Hidde de Brabander

Hidde de Brabander (1980) je kao mali želio dugo vremena postati umjetnik, ali s 14 godina odlučio je postati slastičar. Bio je inspiriran slastičarom iz ulice i odlučio je upisati školu za slastičara, ne znajući zapravo što ga očekuje.

 

Međutim, znao je da slastičari i umjetnici imaju neke zajedničke stvari: kao slastičar cijelo vrijeme radite sa okusima, aromama, bojama i teksturama koje vam daju da izvučete ono najboje u slasticama, kolačima ili bombonima. I tako je Hiddeov san iz djetinstva postao stvarnost.

 

 Nakon što je radio u vrhunskim slastičarnama i čokolaterijama te mnogim uglednim restoranima, De Brabander je odlučio uzeti stvari u svoje ruke i osnovati svoju vlastitu tvrtku. U svom restoranu „Dreams of Magnolia“ (poznat kao i slastice za odrasle) može najbolje u jelima kombinirati svoje znanje i iskustvo. Nedavno je postao i jedan od kuhara na „24Kitchen“.

 

Hidde je konačno postao poznat po svom savršenom „nugatu“ koji se može pronaći u svim okusima i kombinacijama. Jedna od njegovih najvećih karakteristika je kombinacija raznih okusa, a osim „nugata“ Hide također odlično radi makarone, kolače, bombone i još mnogo toga.

 

Na „24Kitchen“ Hidde je već bio u „showu“ Nizozemski slastičari, a nedavno je započeo i svoj vlastiti show : „De Brabander Bakes“ . Svaka epizoda započinje nekom osnovnom tehnikom, koja se zatim nadograđuje i pretvara u savršena jela.