Nešto slatko s Pavelom Pavlovom
Sljedeći TV termin
Ponedjeljak 27 Ožujak u 03:30
Torta od sira (E13)
Ponedjeljak 27 Ožujak u 04:00
Jednostavni deserti (E14)
Nedjelja 2 Travanj u 03:30
Pavlova torta Pavela Pavlova (E15)
Epizode
1
Mini tortice s mangom i glazurom
+U ovoj epizodi chef Pavlov dijeli recept za svoj omiljeni mousse od manga, otkriva nam tajne za pravljenje savršene glazure i stvara hrskavi desert od karamel čokolade koristeći samo četiri sastojka.
2
Deserti s okusom limuna
+Postoji li nešto poput savršene ravnoteže između kiselog i slatkog? Ako je to moguće, kako se postiže? Pokušavajući odgovoriti na ovo pitanje, kuhar Pavel Pavlov priprema dva deserta.
3
Čokolada
+Chef Pavlov smatra da su čokoladni kolač i čokoladni mousse vrh slastičarstva. Dijeli recepte za pripremu ovih primamljivih slastica.
4
Tiramisu i još nešto
+U ovoj epizodi otkrit ćete iz prve ruke da su u umjetnosti slastičarstva važni oblici.
5
Sladoled
+Chef Pavlov pretvara rastopljeni šećer u fine, ledene kristale i poslužuje karamelni sladoled na dva načina.
6
Pistacija
+Postoji izreka da su pistacije hrana onih koje je Bog odabrao. Chef Pavlov dodjeluje pistacijama u dvije glavne uloge.
7
Soufle
+Soufflé, parfait… Ne morate znati francuski da biste razumjeli ovo kulinarsko savršenstvo. Chef Pavlov prvo će pokazati dvije vrste souffléa, klasični i onaj s okusom marakuje. Zatim slijedi recept za ledeni parfait s bijelom čokoladom.
8
Vafli
+Svi sanjamo o početku dana uz raskošni doručak te o uživanju u popodnevnoj kavi uz zamamni desert. Chef Pavlov u te dane uključuje domaće gaufrette ukrašene džemom od kruške te izuzetno fine mini tortice s pjenicom od vanilije.
9
Tortice od limuna
+Chef Pavlov pokazuje nam različiti pristup jednom te istom desertu. To je moderna verzija tortice s limunom, koju će rastaviti na osnovne elemente te je pretvoriti u domaći desert s okusom lješnjaka.
10
Rolice od cimeta
+Scandinavci su poznati po raznolikim slatkišima, koje obično poslužuju u golemim količinama uz kavu. Chef Pavlov odabrao je razotkriti dva: poznate rolice sa cimetom, koje vješto rola na tri različita načina i tortu od mrkve u kojoj mrkvu zamjenjuje batatom.
11
Profinjeno
+Klasični profiteroli dobivaju neodoljivu hrskavu koricu, a biskvit liči na koralje. Chef Pavlov otkriva nam svoje kulinarske magičarske trikove. Dobra je vijest što ih svi mogu ponoviti kod kuće.
12
Rabarbaara
+U ovoj epizodi chef Pavlov si zadaje ambiciozni zadatak da nas pobliže upozna s rabarbarom. Vrijedi više saznati o tom povrću. Pavel koristi rabarbaru za elegantni desert, svilenkastu pjenicu od jogurta i sjajan osvježavajući napitak.
13
Torta od sira
+Ako ste stručnjak za tortu od sira, chef Pavlov će vas sigurno iznenaditi kombinacijom marelica i ružmarina u svom prvom receptu. Zatim će pripremiti tortu sa sirom i malinama koju ne treba peći.
Sljedeće na rasporeduPonedjeljak 27 Ožujak u 03:30Na 24Kitchen14
Jednostavni deserti
+Sve ćemo vam reći, ponekad čak i najbolji slastičari pripremaju brze slatkiše za obitelj i prijatelje. Pavel Pavlov odlučio je otkriti tri deserta, koji su mu najdraži: kolač od banane, pita od jabuka i drobljenac sa šljivama.
Sljedeće na rasporeduPonedjeljak 27 Ožujak u 04:00Na 24Kitchen15
Pavlova torta Pavela Pavlova
+Ovu je epizodu vrijedilo čekati! Pavel Pavlov predstvlja svoju “Pavlovu” – nježnu beze osnovu, proznarčnu kremu i maline. Kasnije će prirediti višeslojnu tortu u čaši. Elegantni i domaći desert naatječu se za vašu pozornost.
Sljedeće na rasporeduNedjelja 2 Travanj u 03:30Na 24Kitchen16
Deserti bez glutena
+Zvuči li vam "veganski desert bez glutena" apsurdno? Chef Pavlov ne misli tako i otkriva čak tri takva deserta. Priprema lagane palačinke te nas časti granola prutićima i fantastičnim bombonima.
Sljedeće na rasporeduNedjelja 2 Travanj u 04:00Na 24Kitchen17
Raznovrsne kuglice
+Ova epizoda je posvećena čokoladnim tartufima. U njoj će biti prezentirano mnogo različitih vrsta. Kuhar Pavlov otkriva recept za tartuf od mliječne čokolade i likera, od mliječne čokolade i marakuje, od tamne čokolade i ruma…
Sljedeće na rasporeduPonedjeljak 3 Travanj u 03:30Na 24Kitchen18
Francuski makaroni
+Francuski makroni lako mogu postati prava strast. Kuhar Pavlov s vama dijeli detalje koji vam pomažu da ih pripremite i daje ideje za razne nadjeve. Za manje iskusne gledatelje nudi recept za tortu od kreme od bjelanjaka.
Sljedeće na rasporeduPonedjeljak 3 Travanj u 04:00Na 24Kitchen19
Bakini recepti
+Kad Pavel Pavlov zasuče rukave kako bi pripremio bakin tradicionalni recept za rižu na mlijeku, očekujte samo jedno – poseban desert. Svaki put kad u ruke uzme čaj pretvori ga u nešto uistinu elegantno.
20
Dacquoise
+Pravo zadovoljstvo u svakom sloju. Kuhar Pavlov dijeli svoj recept za fantastičnu tortu dacquoise i radi tortu od palačinki s okusom čokolade i metvice.