Guy Turland
Guy Turland je školovani kuhar, vlasnik restorana i karizmatični domaćin kulinarske emisije "Plodovi Bondija s Guyom Turlandom". Iako je porijeklom iz Bowrala, Guy se preselio u Bondi kako bi nastavio svoje školovanje za kuhara 2003. Po završetku, dobio je priliku za posao u nekoliko vrhunskih kuhinja diljem Sydneyja, uključujući i onu u restoranu Est., koji je proglašen australskim restoranom godine.
Njegovi recepti crpe se iz vlastitih životnih očekivanja, uključuj sezonske i lokalne proizvode koji su zdravi, ukusni i probuđuju paletu okusa svih ljubitelja hrane. Guy slavi hranu, surfanje i putovanja po najnevjerojatnijim mjestima u Australiji i šire. Njegova autentična osobnost pomaže rastopiti barijere koje kuhanje ponekad čine zastrašujućim, a njegova su jela dizajnirana tako da ih svatko može replicirati kod kuće.
Recepti Pečeni plodovi mora
U veliki lonac stavite temeljac, vino, lovor, šafran i 3 prepolovljena limuna. Na jakoj vatri dovedite do ključanja. Dodajte krumpir, češnjak i chilli. Pokolopite i kuhajte 3 minute. Dodajte školjke,...
Recepti Nepečeni smeđi kolači
Papirom za pečenje obložite kvadratni lim za kolače od 20 cm. Namačite datulje u aromatiziranom rumu najmanje 10 minuta, pa ih premjestite u mikser, zajedno sa sjemenkama konoplje i miksajte da dobije...
Recepti Svinjetina s jabukama i palentom
Začinite svinjetinu solju i paprom, a zatim u vrelu tavu stavite maslinovo ulje i svinjetinu i pecite 4 minute svaku stranu dok se ne oboji i ispeče. Izvadite svinjetinu na tanjur i pustite neka odmor...
Recepti Poke
Kako načiniti Poke? Krajnje jednostavno: umiješajte ribu, chili, koru limuna, ljutiku, đumbir, češnjak, soju, sezamovo ulje i sjemenke i korijander u zdjeli i pustite neka odstoji najmanje 30 minuta .