Mark Moriarty

Mark Moriarty

  • Govedina WellingtonRecepti
    Govedina Wellington

    Temeljni elementi: Na vatru stavite tavu i čekajte dok se ne počne dimiti. Dodajte malo ulja, začinite meso, zatim ga zapecite sa svih strana dok ne poprimi smeđu boju, što je brže moguće. Ohladite...

  • Focaccia s ružmarinomRecepti
    Focaccia s ružmarinom

    Pećnicu zagrijte na 185C. Sve sastojke za prvi dio izmiješajte u glatko tijesto, dozvolite da se udvostruči u namašćenoj zdjeli. Sljedeće, sastojke za drugi dio dodajte u sastojke iz prvog dijela...

  • Brioche kruh s češnjakomRecepti
    Brioche kruh s češnjakom

    Kako biste napravili tijesto, izmiješajte ribani češnjak, parmezan, peršin, sol i papar. Izvaljajte male loptice i ohladite u hladnjaku. U mikser stavite brašno, šećer i sol, miksajte dok se ne sas...

  • Čokoladni nabujak u šaliciRecepti
    Čokoladni nabujak u šalici

    Pećnicu zagrijte na 180C. Šalice premažite mekim maslacem, tako da kistom radite poteze od dna prema vrhu, pospite sitnim šećerom i stavite u hladnjak. Čokoladu otopite u zdjeli iznad lonca s kipuć...