KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Ok
advertisement

Meso ili povrće

Dva kuhara ukrstit će kuhače u borbi za naklonost vašeg osjetila okusa. Mike je pasionirani ljubitelj mesa i posvećeni mesožder koji ništa ne voli više od pripremanja obroka od namirnica koje je sam ulovio. Po njegovom mišljenju, povrće je za gubitnike i ništa se ne može usporediti s okusom dobro odstajalog mesa. 

S druge strane tu je ljubitelj povrća Lee, za kojeg ne znamo voli li više voli zelenu salatu ili joga poze, i nikako ne može podnijeti činjenicu da nešto mora umrijeti kako bi se našlo na njegovom tanjuru. On krivi meso za gojaznost ljudi i misli da je povrće zakon, kada je riječ o okusu. 

Njih dvoje će pokušati impresionirati neke od najizbirljivijih konzumenata hrane na cijelom svetu u epskom okršaju – mesa i povrća.