Guy Turland

Guy Turland

Guy Turland je školovani kuhar, vlasnik restorana i karizmatični domaćin kulinarske emisije "Plodovi Bondija s Guyom Turlandom". Iako je porijeklom iz Bowrala, Guy se preselio u Bondi kako bi nastavio svoje školovanje za kuhara 2003. Po završetku, dobio je priliku za posao u nekoliko vrhunskih kuhinja diljem Sydneyja, uključujući i onu u restoranu Est., koji je proglašen australskim restoranom godine.

Njegovi recepti crpe se iz vlastitih životnih očekivanja, uključuj sezonske i lokalne proizvode koji su zdravi, ukusni i probuđuju paletu okusa svih ljubitelja hrane. Guy slavi hranu, surfanje i putovanja po najnevjerojatnijim mjestima u Australiji i šire. Njegova autentična osobnost pomaže rastopiti barijere koje kuhanje ponekad čine zastrašujućim, a njegova su jela dizajnirana tako da ih svatko može replicirati kod kuće.

  • Granita saće s pannacottom i lubenicomRecepti
    Granita saće s pannacottom i lubenicom

    Pannacotta U lonac stavite mlijeko, kokos, vaniliju, koricu limuna i šećer. Grijte (ne smije zakuhati) na laganoj vatri 15 minuta, zatim procijedite. U maloj zdjelici umiješajte želatinu s toplom vo...

  • Miso piletinaRecepti
    Miso piletina

    Predgrijte pećnicu na 180°C. Osušite pile papirnim ubrusom i začinite solju i paprom. Zagrijte ulje u velikoj vatrostalnoj posudi na srednjoj vatri i položite pile, prsima nadolje. Pecite nekih 5 minu...

  • Pečeni pileći bataciRecepti
    Pečeni pileći bataci

    Da napravite marinadu, stavite sve sastojke u procesor i miksajte dok se ne stope. Stavite pile u posudu za pečenje ili plastičnu vrećicu na zatvaranje. Ulijte marinadu i utrljajte je u pile. Pokrijt...

  • Zdrave krafneRecepti
    Zdrave krafne

    Predgrijte pećnicu na 200°C U mikseru za kolače ili u zdjeli mutilicom izmiješajte maslac, ulje, vaniliju i šećer dok ne postanu glatki i pahuljasti. U smjesu dodajte jaje po jaje i miješajte dok se...