Koristimo kolačiće kako bismo unaprijedili našu ponudu, personalizirali oglašavanje i zapamtili vaše preferencije. Ukoliko nastavite koristiti s pretragom na ovoj web stranici podrazumijeva se da prihvaćate pravila kolačića naše web stranice. Za više informacija ( npr. kako onemogučiti kolačiće ) molimo vas da posjetite naša pravila kolacica

Ok
advertisement
Prins van den Bergh

Prins van den Bergh

Prins van den Bergh

Prins van den Bergh (1984.) dobitnica je četrnaest medalja u plivanju i studirala je međunarodne odnose u Haagu i Valenciji. Prins je uključena u inicijativu Projekt: jelo kojoj je cilj informirati mlade ljude o različitim činjenicama o namirnicama i prehrani, na temelju čega mogu napraviti svjestan izbor. Ona ima svoju web-stranicu, koja je također angažirana u pokretu mladih za zdravu prehranu.

 

Prins je kuhanje u genima budući da joj je otac bio brodski kuhar. S ponosom se prisjeća toga kako je kao djevojčica pomagala ocu rano ujutro ispeći kruh za posadu.

Prins vjeruje da nam je zdrav način života urođen. Tijelo je naš hram i treba se tretirati na taj način. Smatra da djeca trebaju biti obrazovana i odgojena jesti zdravo.

Poruka i za gledatelje Lakih obroka jest da treba kuhati s osmijehom i jesti s poštovanjem.