John Gerdsen
Ako postoji jedna stvar koja se sa sigurnošću može reći o Johnu Gerdsenu (1971.), onda je to da u potpunosti uživa u svome životu. Putuje svijetom u potrazi za najljepšim mjestima, izlazi s prijateljima i posjeduje kuću s pogledom na amsterdamske kanale.
John je rođen u Nijmegenu, gdje je i započeo svoju karijeru. Radio je u Bilderberg Hotelu, bio je glavni kuhar u restoranu Plasmolensehof u Plasmolenu. Godine 2007. skrasio se u nizozemskoj prijestolnici radi daljnjeg razvoja svoje karijere. Napustio je kuhinju i posvetio se usavršavanju svojih menadžerskih vještina. Trenutačno vodi centar Zaamen u Haarlemu.
Ipak, John je zadržao ljubav prema kuhanju. Kombiniranje svih svojih talenata za potrebe kanala 24Kitchen smatra velikim izazovom. Svoj životni moto: mogu napraviti nešto ni iz čega primjenjuje i u svome kuhanju. John smatra da je kuhanje izražavanje osjećaja, ali i odraz poštovanja prema svemu što nam je majka zemlja darovala.
Recepti Mliječna krema s karameliziranim ananasom
Način pripreme: 1. Za mliječnu kremu ostavite kiselo mlijeko da se cijedi preko noći. Cjedilo stavite iznad posude. U cjedilo stavite kuhinjsku krpu i u nju izlijte mlijeko. 2. Rukom istucite vrh...