Fresh One 2013
Michelina toskanska kuhinja

Sljedeći TV termin

  1. Subota 14 Prosinac u 16:05

    Tjestenina Pici (E03)

  2. Subota 14 Prosinac u 16:40

    Palenta i med (E04)

  3. Nedjelja 15 Prosinac u 02:20

    Tjestenina Pici (E03)

Sažetak

Serija se vrti oko Michelinog putovanja u južnu Italiju i posjeta živopisnih tržnica, štandova s uličnom hranom, tradicionalnim proizvođačima i obiteljskim tratorijama. Karizmatična kuharica Michela Chiappa nalazi novo nadahnuće u živim kulinarskim središtima Toskane. Budući da je odrasla u velško-talijanskoj obitelji, hrana je oduvijek u središtu njezina života i njezino putovanje koje potiče zazubice dokaz je da uvijek možemo naučiti, iskusiti i otkriti nešto novo. Ova darovita i strastvena kuharica nalazi nadahnuće za predivna nova jela koja priprema u svojoj kuhinji, uživa u izdašnim i ukusnim obrocima sa svojom bučnom obitelji i dijeli te prekrasne recepte s gledateljima.

Epizode

Sezona 1
  • 1

    Šafran

    +

    Valša Talijanka, Michela Chiappa, kod kuće kuha klasična talijanska jela za cijelu obitelj. Pod utjecajem svog talijanskog nasljeđa, Michela putuje Toskanom i otkriva ukusne lokalne sastojke i proizvode. Pomaže u berbi šafrana u srednjevjekovnom San Gimignanu.

  • 2

    Obiteljska večera

    +

    Velška Talijanka, Michela Chiappa kuha kod kuće i pokazuje najbolje od toskanske kuhinje i odlazi tamo upoznati proizvođače ukusnih sastojaka. Kod kuće u kuhinji Michela pronalazi nadahnuće iz svojih putovanja i priprema izuzetan bolognese za cijelu obitelj s toskanskim grahom.

  • 3

    Tjestenina Pici

    +

    Michela Chiappa, velška kuharica na koju utječe njezino talijansko podrijetlo poslužuje klasične talijanske recepte. Michela posjećuje Toskanu, koja je poznata po svježim proizvodima. Livorno je poznat po plodovima mora, a Pici po tjestenini. Michela priprema Bagna Cauda, kremasti umak s inčunima.

    Sljedeće na rasporedu
    Subota 14 Prosinac u 16:05
    Na 24Kitchen
    Sljedeće na rasporedu
    Nedjelja 15 Prosinac u 02:20
    Na 24Kitchen
  • 4

    Palenta i med

    +

    Velška kuharica talijanskog podrijetla, Michela Chiappa putuje u Toskanu kako bi otkrila tajne hrane te regije. Ukusnu prženu palentu iz Livorna, koja je tradicionalna ulična hrana tamo. Zatim proizvode od veprovine, koji su tradicionalni u San Gimignanu, a kušat će i med kod pčelara u Montalcinu.

    Sljedeće na rasporedu
    Subota 14 Prosinac u 16:40
    Na 24Kitchen
    Sljedeće na rasporedu
    Nedjelja 15 Prosinac u 02:45
    Na 24Kitchen
  • 5

    Domaća toskanska hrana

    +

    Michela Chiappa vraća se u kuhinju kako bi pripremila klasična talijanska jela nadahnuta svojim putemu Toskanu. Velška kuharica talijanskog podrijetla posjećuje tržnice i restorane te regije i otkriva prefine lokalne proizvode. Skupa sa sestrom Emi, Michela peče svinjetinu s mangom i paprikama.

    Sljedeće na rasporedu
    Nedjelja 15 Prosinac u 16:05
    Na 24Kitchen
    Sljedeće na rasporedu
    Ponedjeljak 16 Prosinac u 02:05
    Na 24Kitchen
  • 6

    Crveni luk

    +

    Velška kuharica Michela Chiappa želi nam dobrodošlicu u svoju kuhinju i poslužuje neka od svojih omiljenih talijanskih jela. Posjećuje farmu crvenog luka u Certaldu u Toskani, koja ju nadahnjuje da napravi salatu Panzanella od koje rastu zazubice, a to je lokalni specijalitet.

    Sljedeće na rasporedu
    Nedjelja 15 Prosinac u 16:40
    Na 24Kitchen
    Sljedeće na rasporedu
    Ponedjeljak 16 Prosinac u 02:30
    Na 24Kitchen
  • 7

    Tartufi

    +

    Michela Chiappa nastavlja istraživati toskansku gastronomiju i sve što ta talijanska regija ima za ponuditi. Kušat će milinu svježih tartufa koji rastu u brdima u okolici Siene, podsjetit će se koliko voli slanutak uz jedinstvene palačinke od slanutka.

    Sljedeće na rasporedu
    Subota 21 Prosinac u 16:05
    Na 24Kitchen
    Sljedeće na rasporedu
    Nedjelja 22 Prosinac u 02:15
    Na 24Kitchen
  • 8

    Berba maslina

    +

    Michela Chiappa vraća se u Toskanu, a u kuhinji kuša i priprema klasična talijanska jela. Istražit će maslinik za vrijeme berbe na jugu regije kako bi kušala najslavnije riblje jelo u Livornu po imenu cacciucco, a posjetit će i boutique zalogajnicu u Sieni.

    Sljedeće na rasporedu
    Subota 21 Prosinac u 16:40
    Na 24Kitchen
    Sljedeće na rasporedu
    Nedjelja 22 Prosinac u 02:40
    Na 24Kitchen
  • 9

    Vrijeme za aperitiv

    +

    Velška kuharica talijanskog podrijetla, Michela Chiappa vraća se u Toskanu kako bi kušala još kulinarskih divota te regije. Upoznaje nas s užicima aperitiva, tradicionalnim pićemprije večere, koje ide uz grickalice i recept za prefinu paštetu od kokošjih jetara.

    Sljedeće na rasporedu
    Nedjelja 22 Prosinac u 16:05
    Na 24Kitchen
    Sljedeće na rasporedu
    Ponedjeljak 23 Prosinac u 02:05
    Na 24Kitchen
  • 10

    Toskanski trio

    +

    Kuharica Michela Chiappa poslužuje još jela nadahnutih Italijom nakon izleta u Toskanu, gdje je tražila najbolje iz te regije. U kuhinji joj se pridružuju sestre Emi i Romina pa vesela trojka kuha njokes ricottom u duginim bojama te tako dodaje boju u talijansko omiljeno jelo.

    Sljedeće na rasporedu
    Nedjelja 22 Prosinac u 16:40
    Na 24Kitchen
    Sljedeće na rasporedu
    Ponedjeljak 23 Prosinac u 02:30
    Na 24Kitchen