Kasia Vermaire
Kasia Vermaire rođena je 1985. godine i specijalistica je za prehranu i tjelesnu aktivnost. Školovala se na čuvenom Institutu za kulinarstvo u Maastrichtu i Londonu. Nakon toga radila je kao osobni savjetnik, radeći programe prehrane i tjelesnih aktivnosti. Kasia je također specijalistica za čaj. Godine 2010. pobijedila je na natječaju i postala najbolji sommelier za čaj u Nizozemskoj. Kasia je razvila vlastiti posao vezan za čaj, prehranu i tjelesne aktivnosti, a surađuje s drugim tvrtkama u razvoju proizvoda koji se konzumiraju uz kavu i čaj. Također piše članke o trendovima u prehrani. Kasia vjeruje da čovjek kroz hranu stječe životno iskustvo. Hrana stimulira naša osjetila. Voli čistu, svježu i neprerađenu hranu, voli njezinu boju. Voli kuhati i dijeliti hranu s drugima, ispunjavati ljude energijom, radošću i mirom. Uživam u odlascima u restorane, naručiti različita jela, kušati ih i podijeliti s drugima. Za Kasiju hrana je povezana s našim sjećanjima. Sjeća se da je kao dijete vidjela bosiljak na kojemu su stajale žabe. Nakon toga dugo je mislila da bosiljak nije ukusan jer na njemu ostaje okus žaba. Zdrav način života i prehrane, prema Kasiji, nisu nužno povezani s ograničenjima i strogim pridržavanjem određenih pravila. Ljudi trebaju upoznati svoje okuse i prihvatiti hranu kao nešto lijepo, raznoliko i elegantno. U emisiji Laki recepti Kasia predstavlja uravnotežene obroke svakog tjedna. Žele li se ljudi osjećati dobro u svome tijelu, trebaju razmišljati o hrani kao o nečemu što ih ispunjava energijom, što je i glavna poruka. Držite se ovog stava i uskoro ćete shvatiti da je hrana i vaš prijatelj, a ne neprijatelj, čak i kada se želite osloboditi suvišnih kilograma.
Recepti Riblji štapići s norijem
Način pripreme: 1. Dobro operite krumpire i uklonite s njih crne mrlje. Krumpire stavite u lonac sa slanom vodom i kuhajte 15 minuta. 2. Procijedite krumpire i vratite ih u lonac. Svaki krumpir p...