Nenad Veljković

Nenad Veljković

Bilo je samo pitanje vremena kada će Nenad Veljković postati kuhar. Ako postoji neka konstanta u njegovom životu, onda je to ljubav prema hrani. Još kao dijete je vrijeme najrađe provodio u kuhinji svoje bake, inače profesionalne kuharice, i uživao u okusima, mirisima i svemu što se događa u kuhinji.


Kada je završio srednju ekonomsku školu osjetio je da je došlo pravo vrijeme da se posveti jedinoj pravoj ljubavi – kuhanju! Bacio se na čitanje svega što mu je došlo pod ruku, učenju tajni zanata, vježbanje, isprobavanje… I vrlo brzo je dobio svoj prvi posao gjde je njegovo usavršavanje poprimilo novu dimenziju.

Danas, poslije devet godina iskustva i rada u poznatim restoranima i catering kompanijama, Nenad se razvio u ozbiljnog profesionalca sa prepoznatljivim osobnim stilom. Ovaj šarmantni kuhar vjeruje u stalnu inovaciju i uvjeren je da isto jelo uvijek može iznova oduševiti – dovoljno je unijeti malo kreativnosti i procesu pripreme i serviranja pristupiti drugačije.

Nakon prvog iskustva sa televizijom i mini serijala na nacionalnom TV kanalu, kanal 24kitchen omogućio je Nenadu da se predstavi  javnosti na originalan način i u društvu nekih od najboljih kuhara današnjice.

Emisija „Lako, može svako“ gledateljima predstavlja umjetnost pripremanja zdrave i ukusne hrane. Uz mnoštvo novih ideja kako za kratko vrijeme napraviti originalan obrok, emisija donosi jednostavne recepte.