Nigella kuha

Sažetak

Nigella koristi svaki recept da se poveže s publikom kao nikada dosad – intimno dijeleći priču svakog jela, otkrivajući u čemu je tajna određenih sastojaka koji ih čine njezinim favoritima i dajući nam svoje najbolje savjete koji će nam olakšati život u kuhinji – ali i izvan nje!

Epizode

Sezona 1
 • 1

  Brzo i smireno

  +

  Opuštena, nadahnjujuća, od koje sline cure, to je kuharska serija s Nigellom Lawson, koja pokazuje da nam ono što i kako kuhamo može pomoći da se osjećamo bolje i življe. U ovoj prvoj epizodi Nigella nam predstavlja brze i mirne recepte.

 • 2

  Pločice za doručak

  +

  Nigella Lawson pokazuje kako nam kuhanje može pomoći da se osjećamo bolje i življe. Nigella predstavlja recepte za hranjive pločice za doručak te hrskave pileće odreske.

 • 3

  Obiteljski favorit

  +

  Nigella Lawson pokazuje kako nam kuhanje može pomoći da se osjećamo bolje i življe. Ona pokazuje svoju verziju omiljenog obiteljskog jela, pahuljastih, zobenih palačinki s preljevom od malina i meda.

 • 4

  Utješne vibracije

  +

  Nigella Lawson pokazuje kako nam kuhanje može pomoći da se osjećamo bolje i življe. Ova se epizoda fokusira na ugodnost s receptima za muffine od čaja i riblje tacose.

 • 5

  Ravnoteža života

  +

  Dio ravnoteže u životu leži u razumijevanju potrebe da za različite dane trebamo različite vrste jela pa zato Nigella Lawson s nama dijeli jelovnik, koji pruža ravnotežu u kuhinji.

 • 6

  Hrana od koje se osjećamo dobro

  +

  Nigella dijeli posljednje porcije hrane od koje se osjećamo dobro. Recepti uključuju školjke kuhane na pari s tajlandskom granolom od bosiljka i maslinovog ulja te prženi halloumi sa slatkim čili umakom.