KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Ok
advertisement

Moja Šri Lanka s Peterom Kuruvitom

Koristeći recepte svoje bake kao vodič, slijedimo Petera diljem zemlje, od ribarskog sela na obali do polja čaja, doživljavajući bogatstvo ljepote, kulture i kulinarske raznolikosti Šri Lanke.

S Peterom na čelu, ne manjka uspomena za dijeljenje ni jela za otkrivanje, u ovom autentičnom prepričavanju jedinstvene i zavodljive zemlje i njezine kuhinje.

Prozvan „draguljem Indijskog oceana“, Šri Lanka posjeduje bogata i plodna tla, te je bila važna lokacija na starom putu začina.

Danas se ta zemlja često povezuje s društvenim sukobima i nemirima.

Međutim, Petero ide dalje od takve percepcije, kako bi se upoznao s uvelike nepriznatim dubinama povijesti i kulturne jačine Šri Lanke, koje su strpljivo čekale da budu istražene.