Najbolje se jede od kuće

Najbolje se jede od kuće

Sljedeći TV termin

  1. Ponedjeljak 30 Ožujak u 07:00

    Manchester dio 2 (E29)

  2. Ponedjeljak 30 Ožujak u 14:00

    Talijanski specijalitet (E30)

  3. Ponedjeljak 30 Ožujak u 22:00

    Talijanski specijalitet (E30)

Sažetak

Majstor talijanske kuhinje, Gino D’Acampo želi dokazati da sjajna domaća kuhinja može pobijediti restoransku u vrhunskom svakodnevnom izazovu. Dok Gino traži odličnu domaću hranu, izaziva tri obitelji da skuhaju svoja omiljena jela u profesionalnim kuhinjama.

Epizode

Sezona 1
  • 1

    Sussex

    +

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas putuje u Hove na južnoj obali da kuša autentičnu tjesteninu, njemačku pastrvu i klasični goveđi gulaš.

  • 2

    London (Kensington)

    +

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas putuje u London kušati tradicionalnu pitu, Karipsku gozbu i začinjeni janjeći curry iz Južne Afrike.

  • 3

    London ( Holborn)

    +

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas putuje u London kušati klasične mesne ćufte, vijetnamski losos i stočarevu pitu, ali na drukčiji način.

  • 4

    The Lake District

    +

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas odlazi u Lake District kako bi probao poznato ljuto jelo. Probat će Geordie puding i švedsku pečenu janjetinu.

  • 5

    Manchester (Dio 1)

    +

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas putuje u Manchester na pečeni volovski rep i knedle, jamajkanski riblji curry i goveđi gulaš.

  • 6

    Harrogate

    +

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas putuje u Harrogate na ukusan svinjski tanjur, arapsko jelo od začinjene janjetine i sardinijsko riblje jelo.

  • 7

    Leeds

    +

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas putuje u Leeds na talijanski klasik, jednostavnu pitu od sira i krumpira te odrezak i krvavice.

  • 8

    Hale

    +

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Haleu u južnom Manchesteru zbog češirskog sira, pilećeg curryja i juhe od volovskog repa.

  • 9

    Conwy, Wales

    +

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas putuje u Conwy u Walesu na janjeću juhu, klasičnu Guernsey varivo i nacionalno jelo Južne Afrike.

  • 10

    Norfolk

    +

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Norfolku na sočnim Cromer rakovicama, zečjoj piti i tradicionalnom janjećem pečenju s lokalnim stanovništvom.

  • 11

    Essex

    +

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas putuje u Essex da jede pitu od teletine i luka, poljski file od haringe i gulaš od volovog repa.

  • 12

    London (Marylebone)

    +

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Londonu na omiljenom britanskom jelu, hrenovkama s pire krompirom, sicilijanksim lazanjama i ribljim štapićima.

  • 13

    Reading

    +

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u restoranu nagrađenom Michelin zvijezdom da kuša domaći kenijski kozji gulaš, tajlandski curry i talijansku tjesteninu.

  • 14

    Liverpool

    +

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas putuje u Liverpool na pitu od zeca, singapurske rezance od morskih plodova i irački sendvič.

  • 15

    Portmerion

    +

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas putuje u Portmerion u Walesu na engleska jaja, kenijski gulaš od jagjetine i poriluka te juhu od velškog prženog sira.

  • 16

    Alderley Edge, Cheshire

    +

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Alderley Edgeu u Cheshireu kako kušao sočnu pitu od svinjetine, domaću juhu od pieltine i raviole od divljači.

  • 17

    Rochdale

    +

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Rochdaleu u Lancashireu na piti od odrezaka i govedine, ribi i krumpirićima i francuskom quicheu.

  • 18

    Cornwall

    +

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Cornwall na klasičnom kornvolskom pecivu. Sprema turbot s limunom i pečeni kanadski grah.

  • 19

    Devon

    +

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Devonu zbog omiljenog goveđeg gulaša Winstona Churhilla, američkog klasika i pileće juhe.

  • 20

    Nottingham

    +

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Nottinghamu na curryju od divljači, četiri generacije ribe i krumpirića te kolonijalnoj pilećoj musaki.

  • 21

    Birmingham

    +

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Birminghamu na curryju od skuše, piletine s rižom i graškom te drevnom juhom iz Tamne zemlje.

  • 22

    Derbyshire

    +

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Derbyju na sladoledu od pastrve, škotskoj pilećoj juhi i nedjeljnom pečenju koje je staro preko četiri generacije.

  • 23

    Shrewsbury

    +

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Shrewsburyju kako bi kušao britansku raž, klasičnu pitu Shropshire i jamajkansku juhu.

  • 24

    Stoke

    +

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Stokeu na Trentu kako bi spremio klasičnu Staffordsku juhu, recept za punjena leđa i dahl od leće.

  • 25

    Clitheroe

    +

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Chliteroeu u Lancashireu zbog stoljećima starog turskog recepta za piletinu, riblju pitu i francusku teletinu.

  • 26

    Blackpool

    +

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Blackpoolu zbog stoljetne europske janjetinu, ribljih štapića Fleetwood i karipke letače.

  • 27

    Scarborough

    +

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Scarboroughu zbog novogodišnjeg recepta za ražu, svinjetinu Valencianu i stoljetnog libanonskog recepta.

  • 28

    Whitby

    +

    Kuhar Gino D'Acampo ima zadatak dokazati da nema boljeg jela od domaćeg. Danas je u Whitbyju gdje pravi domaću pitu, rissole i klasičnu morsku ribu.

  • 29

    Manchester dio 2

    +

    Chef Gino D’Acampo na misiji je dokazati da nema okusa kao kod kuće. Danas je u Manchesteru i traži šrilankanski vegetarijanski curry, židovski recept za govedinu i portugalsku janjetinu.

    Sljedeće na rasporedu
    Ponedjeljak 30 Ožujak u 07:00
    Na 24Kitchen
  • 30

    Talijanski specijalitet

    +

    Kuhar Gino D’Acampo ima misiju. Dokazati da je kod kuće najslađe. Danas su to talijanski specijaliteti. Klasični recept za škampe, cannelloni s odreskom i vegetarijanske okruglice.

    Sljedeće na rasporedu
    Ponedjeljak 30 Ožujak u 14:00
    Na 24Kitchen
    Sljedeće na rasporedu
    Ponedjeljak 30 Ožujak u 22:00
    Na 24Kitchen

Članci