Koristimo kolačiće kako bismo unaprijedili našu ponudu, personalizirali oglašavanje i zapamtili vaše preferencije. Ukoliko nastavite koristiti s pretragom na ovoj web stranici podrazumijeva se da prihvaćate pravila kolačića naše web stranice. Za više informacija ( npr. kako onemogučiti kolačiće ) molimo vas da posjetite naša pravila kolacica

Ok
advertisement
John Gerdsen

John Gerdsen

John Gerdsen

Ako postoji jedna stvar koja se sa sigurnošću može reći o Johnu Gerdsenu (1971.), onda je to da u potpunosti uživa u svome životu. Putuje svijetom u potrazi za najljepšim mjestima, izlazi s prijateljima i posjeduje kuću s pogledom na amsterdamske kanale.

John je rođen u Nijmegenu, gdje je i započeo svoju karijeru. Radio je u Bilderberg Hotelu, bio je glavni kuhar u restoranu Plasmolensehof u Plasmolenu. Godine 2007. skrasio se u nizozemskoj prijestolnici radi daljnjeg razvoja svoje karijere. Napustio je kuhinju i posvetio se usavršavanju svojih menadžerskih vještina. Trenutačno vodi centar Zaamen u Haarlemu.

Ipak, John je zadržao ljubav prema kuhanju. Kombiniranje svih svojih talenata za potrebe kanala 24Kitchen smatra velikim izazovom. Svoj životni moto: mogu napraviti nešto ni iz čega primjenjuje i u svome kuhanju. John smatra da je kuhanje izražavanje osjećaja, ali i odraz poštovanja prema svemu što nam je majka zemlja darovala.