Koristimo kolačiće kako bismo unaprijedili našu ponudu, personalizirali oglašavanje i zapamtili vaše preferencije. Ukoliko nastavite koristiti s pretragom na ovoj web stranici podrazumijeva se da prihvaćate pravila kolačića naše web stranice. Za više informacija ( npr. kako onemogučiti kolačiće ) molimo vas da posjetite naša pravila kolacica

Ok
advertisement
Kiran Jethwa

Kiran Jethwa

Kiran Jethwa

Kiran Jethwa ambiciozan je kenijski kuhar rođen u Nairobiju. Majka mu je Engleskinja, a otac Indijac i prepletanje ovih dviju kultura u njegovu životu jasno se može vidjeti u njegovu stilu kuhanja. Nakon što je diplomirao hotelijerski menadžment u Manchesteru, putovao je širom svijeta, od SAD-a, preko Italije, Francuske, Južne Afrike, Jugoistočne Azije, Južne i Srednje Amerike, sve do Australije, ne bi li oblikovao svoje profesionalne sposobnosti i proširio kulinarske vidike. Kada se putovanja kombiniraju s odrastanjem u kući gdje je hrana uvijek bila veoma važna, dolazi se do korijena njegova sveobuhvatnog poznavanja kulinarskog svijeta.

Kao profesionalni kuhar, Kiran je proveo puno vremena putujući i istražujući svijet, tražeći avanturu gdje god je to moguće. Tako je jednom prilikom malim brodom plovio iz Cape Towna u Brazil s nekoliko prijatelja. Kiran je aktivna i dinamična osoba i mnogo slobodnog vremena provodi na ragbijskom terenu gdje također ima nekoliko dostignuća kojima se može pohvaliti.