KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Ok
advertisement
Giovanni Caminita

Giovanni Caminita

Giovanni Caminita

Talijanski kuhar Giovanni Caminita (1964.) rođen je u Palermu na Siciliji. Sa šesnaest godina započeo je svoju glazbenu karijeru kao bas-gitarist. S devetnaest se preselio u Amsterdam na poziv kluba Blue Note. Trenutačno svira kao stalni basist u bendu Marca Borsata, a radi i kao glazbeni producent. Iako je njegova glazbena karijera vrlo uspješna, Giovanni ima još jednu veliku strast: kuhanje.

 

Najukusnija jela Giovanni je okusio u kuhinji svoje bake. Njezin je način kuhanja i dalje njegov najomiljeniji, a kao i većini Talijana, ona ostaje njegov najveći idol.

Na pitanje zašto je tomu tako, odgovara: Zato što se u njezinu kuhanju mogu osjetiti svi sastojci. Tipično talijanski stav prema hrani duboko je usađen u Giovannija. Ručanje mu je sve: najvažniji i najbolji dio dana.

Na kanalu 24Kitchen Giovanni će vam predstavljati talijanske epizode serije Kuhanje bez granica. Ovaj će vas šou voditi na putovanje preko cijelog svijeta, upoznavajući vas s različitim kulturama i njihovim kulinarskim tradicijama. Giovanni je savršen domaćin, privući će vas svojom strastvenošću, autentičnošću i kulinarskim umijećem.

Njegov životni moto? Uživaj u danu i obroku. Čak i kada tjestenina tvog prijatelja nije al dente!