Sažetak
Nadahnut multikulturalnom metropolom i njezinom raznolikom kulinarskom kulturom kakva je Istanbul, Gabriele stvara fuziju svjetske kuhinje uz pomoć lokalnih namirnica i vlastite kreativnosti.
Nadahnut multikulturalnom metropolom i njezinom raznolikom kulinarskom kulturom kakva je Istanbul, Gabriele stvara fuziju svjetske kuhinje uz pomoć lokalnih namirnica i vlastite kreativnosti.
Zvijezde današnje gozbe bit će đumbir i komorač. Jelovnik se sastoji od cevichea od lokarde, janjetine s pireom od komorača i kockica jabuke s đumbirom.
Danas Gabriele priprema zdrava i ukusna pržena jela. Na jelovniku je juha od batata s artičokom, pikantni pesto od inčuna i peršina i žele bomboni od sezonskog voća i bosiljka.
Danas je Gabrieleova kuhinja puna okusa anisa. Jelovnik se sastoji od juhe od celera s anisom, guacamolea i dimljenog lososa i ribe s rakijom i komoračem.
Ako planirate kućnu zabavu s prijateljima možete pripremiti jelovnik pun iznenađenja s jelima koja će vam Gabriele danas predložiti. Sastoji se od mini-pizza, goveđih obraza i tjestenine pečene na niskoj temperaturi i lažnog sladoleda.
Danas ćemo napraviti čuda s tradicionalnim okusima. Jelovnik se sastoji od mrkve s tostiranim kimom i rujem, salatom od mandarine, krišaka kruške i molase od grožđa i kruha s kozjim sirom i pudinga s jagodama i kremom od bjelanjaka.
Danas ćemo većinom koristiti metodu gnječenja. Jelovnik se sastoji od peršina s telećim odreskom i inčunima, bombicama od parmezana i zgnječenog kozjeg sira na kruhu.
Danas će Gabriele ponovno raditi čuda u kuhinji dajući svoj štih jelima svjetske kuhinje. Jelovnik se sastoji od lisnatog tijesta s lignjama, brancina s narančom u složencu i deserta s limunom.
Danas će Gabrieleova kuhinja pozeleniti jer će pripremiti gozbu dostojnu kralja. Jelovnik se sastoji od salate od krastavaca s pečenom ciklom, kuhanog povrća i pečenih odrezaka.
Danas ćemo se najesti voća, povrća i sira. Jelovnik se sastoji od crvenog voća s pireom od manga, povrtne torte s komadima mesa i lisnatog tijesta punjenog sirom.
Danas ćemo zapanjiti ljubitelje morskih plodova i talijanskih sireva. Jelovnik se sastoji od paprike, morskih plodova, salate s mocarelom i začinskim biljem i lizalica od sladoleda umočenih u čokoladu.
Danas je gozba. Prvo ćemo otići u ribolov, zatim ćemo pripremiti sjajno jelo s vrhunskom janjetinom. Na kraju ćemo zasladiti s kandiranim lješnjacima.
Danas ćemo se dotaknuti klasičnih okusa. Jelovnik se sastoji od lažnog burgera, okruglica od krumpira s pastom od maslina i želea od naranče s klinčićem.
Današnja Gabrieleova kuhinja je veoma šarena i puna okusa. Gabriele će pripremiti juhu punu povrća sa zelenim listovima, puding pun crvenog voća i kreativni rižoto.
Danas će Gabriele pripremiti zbunjujuću pitu, nevjerojatnu juhu i fenomenalan objed s Dalekog istoka. Vruća i slatka gozba vas čeka.
Danas će Gabriele pripremiti praktične i ukusne obroke u nevjerojatnim receptima. Jelovnik se sastoji od jaja s junećim jezikom, pitom od špinata i lukom bisercem te sladoleda od limuna.
Danas će Gabriele panna cotti dati poseban okus dodajući joj tursku kavu. Kasnije će pripremiti pitu s peršinom i jednostavnu piletinu s češnjakom i povrćem.
Danas se Gabriele pred kamerama pojavljuje s nevjerojatnim jelima koje ćete pripremati s ponosom i za koja ćete dobiti pohvale. Jelovnik se sastoji od pohanih banana sa sladoledom, gratinirane brokule i krumpira i palačinaka s ribizom i gljivama.
Gabriele govori o delikatesama koje vaš stol čine posebno bogatima za goste. Šareni jelovnik sastoji se od pečenih mesnih okruglica sa sirom halloumi, salate iceberg s umakom od jaja i malina i brownieja.
Danas Gabriele priređuje švedski stol u svojoj kuhinji. Cijenjena janjetina, pastrima – jedinstveno jelo iz Anatolije u sir halloumi s Cipra zvijezde su današnjeg objeda.
Danas će nam Gabriele pokazati da zalogajčići mogu biti jednako ukusni kao i glavna jela. Između ostaloga to su slana torta od sira, vruća piletina i drobljenac od jabuke.