
Bill Granger
Ja sam samouki kuhar i sve što znam o prehrani saznao sam jedenjem, čitanjem i kušanjem. Volim kuhati takvu hranu koju ljudi vole jesti.
Iako je Bill Granger uvijek imao jak interes za hranu, njegov put nije bio jednostavan. Odrastao je u predgrađu Melbournea 70-ih godina s ocem koji je radio kao mesar i majkom vegetarijankom. Krajem 80-ih preselio se u Sydney, gdje je i ostao inspiriran životom, gradskim svjetlima i pogledom na luku. Tijekom studiranja Bill je neko vrijeme radio kao konobar. Svoj prvi restoran Bill otvorio je 1993. godine u Darlinghurstu u Sydneyju. Sljedećih je godina otvorio još dva restorana u Sydneyju, a 2008. Bill se pojavio i u Japanu, gdje je Granger živio oko pola godine. Danas Bill ima četiri restorana u Japanu. Godine 2011. Bill je otvorio svoj prvi restoran u Velikoj Britaniji - Granger & Co.
Autor je sedam knjiga o hrani, a od 2011. godine piše kolumnu o prehrani za Independent.
Živi u Sydneyju sa suprugom i trima kćerima.