KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Ok
advertisement

Portugalska kuhinja s Ljubomirom Stanišićem

„Portugalska kuhinja s Ljubomirom Stanišićem“ više je od kulinarske emisije. To je slavljenje svega dobroga u životu, oda Portugalu, portugalskim proizvodima, prijateljima, putovanju… kuhanju. Petnaest epizoda posvećeno je domaćim tradicijama. Ljubomir Stanišić, podrijetlom iz bivše Jugoslavije s portugalskom putovnicom, pokazuje i priprema najbolje proizvode iz Santa Cruza, s otoka Farola, Serra da Estrele, Doura, Vidaga, Sagresa, Gerêsa, Vimieira, Castela de Vide, São Miguela, São Jorgea, Madeire, São Luísa, Aldeias do Xista i Meca. Ova je emisija putovanje portugalskom gastronomijom.

Sve se dogodilo na istoku… Glavni lik ovog „filma“ nije Henry Fonda, nego Ljubomir Stanišić. Ne odvija se na Starom Zapadu, nego u Beogradu, dok je još bio dio Jugoslavije. Sve počinje 1994. kada se mladić koji će postati jedan od najcjenjenijih chefova zaposlenih u Portugalu, specijalizirao za kemiju hrane na Kemijsko-tehnološkom obrazovnom centru u rodnom Beogradu. Školu je završio 1997. i to je bio tek početak njegova putovanja…

Radio je kao chef u raznim hotelima, a zatim otvor...

Najnoviji recepti