© FreemantleMedia Ltd 2015
Melburnska kuhinja Rachel Khoo

Sažetak

Kuharica Rachel Khoo uputila se u Australiju u potrazi za novom inspiracijom. U ugodnom ambijentu svog stana u Melbournu, ugostit će prijatelje i pokazati im čari australske kulinarske scene.

Epizode

Sezona 1
 • 1

  China Town

  +

  Rachelina australska prehrambena Odiseja počinje! Započinje 8-tjedno putovanje u jednom od najživljih gradova svijeta. Rachel luta europskom dizajnerskom četvrti Melbournea i pije kavu i tradiciju prvih doseljenika.

 • 2

  Mliječni bar star tisuću godina

  +

  Sve staro opet je kul u retro srcu Melbournea, gdje hrana i moda vode vintage napad. Rachel posjećuje stoljetni mliječni bar i kuša neobične kombinacije australskih klasika u trendovskim barovima Melbournea.

 • 3

  Melburnška prehrambena zajednica

  +

  Rachel istražuje neke od gradskih predgrađa i otkriva zajednicu ljubitelja hrane otvorenog srca. Tamo kuša najukusnije croissante izvan Pariza. Rachel kuha skupa sa zemljakom Mattom Wilkinsonom.

 • 4

  Pomuzi kozu u Drysdale Cheesesu

  +

  Rachel se odmara od gradskog života i širi krila na putu do poluotoka Bellarine, regije gdje se pronalaze najbolji lokalni proizvodi. Upoznaje uzgajivača školjki, vlasnika vinarije i proizvođača sira, a čak će i pomusti kozu.

 • 5

  Kamion s tacosima

  +

  Melbourne se ponosi što je glavni sportski grad Australije. Rachel otkriva što daje snagu gradskim vikend ratnicima i razotkriva omiljenu gurmansku brzu hranu. Kuha u kombiju. kuša najbolju pečenu piletinu u gradu i craft pivovaru.

 • 6

  Kako napraviti passatu

  +

  Doseljenici su odigrali golemu ulogu u oblikovanju prehrambene scene Melbournea. Rachel rado istražuje taj kotao za miješanje pa tako i vijetnamsku tržnicu, grčke restorane iz predgrađa i pire od rajčica jedne talijansko-australske bake.

 • 7

  U restoranu argentinskog chefa Maura Callegarija

  +

  Rachel otkriva manje poznata izletišta Melbournea u regiji Dandenongs. Upoznaje argentinskog chefa Maura Callegarija i zajedno peku pastrvu. Kasnije Rachel otkriva tajne ukusnih gljiva i pronalazi predivan voćnjak.

 • 8

  Ujedinjeni arabski restorani

  +

  Rachel proučava buduće trendove u hrani u Melbourneu. Upoznaje tajlandski par koji su azijsku fuziju pretočili u cjelodnevni doručak. Kuha sa sverastućom grupom šefova mješovitih korjena i kuša specijalitete teksaški inspiriranog restorana.