Guy Turland

Guy Turland

Bio

Guy Turland je školovani kuhar, vlasnik restorana i karizmatični domaćin kulinarske emisije "Plodovi Bondija s Guyom Turlandom". Iako je porijeklom iz Bowrala, Guy se preselio u Bondi kako bi nastavio svoje školovanje za kuhara 2003. Po završetku, dobio je priliku za posao u nekoliko vrhunskih kuhinja diljem Sydneyja, uključujući i onu u restoranu Est., koji je proglašen australskim restoranom godine.

Njegovi recepti crpe se iz vlastitih životnih očekivanja, uključuj sezonske i lokalne proizvode koji su zdravi, ukusni i probuđuju paletu okusa svih ljubitelja hrane. Guy slavi hranu, surfanje i putovanja po najnevjerojatnijim mjestima u Australiji i šire. Njegova autentična osobnost pomaže rastopiti barijere koje kuhanje ponekad čine zastrašujućim, a njegova su jela dizajnirana tako da ih svatko može replicirati kod kuće.

Recepti