Koristimo kolačiće kako bismo unaprijedili našu ponudu, personalizirali oglašavanje i zapamtili vaše preferencije. Ukoliko nastavite koristiti s pretragom na ovoj web stranici podrazumijeva se da prihvaćate pravila kolačića naše web stranice. Za više informacija ( npr. kako onemogučiti kolačiće ) molimo vas da posjetite naša pravila kolacica

Ok
advertisement
Danny Jansen

Danny Jansen

Danny Jansen

Odmah nakon srednje škole Danny Jansen (1979.) znao je da želi postati kuhar ili ugostitelj. Išao je u kuharsku školu u Bredi pohađajući program Učim i radim. Vrijednim radom i talentom kročio je sebi put od stonegrill restorana do onih uglednih.

Negdje na tom putu otkrio je svoju “slatku stranu” i odlučio se koncentrirati na slastice. Radio je kao glavni slastičar u nekoliko restorana i hotela. Godine 2001. na poziv Rudolpha van Veena pridružio se timu emisije Život i kulinarstvo. Pet godina poslije počinje raditi za časopise Culinaire Saisonnier i Pâtisserie & Desserts.

Radio je na nekoliko knjiga, sudjelovao u mnogim slastičarskim natjecanjima.

Strastveni je kolekcionar starih knjiga recepata. Posjeduje čak dokumente iz 1620. godine!

Voli kada jelo ima dušu. Njegova ljubav prema kuhanju potječe od ljubavi prema obitelji i uživanja u zajedničkom obroku: Dobar obrok ne podrazumijeva dobar restoran, jastoge ili kavijar. Najviše od svega volim ručati sa svojom obitelji. Najvažnije je da se dobro osjećate.