Petak

29 Ožujak

  • 06:00

    Gordon Ramsay traži novu kulinarsku zvijezdu

    +

    Epizoda 4, Sezona 2 | Epizoda 4

    Sve se vrti oko inovacija dok Gordon Ramsay poziva timove u Oxford da ponove pripremu sushi pladnja na način kako ga je načinio majstor za sushi. Zatim im nalaže spravljanje koktela u limenci za Kraljevsku Henley regatu. Tko će zaslužiti ocjenu?

    Idite na emisiju
  • 07:00

    Luke Nguyen's Railway Vietnam 1

    +

    Da Nang, Sezona 1 | Epizoda 5

    Luke se približava polovici svog putovanja, Da Nangu. Rastući i užurbani grad smješten na obali.

  • 07:30

    Luke Nguyen's Railway Vietnam 1

    +

    Hue, Sezona 1 | Epizoda 6

    U ovoj epizodi Luke posjećuje Hue; poznat po svojoj kraljevskoj baštini, drevnoj carskoj arhitekturi i bogatoj kraljevskoj kuhinji.

  • 08:00

    Jamie Oliver: Jamie kod kuće

    +

    Gljive, Sezona 2 | Epizoda 2

    Idite na emisiju
  • 08:30

    Jamie Oliver: Jamie kod kuće

    +

    Paprike i čili papričice, Sezona 2 | Epizoda 3

    Idite na emisiju
  • 09:00

    Rudolphova pekarnica: Mali pekari

    +

    Epizoda 19, Sezona 1 | Epizoda 19

  • 09:30

    Rudolphova pekarnica: Mali pekari

    +

    Epizoda 20, Sezona 1 | Epizoda 20

  • 10:00

    Hestonova gozba

    +

    Hestonova tudorska gozba, Sezona 1 | Epizoda 3

    Heston Blumenthal kreira ekstravagantnu, blistavu i spektakularnu gozbu Tudora za skupinu slavnih osoba.

    Idite na emisiju
  • 11:00

    Michelina toskanska kuhinja

    +

    Obiteljska večera, Sezona 1 | Epizoda 2

    Velška Talijanka, Michela Chiappa kuha kod kuće i pokazuje najbolje od toskanske kuhinje i odlazi tamo upoznati proizvođače ukusnih sastojaka. Kod kuće u kuhinji Michela pronalazi nadahnuće iz svojih putovanja i priprema izuzetan bolognese za cijelu obitelj s toskanskim grahom.

    Idite na emisiju
  • 11:30

    Dobar tek

    +

    Farfalle i čokoladna šalota, Sezona 2 | Epizoda 13

    Što su Lora i Stojan isplanirali za danas? Salatu od avokada, tjestenine i mrkve pečenu u pećnici i čokoladnu šarlotu. Predivan meni koji svi vole i koji okuplja obitelj oko stola.

    Idite na emisiju
  • 12:00

    Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga

    +

    Goveda iz Sussexa, Sezona 2 | Epizoda 9

    Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Uči o tradicionalnim kravama iz Sussexa i upravljanje ribnjakom.

  • 12:30

    Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga

    +

    Strašila, Sezona 2 | Epizoda 10

    Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Svoje umijeće izrade strašila izlaže na lokalnom sajmu i dobiva poduku iz zamotavanja sira.

  • 13:00

    Kulinarsko putovanje: Južna Afrika

    +

    DIVLJI KWA-ZULU U NATALU, Sezona 2 | Epizoda 3

    Warren nas vodi po divljoj sjeveroistočnoj obali Južne Afrike – uz žalove, oceansko prostranstvo i vodene tokove ispunjene vodenkonjima. U Thonga Beach Lodgeu otkriva nam recept s kikirikijem i čilijem, a zatimi zaranja u skrivenoj oceanskoj uvali.

  • 13:30

    Kulinarsko putovanje: Južna Afrika

    +

    MADIKWE SAFARI, Sezona 2 | Epizoda 4

    Warren traga za ugroženim afričkim divljim psom u južnoafričkom rezervatu Madikwe Game Reserve. Poslije safarija u rezervatu priprema gozbu u grmlju s južnoafričkim desertom i rižotom.

  • 14:00

    Luke Nguyen's Railway Vietnam 1

    +

    Ninh Binh, Sezona 1 | Epizoda 7

    Lukeova sljedeća postaja je Ninh Binh; 12-satna dionica vlakom iz Huea. Ninh Binh je slikovita zemlja čudesa i daje inspiraciju za neke prilično jedinstvene lokalne recepte.

  • 14:30

    Luke Nguyen's Railway Vietnam 1

    +

    Hai Phong, Sezona 1 | Epizoda 8

    U ovoj epizodi Luke posjećuje Hai Phong, veliki industrijski grad, te drugi najveći u sjevernom dijelu Vijetnama.

  • 15:00

    Jamie Oliver: Jamie kod kuće

    +

    Divljač, Sezona 2 | Epizoda 4

    Idite na emisiju
  • 15:30

    Jamie Oliver: Jamie kod kuće

    +

    Zimsko povrće, Sezona 2 | Epizoda 5

    Idite na emisiju
  • 16:00

    Michelina toskanska kuhinja

    +

    Tjestenina Pici, Sezona 1 | Epizoda 3

    Michela Chiappa, velška kuharica na koju utječe njezino talijansko podrijetlo poslužuje klasične talijanske recepte. Michela posjećuje Toskanu, koja je poznata po svježim proizvodima. Livorno je poznat po plodovima mora, a Pici po tjestenini. Michela priprema Bagna Cauda, kremasti umak s inčunima.

    Idite na emisiju
  • 16:30

    Dobar tek

    +

    Farfalle i čokoladna šalota, Sezona 2 | Epizoda 13

    Što su Lora i Stojan isplanirali za danas? Salatu od avokada, tjestenine i mrkve pečenu u pećnici i čokoladnu šarlotu. Predivan meni koji svi vole i koji okuplja obitelj oko stola.

    Idite na emisiju
  • 17:00

    Rudolphova pekarnica: Mali pekari

    +

    Epizoda 19, Sezona 1 | Epizoda 19

  • 17:30

    Rudolphova pekarnica: Mali pekari

    +

    Epizoda 20, Sezona 1 | Epizoda 20

  • 18:00

    Tajne tete Cátie

    +

    Put oko svijeta u tri kolača, Sezona 4 | Epizoda 39

    Gastronomsko putovanje tete Cátie okusima nas vodi na tri strane svijeta. Slavna je torta od višanja njemačka, njujorška peciva osvajaju svijet s one strane Atlantika, a posve je neočekivan cheesecake japanski. Spremni ste za put?

    Idite na emisiju
  • 18:30

    Tajne tete Cátie

    +

    Malo loze, puno grožđa, Sezona 4 | Epizoda 40

    Grožđe od pamtivijeka ima mjesto na našem stolu, bilo u krutom ili tekućem stanju. Teta Cátia pačja jetra spaja s portom i bijelim grožđem, crno vino s crnim grožđem, a slasne kolačiće od badema s grožđicama. Jelovnik je sve osim kiseo.

    Idite na emisiju
  • 19:00

    Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga

    +

    Goveda iz Sussexa, Sezona 2 | Epizoda 9

    Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Uči o tradicionalnim kravama iz Sussexa i upravljanje ribnjakom.

  • 20:00

    Paul Hollywood i jela Japana

    +

    Okinawa, Kyoto, Sezona 1 | Epizoda 2

    Paul Hollywood nastavlja svoje kulinarsko putovanje po Japanu. Ukrcava se na japanski superbrzi vlak, posjećuje Okinawu i sluša kuharsku lekciju od čovjeka koji je preživio eksploziju atomske bombe bačene na Hirošimu.

  • 21:00

    Gordon Ramsay traži novu kulinarsku zvijezdu

    +

    Epizoda 5, Sezona 2 | Epizoda 5

    Gordon Ramsey nalaže svojim natjecateljima da se popnu na dvanaest metara visoka stabla i da sakupe borove iglice i šišarke za Michelinovim zvjezdicama nagrađeni millefeuille. Zatim traži od njih da u Gatesheadu naprave umake u bocama.

    Idite na emisiju
  • 22:00

    Luke Nguyen's Railway Vietnam 1

    +

    Ninh Binh, Sezona 1 | Epizoda 7

    Lukeova sljedeća postaja je Ninh Binh; 12-satna dionica vlakom iz Huea. Ninh Binh je slikovita zemlja čudesa i daje inspiraciju za neke prilično jedinstvene lokalne recepte.

  • 22:30

    Luke Nguyen's Railway Vietnam 1

    +

    Hai Phong, Sezona 1 | Epizoda 8

    U ovoj epizodi Luke posjećuje Hai Phong, veliki industrijski grad, te drugi najveći u sjevernom dijelu Vijetnama.

  • 23:00

    Kulinarsko putovanje: Južna Afrika

    +

    DIVLJI KWA-ZULU U NATALU, Sezona 2 | Epizoda 3

    Warren nas vodi po divljoj sjeveroistočnoj obali Južne Afrike – uz žalove, oceansko prostranstvo i vodene tokove ispunjene vodenkonjima. U Thonga Beach Lodgeu otkriva nam recept s kikirikijem i čilijem, a zatimi zaranja u skrivenoj oceanskoj uvali.

  • 23:30

    Kulinarsko putovanje: Južna Afrika

    +

    MADIKWE SAFARI, Sezona 2 | Epizoda 4

    Warren traga za ugroženim afričkim divljim psom u južnoafričkom rezervatu Madikwe Game Reserve. Poslije safarija u rezervatu priprema gozbu u grmlju s južnoafričkim desertom i rižotom.

  • 00:00

    Dobar tek

    +

    Farfalle i čokoladna šalota, Sezona 2 | Epizoda 13

    Što su Lora i Stojan isplanirali za danas? Salatu od avokada, tjestenine i mrkve pečenu u pećnici i čokoladnu šarlotu. Predivan meni koji svi vole i koji okuplja obitelj oko stola.

    Idite na emisiju
  • 00:30

    Michelina toskanska kuhinja

    +

    Tjestenina Pici, Sezona 1 | Epizoda 3

    Michela Chiappa, velška kuharica na koju utječe njezino talijansko podrijetlo poslužuje klasične talijanske recepte. Michela posjećuje Toskanu, koja je poznata po svježim proizvodima. Livorno je poznat po plodovima mora, a Pici po tjestenini. Michela priprema Bagna Cauda, kremasti umak s inčunima.

    Idite na emisiju
  • 01:00

    Paul Hollywood i jela Japana

    +

    Okinawa, Kyoto, Sezona 1 | Epizoda 2

    Paul Hollywood nastavlja svoje kulinarsko putovanje po Japanu. Ukrcava se na japanski superbrzi vlak, posjećuje Okinawu i sluša kuharsku lekciju od čovjeka koji je preživio eksploziju atomske bombe bačene na Hirošimu.

  • 01:55

    Gordon Ramsay traži novu kulinarsku zvijezdu

    +

    Epizoda 5, Sezona 2 | Epizoda 5

    Gordon Ramsey nalaže svojim natjecateljima da se popnu na dvanaest metara visoka stabla i da sakupe borove iglice i šišarke za Michelinovim zvjezdicama nagrađeni millefeuille. Zatim traži od njih da u Gatesheadu naprave umake u bocama.

    Idite na emisiju
  • 02:40

    Hestonova gozba

    +

    Hestonova tudorska gozba, Sezona 1 | Epizoda 3

    Heston Blumenthal kreira ekstravagantnu, blistavu i spektakularnu gozbu Tudora za skupinu slavnih osoba.

    Idite na emisiju
  • 03:30

    Jamie Oliver: Jamie kod kuće

    +

    Divljač, Sezona 2 | Epizoda 4

    Idite na emisiju
  • 04:20

    Dobar tek

    +

    Farfalle i čokoladna šalota, Sezona 2 | Epizoda 13

    Što su Lora i Stojan isplanirali za danas? Salatu od avokada, tjestenine i mrkve pečenu u pećnici i čokoladnu šarlotu. Predivan meni koji svi vole i koji okuplja obitelj oko stola.

    Idite na emisiju
  • 04:45

    Nova balkanska kuhinja s Božanom

    +

    Nakon dugih blagdana, Sezona 1 | Epizoda 12

    Idite na emisiju
  • 05:10

    Tajne tete Cátie

    +

    Put oko svijeta u tri kolača, Sezona 4 | Epizoda 39

    Gastronomsko putovanje tete Cátie okusima nas vodi na tri strane svijeta. Slavna je torta od višanja njemačka, njujorška peciva osvajaju svijet s one strane Atlantika, a posve je neočekivan cheesecake japanski. Spremni ste za put?

    Idite na emisiju