KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Ok
advertisement

Otočna gozba s Peterom Kuruvitom

Strast Petera Kuruvite za kulinarske pustolovine vodi ga na dinamično istraživanje otoka na kojima žive njegovi najbliži susjedi.

Nakon osobnog putovanja po Sri Lanki, Peter ide slabo utrtim stazama kroz malu regiju prepunu kulinarskih raznolikosti.

Putujući s otoka na otok od Filipina do Indonezije pa  preko Vanuatua da bi se odmorio u prekrasnom okruženju Cookovih otoka.  Kroz srdačne razgovore s lokalnim obiteljima, Peter doživljava duh bogate kulture svake od tih zajednica i saznaje tajne njihove jedinstvene kuhinje.

Na jelovniku ima dosta morske hrane, uključujući indonezijski tuna curry, filipinsku kiselu juhu i rak s kokosom i pladanj plodova mora s otoka Tihog oceana.

Svinjetina je još jedan popularan sastojak kod tih južnoazijskih naroda. Za posebne obiteljske prigode, nema ništa bolje od odojka na ražnju.