Kulinarske emisije koje potiču kreativnost

Ne propustite kulinarske emisije na 24Kitchenu koje inspiriraju i potiču na kreativnost. Gordon Ramsay, Jamie Oliver i David Skoko pružaju ono što nam uistinu treba - savršen okus, miris i estetiku na našem obiteljskom stolu. No, što točno pripremaju u svojim emisijama? Saznajte i oduševite se!

David Skoko: Motor, loza, kuhača

U devet epizoda kuharskog putopisa, chef David Skoko vodi nas diljem Hrvatske u posjet nekim od najistaknutijih domaćih vinara - od Slavonije i Baranje, Zagorja i Plešivice, do Zadra, Krka, Pelješca te, naravno, Istre. Zanimljiv spoj dokumentarnog serijala i zabavnog formata uključuje gastronomiju, enologiju i putopis, a sve to popraćeno je autentičnim šarmom i spontanošću jednog od naših najuspješnijih domaćih chefova, „ribareva sina”, Davida Skoke. Na svom putovanju pruža uvid u lokalne zanimljivosti i otkriva raznolike priče o najuspješnijim vinarskim projektima Hrvatske. U isto vrijeme i kuha koristeći lokalne namirnice za zanimljiva jela koja priprema.

 

Jamie Oliver: Jednostavna mediteranska jela

U svojoj novoj emisiji, Jamie Oliver donosi nam obilje jednostavnih, ukusnih i pristupačnih recepata od samo pet sastojaka koje već imamo u svojoj kuhinji. Nadahnut čarima Sredozemlja, Jamie je ponovno osmislio recepte koji ne zahtijevaju skupocjene sastojke, ali garantiraju bogatstvo okusa. Svježe, uzbudljivo i pristupačno - ova emisija donosi kuhinjsku inspiraciju za svakoga, bilo da nemate vremena, početnik ste u kuhinji ili vam jednostavno nedostaje inspiracije.

 

Gordon Ramsay traži novu kulinarsku zvijezdu

Glavna zvijezda kuhinje nastavlja svoju potragu za najuzbudljivijim i najinovativnijim
ugostiteljima. Dvanaest odabranih mladih poduzetnika u Velikoj Britaniji natječu se za nagradu od 150.000 funti! Tijekom emisije Gordon podvrgava natjecatelje nizu nemilosrdnih izazova kojima se ispituju njihov karakter i poslovna oštroumnost. On ne traži samo sljedećeg majstora kuhinje, želi pronaći nekoga s kim može poslovno surađivati.

 

Ne propustite priliku - uz majstore kuhinje, otkrijte nove okuse, tehnike i inspiraciju za vaš obiteljski stol!

Informacije o emisiji