Lorraine Pascale
Lorraine Pascale ušla je u svijet kulinarstva preko popularne serije o kulinarstvu koja je emitirana na kanalu BBC 2.
Lorraineine su emisije gledatelji od samog početka odlično prihvatili, njezin topao i pristupačan stil omogućio je da je mnogi okarakteriziraju kao “prijatelja u kuhinji”, što je Lorraine oduvijek željela biti. U emisiji Mijesiti je lako gledatelji su je mogli vidjeti kako objašnjava svoju ljubav prema dobroj hrani dok poput pravog stručnjaka priprema veliki broj recepata i govori o svojoj ljubavi prema kolačima. Njezina druga emisija Jednostavni recepti predstavlja sve njezine kvalitete – eleganciju i kuhanje bez stresa koje dovodi do vrhunskih rezultata.
Iako je Lorraine imala bogatu manekensku karijeru surađujući sa svjetskim dizajnerima kao što su Channel, Lagerfeld, John Galliano, Versace, Benetton ili Donna Karan, odrekla se takvog života u potrazi za nečim strastvenim, nečim što bi je okupiralo u potpunosti i poslije tridesete godine života. Tako je najprije završila kulinarski tečaj, a potom dobila i diplomu Međunarodne kulinarske akademije za slastičare. Radila je u najboljim restoranima svijeta kao što su Petrus, The Mandarin Oriental, Gilagamesh i The Wolseley. Lorraine i dalje surađuje s najvećim svjetskim kuharima kao što je Pierre Koffmann. Trenutačno ima svoju tvrtku za proizvodnju svečanih kolača.
Recepti Vitraj-kolačići s đumbirom i cimetom
Priprema: 1. Pećnicu prethodno zagrijte na 200 °C. Dva pleha za pečenje obložite papirom za pečenje. 2. U zdjeli zagrijavajte maslac, šećer, zlatni i tamni sirup, đumbir, cimet, klinčiće i čili do...
Recepti Božićno-zimska čarolija
Ovaj kolač koji će oduševiti sve može biti izvrsna zamjena za tradicionalni božićni kolač i može se pripremiti u posljednji čas.Priprema:1. Pećnicu prethodno zagrijte na 180 °C. Kalup za pečenje di...
Recepti Prženi njoki s pestom
Način pripreme: 2. Za pesto na sitno naribajte parmezan i stavite u blender. Dodajte listove bosiljka, češanj češnjaka i pinjole. Sve zalijte maslinovim uljem i sameljite. 2. Za njoke u posudu pr...