
Luke putuje u Phnom Penh, užurbanu prijestolnicu Kambodže, gdje pronalazi neke neobične poslastice za jelo.
23:00
David Skoko: Motor, loza, kuhača
+Žlahtina s poštanske marke, Sezona 1 | Epizoda 9
David Skoko nas vodi na Krk u posjet vrsnom otočkom vinaru Antonu Katunaru. Njegova vina pili su i papa i američki predsjednik u svojim posjetima Hrvatskoj, a San Marino je izdao poštansku marku s njegovom žlahtinom…
23:30
David Skoko: Motor, loza, kuhača
+Kraljevi dingača, Sezona 1 | Epizoda 1
Chef David Skoko putuje na poluotok Pelješac u posjet obiteljima vinara Matuško i Šegović. Saznaje zašto je strmina Dingač idealna za uzgoj plavca malog, a zatim u Malostonskom zaljevu nalazi sastojke za predjelo i glavno jelo – ribu iz Jadrana.
00:00
Dobar tek
+Kod kuće, Sezona 7 | Epizoda 3
Dan je posvećen omiljenim domaćim jelima. Lora i Stoyan započinju s brzom salatom od kupusa s veganskom majonezom. Slijedi poseban gulaš sličan čirpanskim ćuftama. Kulinarski dvojac za kraj priprema uskrsne okruglice s domaćim čokoladnim namazom.
Idite na emisiju00:30
Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja
+Pecanje na zapadnoj obali, Sezona 1 | Epizoda 7
Rachel poslužuje jastoga pečenog na žaru sa salatom od zelja i kima. Onda pravi vlastitu zdjelu riblje salate, a za desert priprema brdašca od bijele čokolade i bobica.
Idite na emisiju01:00
Stanley Tucci: U potrazi za Italijom
+BOLOGNA, Sezona 1 | Epizoda 3
Stanley Tucci istražuje Bolognu, koji mnogi smatraju talijanskom prijestolnicom hrane.
02:00
Ainsleyjeva karipska kuhinja 1
+Antigva, Sezona 1 | Epizoda 9
Ainsley odlazi u Antigvu iskusiti otok mora i sunca. Njegova prva stanica je engleska luka, gdje se sastaje s lokalnim povjesničarem dr. Regom Murphyjem, kako bi dobio uvid u povijest otoka. Kokteli će u ovoj epizodi biti glavni okus dana.
02:40
Roštilj-turneja s Primožem
+Beograd, Sezona 1 | Epizoda 7
U ovoj epizodi Primož putuje u Beograd, glavni grad Srbije. Tamo će roštiljati govedinu, a na Ada Međici, otoku na rijeci Savi čije ime znači “oaza mira,” pripremit će božanske hamburgere.
Idite na emisiju03:05
U kuhinji s Primožem
+Proljetni pozdrav, Sezona 1 | Epizoda 1
U ovoj epizodi Primož priprema salatu od maslačka, pileću juhu s domaćim rezancima i pačja prsa u tamnom pivu s pireom od pastrnjaka (korjenasto povrće slično korijenu peršina). Poširat će jaja i skuhati vakuumirana pačja prsa u parnoj kupki.
Idite na emisiju03:30
Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan
+Epizoda 19, Sezona 1 | Epizoda 19
Jamie priprema svoj specijalitet Avocado hollandaise, s bakalarom na pari i šparogama, jelo iz restorana koje je lako pripremiti kod kuće. Sin Buddy pomaže ispeći ponešto drukčije pizze za cijelu obitelj.
Idite na emisiju04:00
Jamiejevi jednostavni obroci za svaki dan
+Epizoda 20, Sezona 1 | Epizoda 20
Jamie nam pokazuje najjednostavniju pripremu indijskog specijaliteta – jalfrezi s piletinom i paprikom iz pećnice, kao i vlastitog specijaliteta s brokulom.
Idite na emisiju04:20
Dobar tek
+Kod kuće, Sezona 7 | Epizoda 3
Dan je posvećen omiljenim domaćim jelima. Lora i Stoyan započinju s brzom salatom od kupusa s veganskom majonezom. Slijedi poseban gulaš sličan čirpanskim ćuftama. Kulinarski dvojac za kraj priprema uskrsne okruglice s domaćim čokoladnim namazom.
Idite na emisiju04:45
Rachel Khoo: Moja švedska kuhinja
+Pecanje na zapadnoj obali, Sezona 1 | Epizoda 7
Rachel poslužuje jastoga pečenog na žaru sa salatom od zelja i kima. Onda pravi vlastitu zdjelu riblje salate, a za desert priprema brdašca od bijele čokolade i bobica.
Idite na emisiju05:10
Tajne tete Cátie
+Od obične ribe do kraljevskog jela!, Sezona 5 | Epizoda 23
Budući da je dobar i jeftin, teta Katie u zamrzivaču uvijek ima oslića, crvene ribe i krumpira. Danas će od ove obične ribe napraviti posebna jela. Uz oslić, tu su prženi, super hrskavi popečci u kojima možete uživati s majonezom od bosiljka.
Idite na emisiju