Munir Toub

Munir Toub

Munir Toub (1978.) radio je u nekoliko restorana u južnom dijelu Nizozemske.

Munir je uvijek znao da se želi profesionalno razvijati, što uključuje i želju da prenese svoje znanje na mlade i talentirane ljude. Nakon što je diplomirao kao nastavnik, počeo je predavati u Regionalnom profesionalnom centru u Eindhovenu.

Munirov je idol u kuhanju njegova majka. Kada je počeo pomagati svojoj majci u kuhinji, shvatio je da želi poboljšati ove vještine. Malo rada u kuhinji može vam donijeti veliko zadovoljstvo. Još kao mali shvatio sam da dobro pripremljena hrana ima moć usrećiti ljude.

Munir je odrastao s arapskom kuhinjom i njegova je želja inspirirati gledatelje Lakih obroka. Smatra da bi svatko uspio skuhati nešto ukusno sa sastojcima i znanjem koje ima na raspolaganju unese li svu svoju ljubav i strast u kuhanje.

Munir savjetuje da uključimo svoju djecu u proces kupnje i kuhanja. Dajte im zadatke i tako će se osjećati dobro, a neće biti nezadovoljni hranom koju su izabrali i pripremili. Munir kaže da će uvijek pamtiti osjećaj zadovoljstva koji je imao kao dijete dok je pomagao majci u kuhinji.

  • Salata od mrkve s hrskavom ribomRecepti
    Salata od mrkve s hrskavom ribom

    Način pripreme: 1. Očistite mrkvu i narežite na kolutiće, ali ne pretanke. Stavite ih u lonac s kipućom vodom. Dodajte ½ žličice kurkume i sol i kuhajte mrkve 4 minute. Procijedite ih i stavite u...