KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Ok
advertisement

Lorraine Pascale: Jednostavni recepti iz pećnice

Visokouvježbana slastičarka s dugogodišnjim iskustvom stečenim radom u nekima od najuspješnijih britanskih restorana, bivši supermodel Lorraine Pascale, vrsna je pekarica i majstor za sve pečene poslastice koje možete zamisliti.

 

U emisiji Jednostavni recepti iz pećnice Lorraine će s vama podijeliti svoje tajne, strast i znanje o pečenju slastica te razne ukusne recepte. Predstavit će vam stare omiljene recepte, moderne verzije starih klasika te će vam dati i pokoji savjet i otkriti korisne trikove, tehnike i tajne pečenja kolača.

 

Od kruha, muffina i kolača do keksa, torti i pita, Lorraineini će recepti nadahnuti sve gledatelje, od početnika do iskusnih kuhara.


Pravi dragulj... Hit među ljubiteljima hrane. - Guardian Online

 

Uz malu pomoć televizijske nove glamurozne kuharice pečenje kod kuće postaje sve popularnije. - Red

Najnoviji recepti