KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Ok
advertisement

Lako može svatko, 2.sezona

Lako može svatko

Emisija „Lako, može svatko“ gledateljima predstavlja umjetnost pripremanja zdrave i ukusne hrane. Uz mnogo novih ideja kako za kratko vrijeme napraviti originalan obrok, emisija donosi jednostavne recepte u kojima svatko može isprobati svoje kulinarske vještine.

Od 26. siječnja 2014. gledatelji na prostoru cijele regije (Srbija, Hrvatska, Slovenija, Bugarska, i druge balkanske zemlje) mogu pratiti dobro poznatu emisiju. 24Kitchen je ponovo ukazao povjerenje mladom i energičnom kuharu Nenadu Veljkoviću. Sve polusatne epizode su snimljene na nekoliko lokacija u Sofiji i Beogradu.

Nenad će svojim gledateljima, koji su većinom zaposleni i pate od kroničnog nedostatka slobodnog vremena, odati tajnu pripremanja jednostavnih, svježih i ukusnih obroka. Nenad dokazuje da je zdrava prehrana apsolutno moguća, unatoč našem ubrzanom stilu života, kao i da ne zahtijeva mnogo vremena. Također, saznat ćemo i da se iza kompliciranih naziva jela često kriju vrlo jednostavni ukusi i ne više od 15 minuta pripreme.